Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai, parduotuvės nėščiosioms

QUOTE(zoske @ 2006 12 23, 00:30)
ar kam nors yra iškilus bėda su pėdkelnėm? atrodo, patogiausia būtų nešiot sukneles, bet žiemą gi šalta. ką čia daryt? tos paprastos tai spaudžia

BET JUK PILNA NĖŠTUKINIŲ PĖDKELNIŲ. IR SU KOMPRESIJA JEI SU VENOM NE KAS IR PAPRASTŲ 20DENŲ, 50DENŲ.
Atsakyti
aga, o tai ju reiktu ieskoti nesciuju rubu parduotuvese?
Atsakyti
ar kam nors yra iškilus bėda su pėdkelnėm? atrodo, patogiausia būtų nešiot sukneles, bet žiemą gi šalta. ką čia daryt? tos paprastos tai spaudžia

as pirkau paprastas pedkelnes, 50 denu, tik vienu dydziu didesnes, nei pries tai nesiojau, ir viskas ciki piki
Atsakyti

"Ievos pėdkelnės" (atrodo, taip vadinasi parduotuvė, o gal "Ievos kojinės" blush2.gif ) prekiauja nėščioms pritaikytomis pėdkelnėmis, firma "mama donna", yra vieta pilvukams, o labiau gydomųjų visokių yra tiesiog vaistinėse, taip pat ortopedijos technikos parduotuvėse ir nėščiųjų parduotuvėse, žinoma mirksiukas.gif
Atsakyti
O ar būna žemu liemeniu? Po pilvuku, turiu omeny smile.gif Nes mano visos nėštukinės kelnės yra po pilvuku, nemėgstu užsitempt iki pažastų biggrin.gif
Atsakyti

Sveikutes as jau senai nesioju pasiltintas petkelnes - kelnes (tik jos be peduciu) pirkau garuose mokejau apie 6 t. labai patogios tik jos skirtos ne nestuke.gif o storom bobikem biggrin.gif bet man labai fainos nes pilvo nespaudzia ir šiltos blush2.gif yra keliu dydziu ir dvieju spalvu, juodos ir pilkos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2006 12 27, 16:14)
O ar būna žemu liemeniu? Po pilvuku, turiu omeny  smile.gif Nes mano visos nėštukinės kelnės yra po pilvuku, nemėgstu užsitempt iki pažastų  biggrin.gif

Nežinau, tiesiog nesidomėjau, nes aš pliku pilvu vis tiek nevaikštau jau, o jei kelnės žemu liemeniu, taigi koks megztinis ar palaidinė uždengia tas pėdkelnes.
Atsakyti
QUOTE(kava @ 2006 12 28, 12:30)
o jei kelnės žemu liemeniu, taigi koks megztinis ar palaidinė uždengia tas pėdkelnes.

Ne, aš taip nemėgstu schmoll.gif Va, nusipirkau bridžus ir prie jų Spartos kojines ilgutėles šiltas, čia tai liux nail.gif
Papildyta:
O tai ar buvot kas apsipirkt normaliai naujoj nestuke.gif parduotuvėj universalinėj?
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2006 12 28, 13:19)
O tai ar buvot kas apsipirkt normaliai naujoj  nestuke.gif parduotuvėj universalinėj?

As vakar buvau uzejusi, tai net nezinau...labai jaunatvisku rubeliu nera, bet zadejo, kad po naujuju bus (tipo muitinej uzstrigo). Manau, kad kazka issirinkti galima butu. Man patiko vienintelis rubelis - labai plonos medziagytes dzinsiukai, bet kainele 210 lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2006 12 29, 11:14)
As vakar buvau uzejusi, tai net nezinau...labai jaunatvisku rubeliu nera, bet zadejo, kad po naujuju bus (tipo muitinej uzstrigo). Manau, kad kazka issirinkti galima butu. Man patiko vienintelis rubelis - labai plonos medziagytes dzinsiukai, bet kainele 210 lt doh.gif

Aga, mačiau ir aš tą ploną džinsiuką. Tiesą pasakius tokį esu nešiojus, gerai elektrinasi, išsitampo, ir ko norėt sintetinis džinsas.
Atsakyti
Buvau šeštadienį apsidairyt "Mamalux" bigsmile.gif Iš karto padariau išvadą, kad kaip sau norit, bet savo pasiūla ji žymiai geresnė nei "Būk mama"!
Daug palaidinių, suknelių, kelnių. Labai patiko sijonukai-siuvinėti, velvetiniai, džinsiniai, su dirželiais ir be, kam patinka klasikiniai, ir šiek tiek madingesni...
Niekur neradau gražių klasikinių juodų kelnių, o va čia jas įsigijau. Liuks medžiagytė ir nebrangios, tik 93lt! Už panašias žalias "Bimbo" mokėjau 199! Man labai patiko, kad juosta pilvukui per sprindį padaryta, nereikia užsitempt iki pažastų.
Ir kainos tikrai neišgąsdino-palaidinės apie 100-140lt, suknelių kainos išvis padorios-139lt.
Gaila tik, kad ne visų man patikusių rūbelių buvo M dydžiai...
Aptarnavimas irgi puikus-tokia jauna mergaičiukė. O jau kantrybės pas ją kiek! Aš visą parduotuvę išsimatavau, o ji su šypsena viską nešė, norspirkau nedaug thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zoske @ 2006 12 24, 19:26)
aga, o tai ju reiktu ieskoti nesciuju rubu parduotuvese?

Esu macius Eurovaistinese
Atsakyti