QUOTE(lynkute @ 2006 11 25, 16:57)
fortuna retkarciais tai as manau cia nera liga, man anksciau irgi kartais budavo kad paviduriuoju bet budavo nuo maisto,o dabar jai negerciau visokiu papildu tai
mane ne kiek viduriavimas uzknisa ,bet kiek apgaulingas noras tustintis
o kaip tas apgaulingas noras tuštintis pasireiškia? man seniau būdavo, kad užsinoriu į wc, o kai nueinu, nieko neišeina. bet čia ne apgaulingas noras, bent jau man. tiesiog, kai eidavau į tualetą (pats ėjimo procesas), savaime nusiramindavau, ir todėl dingdavo tas noras jau nuėjus. bet dabar jau taip, deja, nebebūna, kartais labai paskubėt tenka į tą tualetą:/ ir viduriuot.
o kas dėl maisto, tai prieš tuos antibiotikus ir didžiuosius stresus mano viduriai buvo linkę labiau į užkietėjimą, nors maitinausi visokiu maistu.
beje, vasarą važiavau į Londoną savaitei pailsėti su vaikinu, tai prieš tai labai nervinaus, ir čia man buvo didysis gyvenimo klausimas važiuot ar nevažiuot:)))vieną dieną nuspręsdavau važiuot, kitą - jau verkdavau ir sakydavau - ne. dėl viso ko gėriau max dozę enterol (čia bakterijos nuo viduriasvimo būtent). pradėjau gerti 3 dienas prieš išvažiavimą, kad pradėtų veikti. beje, geriant ilgiau nei 10 dienų jis tampa neveiksmingas, tai aš prieš tai negėriau, laukiau... šiaip jis visiškai neišgydo, bet apmažina norą ir konsistencija pasidaro kiek kietesnė. prieš lėktuva dar maktelėjau imodium dėl šventesnės ramybės:)) tai va, labai nervinaus. bet ten atvykus dingo visi sindromo simptomai, na šiek tiek gal ir bijojau, bet pilvo visiškai nesuko, net stovint eilėse ar laukiant metro. ir kas svarbiausia, kad kas dieną valgėm hamburgerius su bulvytėm fri ir kokakola

(čia dėl to, kad normalus maistas brangus restoranuose, o pasidaryti neturėjom nei laiko, nei noro, nei galimybių) viduriai užkietėjo

per visas šešias dienas tik kartą nuėjau į tualetą, ir tai su didelėm pastangom

matyt, buvau taip atsipalaidavusi, saugi (gal kiek dėl tų bakterijų, o gal dėl galybės kavinukių ir mcdonaldų - tualetų daug:) net ir galvojant 'o jeigu dabar užsinorėsiu' nepradėdavo sukti pilvo. žodžiu, buvo fantastika. temoj apie panikos atakas irgi skaičiau, kad jos išnykdavo nuvykus į užsienį.