Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų miegojimo pozos

QUOTE(jelenyte112 @ 2010 01 19, 07:48)
Patogiausia buvo miegot ant sono, uzmetus ranka ir koja ant vyro  biggrin.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
iki nestumo miegojau ant pilvo, bet teko priprast ant sono, dazniausiai ant kairio thumbup.gif
Atsakyti
Ant sono apsikabinus zappy pagalve thumbup.gif
Negaliu atsidziaugti sia pagalve wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Be_penkiu_pavasaris: 21 sausio 2010 - 19:10
QUOTE(Be_penkiu_pavasaris @ 2010 01 21, 17:10)
Ant sono apsikabinus zappy pagalve thumbup.gif
Negaliu atsidziaugti sia pagalve wub.gif

as ir vis pamastau apie ja bigsmile.gif gal tikrai isigyti? g.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Miegu dazniausiai ant soniuko su zappy pagalvele. Isigijom ja su vyru parodoj. Is tikruju nerealus daiktas ne tik einat miegoti. Pasidedu ja ir i foteli, kai ziuriu tv. Sulenkiu ir pasikisu dali po nugara, dali po sprandu. Super! thumbup.gif Manau sekmingai naudosiu ir kai reiks matinti vaikiuka 2.gif
Atsakyti
Besilaukiant pirmojo vaikelio miegojau gal 5 pagalvem apsikamsius, o si karta leidau sau isigyti Zappy pagalve-tai zinokit super-visa nestuma su ja pramiegojau ir tebemiegu (ant soniuko, pakisu po galva, pilvu ir tarp koju- thumbup.gif ,tikrai nepatogu miega palengvina), o veliau ruosiuosi pagalve mazylio maitinimui naudoti, o ir siaip labai patog tiesiog atsiremti ir TV paziuret ar knyga pskaityt-jau dabar su vyru ir dukra konkuruojam, kas pirmas nusitveria tongue.gif
Atsakyti
O man iki nėštumo patogiausia buvo miegot ant nugaros. Tai dabar, būdama 34 sav. nėščia, vis prabundu ant nugaros tokia patenkinta. O ant šono na niekaip negaliu priprasti. Vartausi visą naktį, skauda dubens kaulus, o ant nugaros - pasaka gulėt. rolleyes.gif Reikės pasiteirauti pas gydytoją. g.gif
Atsakyti
Sveikutes. Miegu ant sono, nors nera man patogu bet ka jau padrysi susitaikiau unsure.gif tenka nakti vartytis kaip saslikui daugybe kartu doh.gif , o ant nugaros girdejau kad nelbai rekomenduoja nestuke.gif nes pradeda trukti oro.
Atsakyti
Taip, ir aš žinau, kad negalima ant nugaros, bet ką daryt, jei pati to nepastėbiu, kai apsiverčiu ant nugaros. O taip saldžiai miegasi... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo divole: 01 vasario 2010 - 22:06
Paskutini menesi miegodavau ant dešinio šono, nes ant kairio pilvo gyventojas labai baladodavosi biggrin.gif
Atsakyti
o ar man pasivaideno, ar as kazkur tikrai girdejau, kad miegoti ant dersinio nestukei negerai g.gif
kaip ten yra, galkas zinot?
nes gaunasi, kad nestukei ant desinio sono miegoti negalim, o ant kairio gydytojai irgi nepataria, nes juk ten sirdies puse - ir taip apkraunam sirdi g.gif
va kokai dilema;
o man dar dilema, nes jau man visas kairysis sonas skauda nuo miegojimo ant jo, bet tik pabandau atsigult ant desinio - tuoj buna "tuk tuk - mama- laba diena - gal galite persisukti ant kairiojo" doh.gif nestuke.gif
as vis sakau, kad jei nori pabudinti ir paziureti ar lelius pilve sveikutis - tereikia man atsigulti ant desinio sono -oi kokie tada sokiai prasideda....
bet sakau, jau taip pavargau ant to vienosono miegoti.... verysad.gif
Atsakyti
Ant kairio šono kaip tik netgi reikia miegoti nėštukei , na rašo daug kur, kad geresnė kraujotaka leliukui... Nu nežinau kiek čia tiesos g.gif
Kol kas aš dar miegu ant pilvo, bet jaučiu kad nuo kitos savaitėlės jau reikės baigt šitus "bajerius" biggrin.gif Noriu Zappy pagalvės smile.gif
Atsakyti