QUOTE(kristuksss @ 2007 02 01, 14:28)
Papildyta:
aga ziuriu tikrai dviese belikom

uzjauciu del gripo, daug pazystamu mano irgi serga gerai kad as dar nepasigriebiau

as irgi kazkada nusipirkau ta furadonina bet kai perskaiciau koks salutinis poveikis taip ir nebesiryzau ju gert

liktai kad apie tas pacias galvoju tabletikes! bet mano mama jas kartais geria, nes ja pastoviai pusles uzdegimas kamuoja tai liktai nieko..as tai bijau ir taip jau gaila to organizmo!siandien puslyte vel streikuoja ko tai, jau buvau apsidziaugus kad nurimo

nu matyt daug kantrybes ir laiko reikia toj homeopatijoj
aha isgeriau ir po pusvalandzio pilva pradejo skaudet tikriausiai nuo situ vaistu

bet raso kad pykinimas ten visokie negerumai pradeda darytis bet dar nieko nesidaro tik pilva maudzia
taip reikia kantrybes su sitom puslem ir viduriais as tik galvoju kiek graziu gyvenimo akimirku galeciau patirt jai ne sitos ligos varytum aqva parka bet negaliu del pusles ir zarnyno ,kviecia vaziuoti i danija negaliu nes per didele kelione

ir visa kita....
kad dar pusle ne taip streikuotu dar su zarnyu kazkaip galima nevalgyt ir netaip butu bet pusle tai tu gerk negerus vistiek tas noras yra nors tu ka....