Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai, parduotuvės nėščiosioms

QUOTE(SNIPE @ 2007 01 19, 17:38)
O kur galima rast parduotuve mamalux ?  smile.gif nes as ryt zadu parduotuvese pasiausti cia ji vilniuje ar kaune  ax.gif

Vilnius, VCUP. 5 aukštas. Darbo laikas
Kasdien 10 - 21 val.
Sekmadienį 10 - 21 val.

Konstitucijos pr. 16.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo extraño: 19 sausio 2007 - 17:21
QUOTE(Auges @ 2007 01 19, 10:03)
Norėjau šiek tiek dėl kokybės MamaLux papriekaištauti. Pirkau sijoną gruodžio 29 dieną - juodą, velvetinį su pasiūvinėjimais apačioj.
Jį nešiojau vos vieną savaitę.
Šiandien darbe sėdžiu su viena prairusia siūle - pagrindinis siūlas neplyšęs, trūko tik antras (išvirkštinės pusės) siūlas, o per tą siūlę, kur prisiuvamas trikotažas pilvui - išlindę du ilgi siūlai (matyt likę nuo to laiko kai sijonas buvo tik "apmėtytas").
Mokant virš 100 litų už sijoną tikrai norėtųsi kokybės.
Suprantu, kad ne Jūs patys siuvate drabužius, tačiau kokybės reikalavimai tiekėjams turėtų būti aukštesni.

Papildyta:
Noriu pasakyti,kad pasiula parduotuveje ,,mamalux" tokia pat kaip ir visur.Beje,kelnes sioj parduotuvej ne itin geros kokybes-prastas trikotazas,nelabai laikosi schmoll.gif Megztiniai ten visai nepritaikyti nescioms,augant pilvukui kils i virsu.Palaidiniu galima rasti,bet sukneles nemaciau nei vienos grazios.Nezinau kam ten taip grazu viskas.... g.gif
Atsakyti
o dar tebera parduotuve Thomas Philips? sian buvau uzejus -nieko neradau? gal blogai ieskojau?

dar cia i kita tema, nesuprantu, ko ten verslininkes ant "mamalux" burnoja. juk atsisaket tose patalpose parduotuve atidarinet, tai jos daro ka nori. nematau jokio kriminalo.
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 08 29, 12:21)
Temos "Nėščiųjų rūbai, parduotuvės" tęsinys.

Čia nėštukės dalijasi patarimais ir naujienomis apie viršutinius bei apatinius drabužius, skirtus nėščiosioms, specializuotas parduotuves.

Primename, jog šioje temoje griežtai draudžiami skelbimai apie parduodamus/atiduodamus drabužius nėščiosioms. Tam yra skirtas atskiras "Skelbimų lentos" skyrelis.

Atsakyti
Tai ar jau atsidarė nėštukių parduotuvė kažkur prie Vingio? Pasiūla tai siaubas, kol ko nors sulauksim, visos pagimdysim doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nėštukių rūbelių dar mačiau "Madoj" prieš "Džinsų centrą" ten ne daug tų rūbelių, bet visgi, parduotuvė linkusi į moteriškus rūbus,o čia bast žiūriu dar ir nėštukėms yra smile.gif šiaip nieko gražaus nemačiau, bet vat vienas megztas megztukas tai tirkai buvo wub.gif
Tai gal kuriai dar pravers pasižiūrėt,o ir dydžiai S, M, L smile.gif
Atsakyti
O "Bimbo" Europoj nebera, ten tik vaikam rubai, yra Akropoly, bet ten trys kelnes baisios kabo....
Atsakyti
Sveikos, o gal kuri turit supratimą, kur rasti drabužių aukštoms nestuke.gif , konkrečiau kelnių ir džinsų? Nes mane tos "prailgintos" kojos pribaigs turbūt, net paprastos kelnės visur iki pusės blauzdų... g.gif

Buvau neseniai Mamalux, bet ir ten nieko tokioms, kaip aš... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiminga @ 2007 01 25, 13:32)
Sveikos, o gal kuri turit supratimą, kur rasti drabužių aukštoms  nestuke.gif , konkrečiau kelnių ir džinsų? Nes mane tos "prailgintos" kojos pribaigs turbūt, net paprastos kelnės visur iki pusės blauzdų...  g.gif

Buvau neseniai Mamalux, bet ir ten nieko tokioms, kaip aš...  verysad.gif

Turguj pažiūrėk mirksiukas.gif Gariūnuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiminga @ 2007 01 25, 13:32)
Sveikos, o gal kuri turit supratimą, kur rasti drabužių aukštoms  nestuke.gif , konkrečiau kelnių ir džinsų? Nes mane tos "prailgintos" kojos pribaigs turbūt, net paprastos kelnės visur iki pusės blauzdų...  g.gif

Buvau neseniai Mamalux, bet ir ten nieko tokioms, kaip aš...  verysad.gif

O buk mamaoj, nesiprašei kad ilgesnes pasiūtų?
Atsakyti
na mano ugis 176. "Buk mamoj" Kalvariju g. visos kelnes, kur siule, buvo geros. nusipirkau dzinsus, ir dar atsiraitojau, kad zeme nesivilktu. ir dar batai su nedideliu kulnu... o CUP'e maciau tos pacios firmos kelnes, tik tu jau nesimatavau. dar seniau buvau pirkus kelnes Akropoly "Bershkoj", kol kas dar tinka jos man, nes su placia guma. tik jos tokios placios, laisvalaikiui.. tas irgi pasitrumpinau.
Atsakyti
Zoske 4u.gif o kokios firmos tos kelnes? nestuke.gif
Atsakyti