Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išvalyti blizgias spintos duris?

QUOTE(Marzde @ 2006 03 14, 17:29)
Kartą purškiaus plaukų laku,po to pastebėjau,kad ant veidrodinių durų atsirado maži balti taškeliai,uždžiūvę lako lašeliai.Su tuo skudurėliu neišsivalo.Gal turit kokių patarimų kaip išvlayt,nepakenkiant veidrodžiui?

Veidrodį gali nuvalyt WD purškikliu.Nieko neatsitiks,net jei tamsintas yra smile.gif
Atsakyti
Vakar Maximoj nusipirkau šluostę su mikropluoštu už 2,99lt. Jau viska išsiblizginau:)o veidrodziai taip lengvai ir svariai nusivalo, kad norisi vel ir vel valyti:)Net veidrodines sieninių spintų durys mielos pasidarėsmile.gif
Tik dar nežinau kiek tas stebuklas už 3 litusveiksmingas bus....
Atsakyti
O kas tas WD? Kur jo ieškot,prie buitinių prekių (chemijos visokios)?
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2006 03 20, 13:28)
O kas tas WD? Kur jo ieškot,prie buitinių prekių (chemijos visokios)?

Toks mėlynas flakoniukas su purškikliu.Būna parduotuvėse prie"vyriškų"prekių-kur atsuktuvai,mašinų reikmenys.Jis tinka viskam-sutept,nuvalyt,rūdis nuimt.. smile.gif
Atsakyti
O aš turiu iš Maximos už 6lt.valo taip pat labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
Na jei nepavyksta išgauti norimų 100 %,tai galit pabandyti purškiamą akinių valiklį,gausit ir 200% blizgesio thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Zepteris turi stebuklingą pirštinę su mikropluoštu, kuri kainuoja 17 lt su centais. Viskaą valo super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Strielka @ 2004 09 08, 13:41)
man tai su Amway langu valikliu ir laikrasciais visai svariai gaunasi rolleyes.gif

valyt gal ir neblogai valo amway tik kad man jis baisiai smidi blink.gif o seip nieko nera geriau kaip laikrastis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubkyte @ 2004 09 08, 13:45)
As naudoju spec skudureli su mikropluostu -  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif superinis dalykas be jo namie neapsieinu be to kai mažas vaikas tai viską pastoviai nučiupinėja.... blink.gif o ypač patiko kad kai nuvalau televizoriu ir visą kitą tai pastebėjau kad dulkių nebera taip daug thumbup.gif

QUOTE(Dilma @ 2004 09 19, 23:19)
o kur tą mikropluošto stebuklą galima rasti? o tai mano veidrodinė spinta - vien mažų rankučių atspaudai laugh.gif

aš perku tomas philips kainuoja 6 lt bet daug labiau patiko nei iš maximos nes yra labai švelnaus pluošto (kaip rankšluostis) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2006 03 17, 12:10)
Veidrodį gali nuvalyt WD purškikliu.Nieko neatsitiks,net jei tamsintas yra smile.gif

Jūs juokaujat? Juk WD yra riebus, naudojamas automobilio durelių gumoms sutept, kad žiemą neužšaltų. Neįsivaizduoju, kaip riebalais galima nuvalyt stiklą schmoll.gif
Atsakyti
valau su įprastu langų valikliu, kurį benusipirkčiau ir su popieriniais rankšluosčiais, tik pastebėjau,kad popierius turi būti iš minkštųjų
Atsakyti
taip, tas kuduriukas su mikrofibra tikrai pasaka. as ir dulkes su juo valau ir langus ir veidrodžius. SUPER smile.gif
Atsakyti