aciu uz sutikima
aha, as irgi stebiuos, kad kilai nekrenta:/ dargi priaugau svorio, nes dabar gyvenu atskirai nuo tevu, o berniukas mano mane lepina+kai gizti namo, uzplusta tokia ramybe, tai ir kemsi viska, kas skanu:))) man irgi pora kartu buvo, kad vos iskenciau, traukuliai net prasidejo, o zmones troleibuse kaip i narkomane ziurejo:)) tai cia kai anksti vaziuodavau i universiteta, nedirbdavo dar jokie viesieji tualetai, anei istaigos. o man kelio beveik valanda su puse;/ dabar jau anksti pati nedristu vaziuot nors ir su imodium, nuveza mane. bet seniau tai budavo, kad iskenti, paskui itampa praeina, ir stenek nestenejes, nieko nebus. o dabar tai viduriai kazkokie amzinai palaidi, tai kai uzeina, sunku kentet.
as is vilniaus, bet tokiam jo uzkampy, kad toli man vaziuot reikia. nes studijuoju vu sauleteky...
Papildyta:beje, as jau apsvarscius ir tokiu varianta, kad galiu neiskentet:( kiekviena karta su ta mintimi vaziuoju. kol seniau buvau uztikrinta, kad spesiu iki kokio wc nubegt, tai dabar jau taip nesu isitikinus, nes viduriai visai paslijo;/