Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai, parduotuvės nėščiosioms

Parduotuvės BŪK MAMA thumbup.gif

! 
10 % nuolaida taikoma visoms prekėms, pateikus kuponą.
Nuolaidų kuponą galite rasti žurnaluose: “MAŽYLIS“, “MAMOS ŽURNALAS“, “PRADŽIŲ PRADŽIA“, “NĖŠČIA IR GRAŽI“

! Nuolaidos nesumuojamos. 4u.gif
Atsakyti
Naudinga info. Tik ar yra "Buk mama" parduotuve Kaune?
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2006 09 26, 21:56)
Naudinga info. Tik ar yra "Buk mama" parduotuve Kaune?

Ne, nėra, TIKRAI. Tiik Vilniuje ir Klaipėdoje.

! 
Nuolaidos galiojimo terminas: 2006 05 09 - 2006 12 31
Atsakyti
as irgi noriu pasidalinti patirtimi apie rubus nesciosioms smile.gif kai supratau, kad sis nestumas iskrito vasaros periodui - baisiausiai susinervinau, bet dabar galiu pasakyti - apsirengti kur kas lengviau nei ziema, bent jau nereikia pirkti dideliu paltu ar striukiu, kuriu paskui nenaudosi smile.gif kai pirma nesiojau ziema, aciu Dievui, kad buvo madoj kliosiniai kailinukai smile.gif dabar nezinau, ka buciu dariusi.

O vasara paprasciau - dauguma rubu pirkau iprastose parduotuvese, nes si sezona buvo daug sijonu su guma per liemeni, kuriuos puikiausiai nesioju iki dabar, guma po pilvu visiskai neverzia smile.gif o virsus - aptempti topai smile.gif man grazu aptemptas pilvukas smile.gif Tally Weill parduotuveje kazkaip kolekcija gera buvo - prailgintos trikotazines maikutes - puikiai tinka smile.gif) rudeniui esu nusipirkus skara-skraiste, bet kai toks ruduo - nelabai man reikia smile.gif)
kelnes nesciosioms pirkau, bet nenesiojau - kazkaip su storiu nepataikiau, per siltas isigijau smile.gifo paskui isgijau Audimo pasiutas treningines kelnes nesciosioms - man jos labai patogios kur i gamta, o sportuojanciom nesciosioms butu super thumbup.gif taip pat ir maikute spec., gaila tik, kad spalva viena kolekcijoje - juoda verysad.gif o man kaip tik ryskiu norisi smile.gif ko cia sleptis - man nestumas ne liga smile.gif
o del spec. nesciuju rubu - patyliu schmoll.gif buvau Kaune parduotuveje Dar ne mama, berodz, kur Kestucio gatveje - nu ziauru sad.gif kadangi pacios darbas su rubais ir dizainais truputi susijes, tai tas ju "dizaineres" noreciau pamatyti. atrodo, kad nescios buna bobuciu amziaus moterytes, tik skaros truksta. audiniai senoviski, sunkus, nemadingu spalvu, fakturu, atrodo, kad visus likucius sunaudoja. o kainos tikrai nemazos. "fasonai" - kaip musu mamu laiku nesciuju rubu smile.gif) gal jie nemoka inetu naudotis???? galima pasiziureti, kokiu rubu ir pasiuvimu siulo platusis pasaulis nesciosioms smile.gif

ai, dar keleta rubu isigijau paprasciausiose padevetose prekese smile.gif reikia tik pardaveju paklaust, ar nieko neturi nesciosioms - buna tikrai puikios kokybes smile.gif

Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 09 15, 14:59)
Dėl BIMBO, tai ten gal kokie du klaikūs rūbai ir kabo, tikras bimbo kas itališkai nelabai gražiai reiškia (bent tai sakė man  g.gif )
O Megoj paminėtų „ Menonove“, „Sara“, „Attesa“ net neesu mačiusi  lens.gif

BIMBO tai tikrai baisūs rūbai blink.gif Beje, ir aš Megoj tokiais pavadinimais parduotuvių kažkaip nepastebėjau ax.gif Megoj dar neypač storoms nėštukėms siūlyčiau užeiti į TAKO, esu ten nusipirkusi keletą bliuskučių, kurios net ir atrodo kaip specialiai nėščiosioms siūtos, tik jau paieškot tai tikrai laiko reikia doh.gif

