Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išvalyti blizgias spintos duris?

QUOTE(jul-ija @ 2008 04 28, 11:06)
taip, tas kuduriukas su mikrofibra tikrai pasaka. as ir dulkes su juo valau ir langus ir veidrodžius. SUPER smile.gif

drinks_cheers.gif Ir as valau VISKA su juo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos namu priziuretojos ir netik mirksiukas.gif turim nauja spinta miegamam sus tumdomom durim ir niekaip nesugalvojam su kuom valyti tas duris doh.gif aisku ant ju ne kokios demes is niekur o pagrinde pirstu anspaudai blush2.gif bandziau su viena priemone skirta baldam tai tik ismozota liko doh.gif bandziau su amway firmos baldam skirtu purskikliu tai ir liko ismozota doh.gif
Durys darytos is paprasciausio DSP man regis g.gif
Patarkit su kuom lengvai butu nuvalyti tas duris unsure.gif Aciuks mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai su mikrofibros šluostėmis (jei nenusišnekėjau su pavadinimu) kuo puikiausiai tokius dalykus nuvalau, kartais užpurškiu pigiausio langams skirto valiklio ir tiek. Kažkaip tokios problemos nėra, o gal pas jus plokštė kokia tai labai tamsi arba apšvietimas tiesiai į ją krinta, tai todėl tie pirštukai taip ir matosi.
Atsakyti
QUOTE(paryziete @ 2009 03 05, 15:44)
Aš tai su mikrofibros šluostėmis (jei nenusišnekėjau su pavadinimu) kuo puikiausiai tokius dalykus nuvalau, kartais užpurškiu pigiausio langams skirto valiklio ir tiek. Kažkaip tokios problemos nėra, o gal pas jus plokštė kokia tai labai tamsi arba apšvietimas tiesiai į ją krinta, tai todėl tie pirštukai taip ir matosi.

tamsi ji rolleyes.gif bet tai vistiek turetu kazkaip nusivalyti,svarbiausia kad ji nelakuota,o matine doh.gif lakuota pas tevus tai be problemu su bet kokia priemone nuvalau thumbup.gif
Atsakyti
Pabandyk valyti su purškiamu virtuvės valikliu (aš naudoju paprasčiausią lietuvišką Valis) arba emulsinį baldų valiklį (vėlgi naudoju paprasčiausią lietuvišką Valo). Man jie padeda.

user posted image

user posted image

Atsakyti
Tikrai tie pirstu antspaudai sunkiai nusivalo doh.gif . Po dideliu visokiu bandymu radau kazkokioj parduotuvej Emsal Wood cleaner, kaip atrodo, yra cia :
http://www.emsal.at/...22f678797fe.jpg
Jis skiedziamas su vandeniu. Man jis tikrai geras thumbup.gif , valau visus matinius baldus is eiles, ir vargo nematau lotuliukas.gif - ir su medienos faneruote, ir kitokius, tik pastebejau netinka poliruotiems. kainos nepamenu, nes senokai ji pirkau, bet ne kosmine ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif user posted image
Amwey kreminis aerozolis skirtas baldų poliravimui
Sudėtis: Vaško ir silikono mišinys su antistatinį poveikį turinčiomis dalelėmis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arabeska: 10 kovo 2009 - 12:50
QUOTE(arabeska @ 2009 03 10, 14:49)
thumbup.gif user posted image
  Amwey kreminis aerozolis skirtas baldų poliravimui
Sudėtis: Vaško ir silikono mišinys su antistatinį poveikį turinčiomis dalelėmis.

nu kazi ar su juo papoliruosi nelakuota spinta g.gif
Atsakyti
O as tai valiau komoda su Cif'u ir gerai nusivale smile.gif

CIF
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2009 08 12, 14:53)
lotuliukas.gif
Papildyta:

nu sito tai as turiu,bet niekad nebandziau dar bigsmile.gif reiks isbandyt mirksiukas.gif

Bet pas mane komoda sviesi, bet tikrai gerai nuvale mirksiukas.gif pabandykit, juk nesugadinsit
Atsakyti
mirksiukas.gif
Atsakyti
mum vienam is duru salono vadybibinke prasitare, kad sarvo durys gerai nusivalo su paprasciausiu langu valikliu. Ant duru dazniausiai buna pistu antsoaudai, gal ir jumi tiktu? Tik nebandykit matomiausioje vietoje :} o tai niekad negali zinoti..
Atsakyti