Visai netyčia jus suradau. Skaičiau pusę temos - atrodo, surašyti visi mano simptomai ir visa kita

Žodžiu, man jokia diagnozė dar nepaskebta, nes darvvyksta tyrimai, bet amžinu vidurių nelaikymu skundžiuosi ir aš

Tiksliau, jau pasidarė nebeįmanoma

Užtai susigriebiau ir variau tirtis. Man tokie staigaus noro tuštintis priepuoliai užeidavo ir seniau, bet tik po tam tikro maisto, o va nuo maždaug vasaros - pastoviai ir nuo nuo bet ko, ar nuo nieko. Rugsėjį buvo susimetęs žiaurus skausmas kažkur žarnyne, variau naktį net į priimamąjį, tai po tos nakties - vsio

Tiesiog net iki darbo rytais negaliu nuvažiuoti neužsukus kur į degalinę (į WC) ar šiaip tenka nusukti iš kelio į krūmus

Tai ačiū Dievui (ir vyrui

), kad kaip tik po to priepolio man buvo nupirkta mašina ir pati važinėju į darbą. Su miesto transportu - būtų kapiec. Nes kai užspaudžia, tai Dieve Dieve. O kas apie mano gydymą - pradėjau nuo šeimos daktarės, išrašė probiotikų ir davė siuntimą tyrimams. Užsirašiau į Santariškes. Sulaukiau eilės, pakliuvau pas kažkokią daktaršą, paspaudė pilvą, išrašė dar kitokių probiotikų spėjimo būdu ir liepė po savaitės ateit, jeigu nepagerės. Nieks man ten nepagerėjo, skambinu užsirašyt kitam vizitui, o pasirodo, ji išvyksta į stažuotę ilgam, o tam, kad ji parašytų siuntimą pas kitą gastroenterologą, reikėjo man nulėkt į Santariškes per jos darbo valandas, ko negalėjau padaryti, nes man pačiai darbas, tai žodžiu - spjoviau ir nulėkiau į Grybo gatvę. Ten papuoliau pas tokį profesrių, kuris mane dar narplioja. Ištyrė jau praktiškai viską nuo iki, ;ilo tik sužinot paskutinių tyrimų, kurie šiandien buvo atlikti, atsakymus. Ištyrė viską kas įmanoma - skydliaukę, kepenis, skrandį, tiesiąją žarną, kasą ir t.t. Šiandien buvo atliktas pagrindinis tyrimas - kolonoskopija (su narkoze kur daro) ir išnarpliotas visas žarnynas nuo iki. Nerado, ačiū Dievui, kokio auglio, bet tikslesni atsakymai bus po poros dienų (dėl tos įtariamos šlykščios Krono ligos). Tas profesorius man išrašė 5 rūšių vaistus, nuo kurių man lyg tai pasijautė pagerėjimas. Vienas iš tų vaistų - EcoColon. Profesorius sakė, kad šitas geresnis už Lepicolį (tą maqn buvo Santariškėse išrašę), nes tipo daugiau gerųjų bakterijų (jų netenkama viduriuojant). Tyrimų metu man jau rado 12pirštės ir skrandžio sandūroj eroziją, kuri galėjo išvest iš rikiuotės žarnyną ir prasidėt tas viduriavimas. Bet čia tik viena iš versijų, todėl jis norėjo iki galo mane ištirti. Na va, pasibėdvojau jums, bet kaip sunku gyvent su tokia problema, žinot tik jūs...