Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai, parduotuvės nėščiosioms

QUOTE(Gerbera @ 2007 11 19, 22:17)
parodoj tikrai buvo nestukiniu rubu ir nuolaidu buvo smile.gif

as tai nusipirkau pilvo juosta smile.gif labai patiko, ir gera apsauga kad lialius nesusaltu nosytes thumbup.gif
Atsakyti
gal kas zino, kur nusipirkti striuke ziemine?
yra koks nors pasirinkimas parduotuvese?
Atsakyti
QUOTE(brigitaaa @ 2007 11 22, 20:41)
as tai nusipirkau pilvo juosta  smile.gif labai patiko, ir gera apsauga kad lialius nesusaltu nosytes  thumbup.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2007 11 20, 11:18)
Buk mama randasi Tiltu g. 21, Klaipeda 4u.gif
http://www.bukmama.lt/kontaktai.html

dekui tikrai uzsuksiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mazas angeliukas @ 2007 11 21, 14:10)
Siltu graziu paltu yra "Mamos stiliuj " Flagmane prie zygio batu

aciu 4u.gif
Atsakyti
b i k ar tu kartais ne apie jaunamama kalbi? ten man lyg tos firmos pavadinimas. smagu kad patikojuostos smile.gif ir leliai nosiu nenusals smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciux @ 2006 09 13, 19:25)
As tai internetinius skelbimus pavarciau (skelbiu.lt -> drabuziai ir avalyne -> laukiancioms vaiko) ir nusipirkau padevetus, bet labai gerai atrodancius (beveik kaip nauji atrodo) ir kokybiskus firminius rubelius nestuke.gif Uz 2daliu kostiumeli (kelnes+liemene is "buk mama"), dzinsus ir palaidine sumokejau 100Lt. O kiek parduotuvej buciau isleidus??? blink.gif  doh.gif Dabar atsidziaugti negaliu thumbup.gif

Sveika, as taip pat budama Airijoje, radau padevetus rubus is parduotuves mamas&papas, irgi kostiumelis, labai saunus, ir fainas, o pas mus Lietuvoje kainos kosmines.
Todel manau nera jokio skirtumo, ar tai nauja, ar siek tiek padeveta, svarbu , kad atrodo graziai, ir patogi.
Atsakyti
siaip tai tikrai, ziaurios nesciu rubu kainos sad.gif
Atsakyti
Sveikos,
nors man dar tik 14 savaite, bet senosios kelnes spausti pradejo, tai galvoju reikia drabuzeliu pradet ieskot. Norejau pasiteirauti del pedkelniu:
Ar specialiosios pedkelnes nesciosioms yra patogios, ar nespaudzia?Kaip issirinkti tinkama dydi (pries tai nesiojau 3 dydi, tai koki dabar rinktis?)As dar iki nestumo nesiojau tik priklijuojamas kojines, tai dabar labai bijau, kad nepatogios bus, spaus man pilveli...O su priklijuojamomis salta labai, nes i darba vaziuoju su mikriuku, tai bijau susalti.Patarkite, akip pasirinkti, ne slabai noriu sukneliu nusipirkti i darba.
Ir dar del kelniu - kokios patogesnes:kur su guma prideta, ar kur sonuose susitraukia?Padekite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra111 @ 2007 11 23, 14:45)
Ir dar del kelniu - kokios patogesnes:kur su guma prideta, ar kur sonuose susitraukia?Padekite smile.gif

O kokios tos, kurios susitraukia šonuose? unsure.gif g.gif Turiu su tokiu plačiu standaus trikotažo viršum ir tikrai džiaugiuosi. ax.gif Labai gerai buvo jau tada, kai dar nelabai ir matėsi nestuke.gif , bet jau senosios kelnės verždavo, o dabar kiek prasitampė ir manau tiks jei ne iki pat gimdymo, tai vis tiek dar ilgokai. Bet kiek teko matuotis su plono trikotažo viršum, kurio tik pačiame krašte guma, tai kažkoks nesusipratimas doh.gif - na dideliam nėštumui gal ir neblogai, bet iš pradžių ir atrodys nekaip, ir patogumas labai jau abejotinas.
Atsakyti
Visas reguliuojamas kelnes dar ir po gimdymo galima panesioti, kol sugryzta bent kiek formos ax.gif . O siaip tai nera didelio skirtumo del patogumo, visos jos vienaip ar kitaip reguliuojasi.
Pedkelniu yra nescioms, yra paprastos kaip iprate nesioti, tik su vieta pilvukui. O kitos yra buna kompresines, skirtos kojoms su probleminem venom ar skysciu kaupimusi. Siltu kojiniu nescioms neteko matyt, storiausios 50d. . Pati atvaiksciojau su kompresinem visa ziema ir vargo nemaciau, nes jos gan ilgai laiko , ilgiau nei paprastos, buvo patogu. O dydi reikia rinktis pagal lentele ant ipakavimo. Ten pagal savo dabartini svori ir ugi matysite kokio dydzio reikia 4u.gif .
Atsakyti
Sveikos, mamos 4u.gif
uzsukit i skelbimu lenta, gal ka nors sudomis mano skelbimelis del drabuziu nestukems nestuke.gif
Atsakyti
sveikos,
dėl pėdkelnių, tai turguj nusipirkau megztas pėdkelnes - jos aukštu ir plačiu liemeniu, šiltos, taigi kol kas man puikiai tinka. Yra storos, todėl galima ir prie visokių trumpų sarafanų ar suknučių nešioti.
Beje man visai patiko Zaroj keletas suknelių, vieną languotą sarafaną paaukštintu liemeniu nusipirkau, tai draugė pagalvojo, kad iš spec. parduotuvės nėščiosioms smile.gif
Atsakyti