Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai, parduotuvės nėščiosioms

QUOTE(FenG @ 2007 10 30, 16:35)
Sveikos,gal kas galetu patarti kur Vilniuje galima nusipirkti korseta po gimdymo skirta devet?Kokios firmos ir pan.Kas jau gal esate isbande.Su pirmu tai jo nedevejau-tai gailiuosi labai.

Buvau nusipirkus is Eurovaistines. Lyg ir nieko, bet vaikstant karsta vasara pasidare bloga. Teko mes is galvos ta paikyste. Geriau veliau daryti pratimus pilvo presui stiprinti.
Atsakyti
pirkau Klaipedos turguj dzinsus, bet nepasakyciau jog jie patogus- zemo liemens, nors pilva visiskai pridengia... tai jei atsitupi, tai ziurek kad ne tik stringai pasimatys bet ir bruksnelis smile.gif per pirma nestuma kelnes ir dirza pirkau spec.parduotuvei... kelnes buvo labai siltos uztrauktukas per sona... nudevejau jas konkreciai... tai reikia nauju smile.gif reikes kada vaziuot i Klaipeda nes gyvenu Palangoje. siaip daznai uzsuku i Kretingos turgu.. tai esu nusipirkus keleta megstiniu 1-2 ismerom didesnius- puikiausiai nesiojasi smile.gif
Atsakyti
Demesio toms, kam reikia paltu ir striukiu nestukiniu. Siandien buvau Mamos stiliuj, Flagmane pirkt liemenuko maitinanciai, tai kaip tik maciau, kad atveze paltus zieminius. Plius sake kita savaite tures ir striukiu. pasidomekit.
Atsakyti
maciau ju puslapyje, yra nuotraukos, bet jauciu brangus tie paltai unsure.gif
reiks nuvaziuot paziuret
Atsakyti
QUOTE(Renpzs @ 2007 11 09, 21:43)
Demesio toms, kam reikia paltu ir striukiu nestukiniu. Siandien buvau Mamos stiliuj, Flagmane pirkt liemenuko maitinanciai, tai kaip tik maciau, kad atveze paltus zieminius. Plius sake kita savaite tures ir striukiu. pasidomekit.

aciu brangioji, reikes nulekt... labai noreciau silto palto, nes nesioti leliuka reikes visa ziema smile.gif
Atsakyti
As tai siulyciau palaukti vaiku salies parodos ir apsilankyti busimu mamyciu stenduose, manau kazka pasiulys bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2007 11 09, 20:38)
As tai siulyciau palaukti vaiku salies parodos ir apsilankyti busimu mamyciu stenduose, manau kazka pasiulys  bigsmile.gif .

pernai tai apskritai is rubu nieko nebuvo nescioms, nemanau, kad galima butu kazko isgyti, isskyrus priemones
Atsakyti
QUOTE(Adore @ 2007 11 10, 10:39)
pernai tai apskritai is rubu nieko nebuvo nescioms, nemanau, kad galima butu kazko isgyti, isskyrus priemones

Na, tai gal ir nebuvote pernai metais parodoje, jei nematete. Mes su seima kai lankemes tikrai buvo rubeliu ir mamytems. Ir siais metais ju bus jei netingit pasiskaitykit apie visus dalyvius cia
http://www.litexpo.l...=282&view=vinfo
Atsakyti
QUOTE(Paulita @ 2007 10 11, 06:34)
O as is nauju gal tik pora bliuzeliu nusipirkau (abi BIGe, New Yorker'y). Vienas puikiausias nestumines NEXT kelnes (naujas beje!) uz 65 Lt nusipirkau devetu rubu parduotuvej "APRANGELE", prie Seskines poliklinikos (rubai nesciosioms ten nauji), kitas tiesiog pora dydziu (40 vietoj 38) didesnes ne nestumines paemiau ir puikiausiai iki 28 sav. tiko. O jau golfu, siltu megztuku dabar turiu nors vezimu vezk. Labdarynuose uz kelis ar keliolika litu be skrupulu prisiperku ir vaikstau vargo nematydama. Niekas netiki, kad viena ar kita ruba tik uz 12 ar 20 Lt pirkau  ax.gif Is naujucpaskutiniu metu tik demisezoninius batus zema pakulne Kalvariju turguj isigijau. Taip kad manau, jog nebutina pinigu i bala metyti, kai galima puikiausiai pigiai prasisukti. Visada sakiau: kiekvienas durnius gudrus uz tukstancius gerai atrodyti, bet tu pamegink mazai isleisti ir dar komplimentu sulaukti!

o kur tiksliau ta parduotuvė, labai įdomu butų nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2007 11 09, 23:38)
As tai siulyciau palaukti vaiku salies parodos ir apsilankyti busimu mamyciu stenduose, manau kazka pasiulys  bigsmile.gif .

gerai jums sostins gyventojams... yra didesnis pasirinkimas, didesnes galimybes... buvau spec.mamyciu parduotuvej, tai kolekcijos dar vasarines, is zieminiu- tik sarafanai... o man taip noretusi siltu kelniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas696 @ 2007 11 11, 22:34)
gerai jums sostins gyventojams... yra didesnis pasirinkimas, didesnes galimybes... buvau spec.mamyciu parduotuvej, tai kolekcijos dar vasarines, is zieminiu- tik sarafanai... o man taip noretusi siltu kelniu smile.gif

Na Klaipedoje tikrai yra ne viena spec. rubeliu parduotuve. Mama lux, Buk mama ir dar viena yra tik pavadinimo nezinau. Pati lankiausi pries 2 sav. siose parduotuvese ir siltesniu rubeliu jau buvo.
Atsakyti
klausykit, merginos, o realiu nuolaidu kazin galima tiketis parodos metu nestukiu rubams? g.gif Gal kas is pernai atsimena nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo u.o.g.y.t.e: 13 lapkričio 2007 - 14:12