QUOTE(ciurka @ 2006 09 27, 09:59)
o paskui isgijau Audimo pasiutas treningines kelnes nesciosioms - man jos labai patogios kur i gamta, o sportuojanciom nesciosioms butu super  thumbup.gif taip pat ir maikute spec., gaila tik, kad spalva viena kolekcijoje - juoda  verysad.gif  o man kaip tik ryskiu norisi smile.gif ko cia sleptis - man nestumas ne liga smile.gif

aš pirkau Audimo kelnes nenėščiosioms, nes nėščiųjų S dydis man buvo per didelis, bet ir tas nenėščiosioms dar ilgokai nešiosiu, tikrai patogios doh.gif o va maikučių nėščiosioms tai nepastebėjau, reiks pasidomėt mirksiukas.gif

beje, kiek matau, niekas nerašo, kad ir MERKURIJAUS 2 aukšte yra skyrelis būsimosioms mamos, na, nepasakyčiau, kad ypatingi, lyginti galima būtų su URMO bazių skyreliu, bet normalių rūbelių paieškojus rasti įmanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
Pritariu čiurkai, kad vasarą nėštuke būti tikrai žymiai lengviau rūbų atžvilgiu, nei vėsiais ir šaltais metų laikais. drinks_cheers.gif
O vat nesuprantu tų nestuke.gif , kurios per visą nėštumą iš treninginių kelnių neišlipa, man tai kaimų kaimas. Čiurka, čia Tau netaikau mirksiukas.gif blush2.gif , tiesiog paskaičiau, kad treningines kelnes pirkai ir prisiminiau vakar vienoje paskaitėlėje sėdėjusias kelias treningines doh.gif

Urmo skyriaus ir Merkurijaus skyriaus savininkas tas pats mirksiukas.gif Bet dėl Urmo...man ten tikrai gražių buvo rūbų, bent keletas (gal visus ir pasigriebiau lotuliukas.gif ). Pirkau rudeniui bridžus ir megztuką. Kainos didelės, bet...negaila, nes gerai nešiojasi. Ir džinsus prieš 2 savaites ten pirkau už 200lt. Nors šiaip į tokius nežiūrėčiau, norėčiau kitokios džinso faktūros, bet...tokiam reikalui sueis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 27 rugsėjo 2006 - 12:21
QUOTE(light blue @ 2006 09 27, 13:18)
Pritariu čiurkai, kad vasarą nėštuke būti tikrai žymiai lengviau rūbų atžvilgiu, nei vėsiais ir šaltais metų laikais.  drinks_cheers.gif
O vat nesuprantu tų  nestuke.gif , kurios per visą nėštumą iš treninginių kelnių neišlipa, man tai kaimų kaimas. Čiurka, čia Tau netaikau  mirksiukas.gif  blush2.gif , tiesiog paskaičiau, kad treningines kelnes pirkai ir prisiminiau vakar vienoje paskaitėlėje sėdėjusias kelias treningines  doh.gif

Urmo skyriaus ir Merkurijaus skyriaus savininkas tas pats  mirksiukas.gif Bet dėl Urmo...man ten tikrai gražių buvo rūbų, bent keletas (gal visus ir pasigriebiau  lotuliukas.gif ). Pirkau rudeniui bridžus ir megztuką. Kainos didelės, bet...negaila, nes gerai nešiojasi. Ir džinsus prieš 2 savaites ten pirkau už 200lt. Nors šiaip į tokius nežiūrėčiau, norėčiau kitokios džinso faktūros, bet...tokiam reikalui sueis.

baik tu smile.gif as treningu net namie nenesioju, pirkau i gamta su draugais vaziuoti smile.gif man irgi negrazu, kai su treninginem kelnem vaiksto smile.gif gal mano jau amzius per solidus smile.gif siaip labai sijonus megstu, su jais ir vaikstau beveik visa nestuma smile.gif dar daugiau nei puse nestumo itilpau i vienus dzinsus, kuriuos kazkada nusipirkau, paskui sukdau, dar jie su elastanu, tai buvo labai gerai smile.gif o kadangi iki 30 savaites dirbau - praverte ir visi klasikiniai sijonai, kuriu medziaga su tamprumu, prisiperki klasikiniu marskinuku didesniu ir labai gerai smile.gif

Urme nbuvau, bet Merkurijaus skyriuje irgi labai kliuvo dzinsu faktura - kodel negalima is normaliu pasiut??? net norejau is OTTO puslapio aprsisiusdinti, bet sveikas protas nugalejo - nesimatavus gali sudas gautis ax.gif
zodziu, spec, nesciuju labai mazai pirkau, daugiau prisitaikiau iprastu rubu, kuriuos ir po nestumo galesiu panaudoti arba tiesiog atiduosiu mamai ;)jei ji tilps lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skautule @ 2006 09 18, 08:12)
Papildyta:
O aš pagūglinau ir pasisiuvau individualiai puikiausias kelnes ir palaidinę, tai visą vasarą prašliaužiojau biggrin.gif Rūbai buvo labai patogūs ir puikiai tiko visur, ar į parduotuvę ar į kavinę ar pas draugus visur galėjau juos nešioti ax.gif Tai dabar siūsiuosi sau rūbus ten ir toliau, nes siuvėja puikiai patarė kokius audinius išsirinkti, kokius siluetus, dizaino detales, o ir rūbas buvo išskirtinis thumbup.gif Kadangi esu auka išskirtinių rūbų tai man tikras išsigelbėjimas biggrin.gif Siūlyčiau tikrai visoms išbandyti biggrin.gif

