Įkraunama...
Įkraunama...

Nekilnojamo turto vadybininkės

Atgaivinsiu biski tema.

Dabar maciau labai daug skelbimu del darbo NT brokeriui. Jei teisingai suprantu as ten nuejusi jokio pastovaus darbo uzmokescio negaunu, dar turiu issiimti individualios veiklos liudijima ir moketi jiems uz darba ofise?

Gal galetu man kas placiau papasakoti ar verta dabar bandyti ten darbintis?
Atsakyti
QUOTE(akai @ 2009 09 25, 15:58)
Atgaivinsiu biski tema.

Dabar maciau labai daug skelbimu del darbo NT brokeriui. Jei teisingai suprantu as ten nuejusi jokio pastovaus darbo uzmokescio negaunu, dar turiu issiimti individualios veiklos liudijima ir moketi jiems uz darba ofise?

Gal galetu man kas placiau papasakoti ar verta dabar bandyti ten darbintis?


Dirbau ir as pries pora metu NT srityje, tik ne imoneje, o pagal individualios veiklos liudijima. Is tikruju pasidarydavau neblogu pinigeliu, tik reikia sugebet susieskot objektus bei parduot thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O dideles agenturos siulo kaip ir savo vardu naudotis, Jus issiimat ind. veiklos liudijima ir dirbate, naudojates firmos vardu, patys mokat mokescius sodrai, pajamu mokesti ir pan. ir firmai %. smile.gif Gal tokiais laikais ir labiau apsimoketu dirbti dideleje imoneje, kadangi klientu ratas platesnis, taciau jeigu sugebi pats tai geriau issimt ta liudijima ir dirb sau. Tie patys mokesciai, tik reik sugebet surast objektu bei parduot juos 4u.gif
Atsakyti
Gal yra tokiu mamyciu, kurios siuo metu dirba toki darba? mirksiukas.gif Pasidalinkit pasiekimais, kaip dabar pirkimai-pardavimai juda? blush2.gif g.gif
Atsakyti
Aš galvoju artimiausiu metu užsiimti šia veikla, bet dar svarstau ar su agentūra ar savarankiškai dirbti? Gal galite padėti apsispręsti? Patirties NT neturiu, bet pardavimų srityje dirbusi esu.
Atsakyti
laba nt agentai drinks_cheers.gif
Papildyta:
sveiki drinks_cheers.gif turiu klausima nt nusimanau gerai imone man pasiule darba .
ju salygos tokios_jie duoda darbo vieta moka nuo 60%iki 80%komisiniu apmoka telefona del kuro speju ragai nepaklausiau doh.gif imone gan nemaza geroj vietoj senamiesty vilniui!net metausi nezinau ar eiti ar ne g blink.gif al yra kas jau dirba vilniuje nt ir apitiksliai kokia siai alga i menesi iseina ? g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas placiau aprasys nt brokerio darba? Koks atlygis? Pokalby minejo, kad 2000 - cia maziausia alga g.gif Imone nieko nesiulo, nei kuro, nei telefo, nei auto, nei fiksuotos algos g.gif Ar pasiemus vaika i automobili, galima dirbt ta darba smile.gif ? Na jei laisvas grafikas, tai niekas nekontroliuoja g.gif Ka manot, ar tikrai uzdirbama apie 4000? Sake, kas dirba, tas uzdirba. Bet ar uztenka tik dirbti, ar reikia ir sekmes, juk kitakart gali deti visas jegas, pastangas, o nieko ir neuzdirbsi, manau, ir cia tas galioja blush2.gif ar as klystu????
Atsakyti
Laba diena. Toks klausimas iskilo - kaip jums pavykta rasti objektu, kuriems tarpininkausite jeigu NT agentu yra simtai ir dauguma ju skambina tiems patriems pardavejams su prasymu leisti jiems tarpininkauti? Tie objektu savininkai turbut isproteja nuo NT agentu skambuciu... Tarkim jei skambina koks 50 agentu vienam objekto savininkui tai sansu, kad susitarsit jus nedaug. Ar pvz reikia skambinti kuo anksciau ryte ar kaip?
As turiu puikiugalimybiu parduoti NT ir zinau, kad parduociau kiek man reikia labai geram atlyginimui, bet nelabai suprantu kaip pavyks rasti objektu kai visi agentai kaip skeriai puola ant ju...

Ir dar - ar apsimoka pardavinet ir nuomot objektus be isskirtinio atstovavimo sutarties? Nes kaip suprantu mazai imonei ar nepriklausomam brokeriui sansu itikinti zmogu pasirasyt isskirtini atstovavima nedaug?

Ir dar truputis - jei nepasirasai isskirtines sutarties tai ta objekta pardavineja keli agentai/imones ir skelbimu portaluose kabo tas pats objektas su skirtingais pardaveju kontaktais? Reiskia, kad tu net ir budamas geriausias is visu pardaveju neparduosi to jei atsitiktiniu budu pirkejas nepaskambins butent tavo numeriu?

aciukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamondjones: 09 birželio 2011 - 02:04
QUOTE(diamondjones @ 2011 08 05, 05:12)
vis dar niekas? smile.gif



Diamondiones, gal jau išsiaiškinote? Man irgi šie klausimai labai įdomūs g.gif
Atsakyti
QUOTE(CESARIA @ 2011 08 25, 14:25)
Diamondiones, gal jau išsiaiškinote? Man irgi šie klausimai labai įdomūs  g.gif

deje niekas nepadejo su atsakymais smile.gif
Atsakyti
Koks jums yra patrauklus atlyginimas NT agenturoje dirbant? Kalbant apie komisinius ypac (visgi daug kur priklauso atlygis nuo komisiniu pagrinde).

Ir kaip jis skaiciuojamas turint galvoje, kad dar sodra darbdaviui prisideda ir tt. Jei atlyginimas yra baze +50% tai suprasti, kad i ta 50% iskaiciuota sodra ar sodra darbdavys papildomai mokes pats?

Pavyzdiui jei sandorio pliusas 2000Lt tai 50% reiks, kad gauni 1000Lt ir darbdavys dar 300Lt sumoka i sodra ar visgi reiskia, kad sodra ieina i ta 1000Lt ir gauni daugmaz 760Lt+ 240Lt sodrai pervedama?

Aisku cia susitarimo reikalas, bet kaip priimta suprasti ta +50% tarkime?
Atsakyti
NT agento sekme priklauso nuo asmeniniu pastangu-sugebejimu, nuo ekonomines situacijos, siuo metu nors galva i siena dauzyk, konkurencija tarp brokeriu didele, pardavejai istroske aukstu kainu, taip viskas vangiai juda
Atsakyti
As del to ir nesiryztu pradeti sios veiklos, nors zinau zmogu, startavusi pries kelis menesius, tai jis nesiskundzia, sake po truputi isivaziuoja. Nors salygos ten..... Tu pats turi susimoket uz darbo vieta, sodrai, ir dar pelnu dalintis
Atsakyti