Įkraunama...
Įkraunama...

Dirgliosios žarnos sindromas, gal kas pasveikot?

QUOTE(lynkute @ 2007 02 11, 15:13)
sveikos panos sveikateles tai ne kokios labai paumejimas tiek zarnos tiek puslytes labai didelis apgaulingas noras g.gif bet ka daryt blink.gif dabar naudoju lepikoli bet ir sis nelabai tepadeda ai karoce nusibodo verysad.gif pradejau mankstint puslyte tarpvietes pratimus daryt blush2.gif nes jau ir nezinau ko griebtis

o tau kristuksss kaip sekasi?kaip reikaliukai g.gif

o tai kokius pratimukus darai jei ne paslaptis? blush2.gif ai man kazkaip irgi nieko gero, be homeopatiniu ir loperdamid nevartoju nieko ax.gif ai man jau irgi ziauriai nusibodo..viduriukai dar laisvesni, nei pries homeopatinius, o pusle tai kaip diena taip naujiena, viena diena baisiai lakstau, siandien kaip normalus zmogus, kazkaip nejauciu unsure.gif nu zodziu mistika man ta liga, bet kol jokiu koliu neturiu stengiuos per daug nepergyvent ...
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 02 11, 14:37)
o tai kokius pratimukus darai jei ne paslaptis? blush2.gif ai man kazkaip irgi nieko gero, be homeopatiniu ir loperdamid  nevartoju nieko  ax.gif ai man jau irgi ziauriai nusibodo..viduriukai dar laisvesni, nei pries homeopatinius, o pusle tai kaip diena taip naujiena, viena diena baisiai lakstau, siandien kaip normalus zmogus, kazkaip nejauciu  unsure.gif nu zodziu mistika man ta liga, bet kol jokiu koliu neturiu stengiuos per daug nepergyvent ...

pratimai tai labai paprasti mazdaug kaip zaidi kegliais arba bandai spagata daryt nu vienzodziu tarpviete mankstinu nes kur skaiciau gydymas toks....
viduriukai ne tai kad laisvi bet toks noras keistas vel atsirado doh.gif as kai namuose tai nieko su pusle nu tik kazkur iseini tai noras begalinis atsiranda blush2.gif
laikykimes gal kosmaras greit baigsis
Atsakyti
idomu but pabandyt tuos urispas vaistukus as jais kazkaip susizavejau jie biski brangesni bet anotacijoj kitaip kazkaip parasyta nei driptane g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 02 11, 22:47)
idomu but pabandyt tuos urispas vaistukus as jais kazkaip susizavejau jie biski brangesni bet anotacijoj kitaip kazkaip parasyta nei driptane g.gif

o ten jie nuo dirglios pusles ar uzdegiminiai?man neuzilgo baigsis diriptane nu reiks paskaityt anotacijoj ka ten gero raso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 02 12, 09:03)
o ten jie nuo dirglios pusles ar uzdegiminiai?man neuzilgo baigsis diriptane nu reiks paskaityt anotacijoj ka ten gero raso  mirksiukas.gif

nuo dirglios pusles ir pvz. gydytojai daugiausiai skiria butent si vaista tai sakau gal geresnis tik neaisku ar parduoda be receptu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 02 12, 10:14)
nuo dirglios pusles ir pvz. gydytojai daugiausiai skiria butent si vaista tai sakau gal geresnis tik neaisku ar parduoda be receptu. g.gif

tai jeigu Driptane parduoda tai gal ir ta parduotu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 02 11, 15:37)
o tai kokius pratimukus darai jei ne paslaptis? blush2.gif ai man kazkaip irgi nieko gero, be homeopatiniu ir loperdamid  nevartoju nieko  ax.gif ai man jau irgi ziauriai nusibodo..viduriukai dar laisvesni, nei pries homeopatinius, o pusle tai kaip diena taip naujiena, viena diena baisiai lakstau, siandien kaip normalus zmogus, kazkaip nejauciu  unsure.gif nu zodziu mistika man ta liga, bet kol jokiu koliu neturiu stengiuos per daug nepergyvent ...

kristux, nesinervink, dėl to, kad viduriai dar laisvesni nei prieš homeopatinius. man irgi pirmą mėnesį nekas buvo, bijojau valgyti schmoll.gif bet taip priklauso. užtat dabar daug geriau: pilvą suka, bet mažiau einu į wc ir neviduriuoju rolleyes.gif kad tik neprisikalbėčiau unsure.gif bet aš manau, kad čia labiau dėl to, kad maistą normalesnį valgau ir mažiau, vakarais nevalgau, geriu daug arbatų (kai namie sėdžiu. žinoma, iš karto niekas nepasikeitė, bet po poros mėn rezultatas yra bent šioks toks wub.gif beje, viduriuoju, kai kokį nelabai mums patartiną ar sunkesnį maistą suvalgau (užtat ir valgau tik tokiu atveju, jei žinau, kad kitądien niekur nereikės eiti ir stengiuosi tai daryti kuo rečiau). beje, mankštą darau - sako, nesunkus sportas irgi padeda šiek tiek
Atsakyti
o jum mergaites pilva pucia? man tai anksciau tai rytais tik pusdavo kol i wc neisivaiksciodavau, o dabar vakarais baisiai pust pradejo, i da skaudet prie to sad.gif reiks 3ni skambint homeopatui butinai doh.gif
Atsakyti
nu tai čia nuo homeopatinių. negi nesakė, kad pradžioj paūmėja tai, nuo ko gydaisi? per kančias į žvagždes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuksss @ 2007 02 12, 21:22)
o jum mergaites pilva pucia? man tai anksciau tai rytais tik pusdavo kol i wc neisivaiksciodavau, o dabar vakarais baisiai pust pradejo, i da skaudet prie to sad.gif reiks 3ni skambint homeopatui butinai  doh.gif

ir man kristuksss dabar paumejimas netgi lepikol nepalengina, g.gif net ir vakarais einu i wc o del putimo tai kaip pavalgau tai pucia .vakar tik viena karta valgiau ...as tai ne viduriuoju bet po truputy einu tustintis g.gif kokius kelis kartus netgi ir vakarais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 02 13, 09:36)
ir man kristuksss dabar paumejimas netgi lepikol nepalengina, g.gif net ir vakarais einu i wc o del putimo tai kaip pavalgau tai pucia .vakar tik viena karta valgiau ...as tai ne viduriuoju bet po truputy einu tustintis g.gif kokius kelis kartus netgi ir vakarais blush2.gif

Papildyta:
o as tai net jei ir viena karta einu i wc "didelio" vistiek viduriuoju doh.gif o vat vakare jei kartais nueinu, tas buna karta per menesi tai jau viduriai buna uzketeje g.gif o jum nebuna toks idomus variantas, kai pamiegi piteu koki pora valandeliu , kad atsikelus vel tas pats kaip ir rytais buna?pilva pucia, skauda, viduriuoji? blink.gif nesuprantu negi cia su miegu susije blink.gif
Atsakyti
su Valentino diena mergytes

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 14 vasario 2007 - 13:25