O pas kokią siuvėją? Gal gali rekomenduoti? smile.gif
Atsakyti
O kuom blogai treningines kelnes namuose? blink.gif Nesuprantu, tai gal reikia klasikini kostiumeli apsivilkus vaikstineti? Man namie pats patogiausias rubas treningines kelnes. I gatve sutinku, man irgi negrazu kai nestuke su treningais eina, na bet jeigu finansai neleidzia isigyti kazka kitokio tai tikrai smerkti nereikia. Juk tose mamoms skirtose rubu parduotuvese kainos tikrai nerealios schmoll.gif ir ne kiekviena mamyte igali toki ruba nusipirkti. As tai pirkau Klaipedoj parduotuvej " Buk Mama" pora bliuskuciu nu labai man jos thumbup.gif bet kaina sakyciau tai nenormali kaip maikutei 80Lt g.gif Ir nusipirkau nestukiu kombinezona. Nu negaliu koks jis man patogus, neislipu is jo galima sakyti visa nestuma blush2.gif biggrin.gif nespaudzia niekur niekas neverzia, o svarbiausia NESMUNKA cool.gif Turiu dar nestukiu dzinsinius kaprus nu nesamone visiska gailiuosi dabar kad pirkau. Juosmuo toks ne zemas su saga ir uztrauktuku, zodziu visas virsus normalus kaip ir iprastu dzinsu, tik kisenes medziagines isiutos ir platinasi ten kiek reikia. Nu absurdas, smunka man tie kaprai, nepaeinu as su jais, kaip kokia kaimiete gatvej su jais eidama kas minute turiu tampyt i virsu nes smunka doh.gif nors ir susimazinu dydi kad net taip jau galima sakyti i sonus juosmuo isirezia vistiek smunka. Zodziu nepatarciau tokiu pirkti. Geriau arba medziagines kelnes su tokiu idekliuku pilvui arba dzinsai tokie pat su tuo idekliuku, tik ne tokios kelnes kur sonuose dydis reguliuojasi, man tai ziauriai nepatiko ir netiko. Is viso, kombinezonas yra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bent jau man. Uz ji 200 lt sumokejau blink.gif bet tu pinigu jis vertas.
Atsakyti
Linuxee,

na niekas nesako, kad blogai treningai lotuliukas.gif kas megsta, tai puiku smile.gif o vat as net nescia nemegau, visad su kokais senais dzinsais slampinedavau smile.gif o nestumo metu po namus isigijau keleta trikotaziniu neilgu sukneliu is second hando (probangiai, ane lotuliukas.gif ) - man taip patogiausia smile.gif
o del smerkimo - tai is viso nesamone - kiekvienas vaiksto kaip patinka ir tinka, pagal skoni ir kisene drinks_cheers.gif

vat visad ziuredavau, kaip nesciosios megsta kombinezonus - taip ir neismeginau, kazkodel manau, kad man nepatiktu smile.gif gal be reikalo? blush2.gif na, jau dabar per velai bandyti, kai gimdymas ant nosies doh.gif

o del treninginiu kelniu kalba uzvedziau ne todel kad tai gerai ar blogai - norejau atkreipti demesi, kad rinkoje yra specialios sportuojanciom busimom mamom skirtos kelnes nestuke.gif nezinau, ar mamos atkreipe demesi, idomu, ar aks jas naudoja pagal paskirti? 4u.gif
Atsakyti
aš čiurkai paantrinsiu. Niekas nekalbėjo apie treningų nešiojimą namie, nereikia čia la-la. Tokių sakinių nerasite schmoll.gif Paprasčiausiai, kai treninginės prie subinaitės visam nestuke.gif periodui priauga, va čia jau nelabai kaip schmoll.gif Tikrai kartas nuo karto galima jas pakeisti kažkuo ir netik nakčiai į naktinius mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
O vat nesuprantu tų  , kurios per visą nėštumą iš treninginių kelnių neišlipa, man tai kaimų kaimas.

baik tu  as treningu net namie nenesioju, pirkau i gamta su draugais vaziuoti  man irgi negrazu, kai su treninginem kelnem vaiksto

Na is situ jusu pasisakymu kaip ir kazkoki smerkima nestukiu pastebiu, kurios treningus nesioja. Ir kalba apie treningu nesiojima namie buvo, pati paskaityk mirksiukas.gif Nenoriu as cia gincytis, bet nereikia neigti zodziu kuriuos pacios raset...
O del tu treninginiu kelniu nestukems kurios sportuoja, tai gal ir gerai, tik va, ne visos igali sportuoti tad tokias kelnes pranesioja visa nestuma nes labai patogu. Na ne is puosniausiu drabuziu, bet vistiek kazkas. Jau geriau kai vaiksto su treningais negu spraudziasi i kokius normalius ne nesciom skirtus rubus, apsivelka maikute maziausio dydzio ir eina pilvukas ant akiu uzlipes visas plikas maikute iki krutines susiraiciusi, o cia tai jau grazu lotuliukas.gif As kai UK gyvenu pastebejau, kad dauguma nestukiu kazkodel su treningais vaiksto, nors rubu nesciosioms pasirinkimas cia ypac didelis thumbup.gif Ir madingi stilingi, zodziu glima rasti nuo klasikinio kostiumelio iki paprasciausiu aktualiuju treninginiu kelniu lotuliukas.gif
Atsakyti