Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai, parduotuvės nėščiosioms

QUOTE([LTU)
Afre,2006 10 20, 13:30]Jos medvilninės, krūtinę, net labai palaiko,o kai mano dydis "D", tai aš net nustebusi,kad taip gerai nešiojasi, gaila,kad dėžutę išmečiau, ale nuskenuočiau ir paridyčiau. Beje, aš pernais prikau tokią pat, o dabar kai šiemet užsuaku vėl į triumph ir sakau,kad aš nėščia ir mano dydis toks, apimtis tiek, man reikia patogios liemenėlės, dar pasakiau,kad man būtina su lankeliu,nes kitaip krūtinė nesilaiko. Tai man iš kart parodė kokios, o kai pamačiau vienas,kurias jau buvau pirkusi iš vis patenkinta likau, o dar tokią pat leimenėlę net MB sesutė pirko, ji irgi nėščia, tai labai jai patiko. O kai bai nėščios ir dar jiani pasigyrė kokią yaptingą jau nusipirkusi,tai ir aš pakėliau savo maikę, vat sakau žiūrėk,o abi pirkom atskirai ir net nesitarėm smile.gif

Vadinasi, medvilninė, pageidautina su lankeliu, plius vienas dydis. Ryt tardysim pardavėjas smile.gif
Ačiū už info

P.S. o kas yra MB?

na už 200 Lt turėtų būti kažkas superinio, kad užsinorėtų įsigyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandorita: 20 spalio 2006 - 12:37
QUOTE(pandorita @ 2006 10 20, 12:22)
gal galėtumei parašyti iš ko jos pagamintos? ar speneliams malonu, ar krūtinę palaiko? pagal ką rinkaisi?

Man atrodo, kad tu geriausiai užeitum pati ir pasižiūrėtum, pasimatuotum, kiek vienos gi skirtingi norai ir pojūčiai. man bent poroj Triumph parduotuvių (Flagman'e ir Jasinskio g., netoli IKI) labai malonios ir normaliai paslaugios pardavėjos pasitaikė, tai keletą pasimatavusi ir išsirinkau, kas ir tiko, ir patiko.
Atsakyti
QUOTE(Mymyte @ 2006 10 20, 13:45)
Man atrodo, kad tu geriausiai užeitum pati ir pasižiūrėtum, pasimatuotum, kiek vienos gi skirtingi norai ir pojūčiai. man bent poroj Triumph parduotuvių (Flagman'e ir Jasinskio g., netoli IKI) labai malonios ir normaliai paslaugios pardavėjos pasitaikė, tai keletą pasimatavusi ir išsirinkau, kas ir tiko, ir patiko.

Aš tai tikrai užeisiu, ir žiūrinėsiu, ir matuosiuos, tik iš anksto noriu daugmaž apsispręsti, ko man reikia. bent apytiksliai, kad nenusipirkčiau kokio rariteto su banginio ūsais...

beje, vat nevisai į temą, o kaip su diržais - ar reikalingi? jų gi taip pat visokių yra - triusikėlių pavidalo arba kažkas, panašaus į korsetą pilvui... Jūsų manymu, ar čia gamintojų atsakas į paklausą ar išties reikalingas daiktas?
Atsakyti
QUOTE(pandorita @ 2006 10 20, 13:50)
Aš tai tikrai užeisiu, ir žiūrinėsiu, ir matuosiuos, tik iš anksto noriu daugmaž apsispręsti, ko man reikia. bent apytiksliai, kad nenusipirkčiau kokio rariteto su banginio ūsais...

beje, vat nevisai į temą, o kaip su diržais - ar reikalingi? jų gi taip pat visokių yra - triusikėlių pavidalo arba kažkas, panašaus į korsetą pilvui... Jūsų manymu, ar čia gamintojų atsakas į paklausą ar išties reikalingas daiktas?

Diržas reikalingas, o kai aš ir taip stambi,o mano pilvas tada gali tik smukti į apačią,net gyd. jau 12sav,kai mums buvo liepė nešioti,tačiau sunku man su tuo diržu, nerandu,kad man tiktų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE([LTU]Afre @ 2006 10 20, 13:55)
Diržas reikalingas, o kai aš ir taip stambi,o mano pilvas tada gali tik smukti į apačią,net gyd. jau 12sav,kai mums buvo liepė nešioti,tačiau sunku man su tuo diržu, nerandu,kad man tiktų blush2.gif

mmm... o mano pilvas anksčiau kažkaip truputuką nusmukęs atrodė, o dabar pasidarė kietesnis, tarsi (kodėl tarsi?) kuo užpildytas.... o kokios kainos tų diržų? ar jų būna tik vaistinėse? (dėl būtinumo, kaip supratau, reikėtų su gydytoja tartis)
dar girdėjau apie spec. pėdkelnes, bet čiau jau tikriausiai tom, kam su inkstais negerai...
Atsakyti
QUOTE(pandorita @ 2006 10 20, 12:50)

Na, dėl diržo, tai aš vienareikšmiškai UŽ. Gal nuo 20 sav. pradėjau nešiot ir jaučiuosi super, nors pilve -dvynukai, bet nugaros neskauda, net prie viryklės galiu ilgokai stovėti, kai man ne nėščiai nuo to nugara įskausdavo. TIk eidama miegoti nusiimu jį. Ir naktį kai keliauju į tualetą, tai jau susiėmusi už pilvo einu - tempia jis mane žemyn smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Mymyte @ 2006 10 20, 14:03)
Na, dėl diržo, tai aš vienareikšmiškai UŽ. Gal nuo 20 sav. pradėjau nešiot ir jaučiuosi super, nors pilve -dvynukai, bet nugaros neskauda, net prie viryklės galiu ilgokai stovėti, kai man ne nėščiai nuo to nugara įskausdavo. TIk eidama miegoti nusiimu jį. Ir naktį kai keliauju į tualetą, tai jau susiėmusi už pilvo einu - tempia jis mane žemyn smile.gif.

mmm... dvynukai... Dievulis dvigubą dėmesį parodė smile.gif
o iš kur tas diržas ir už kiek? kas gamintojas?
Atsakyti
QUOTE(pandorita @ 2006 10 20, 13:11)
mmm... dvynukai... Dievulis dvigubą dėmesį parodė smile.gif
o iš kur tas diržas ir už kiek? kas gamintojas?

Aha, iškart 2 davė už vieną prarastą...
Apie diržus kažkur čia yra daugiau atskira tema. Aš, pasiskaičiusi kitų mamų atsiliepimus, pirkau latvišką Eurovaistinėse už gal 30 lt. "Būk Mamoj" toks pats gal 45 lt kainuoja...
Man patogiau diržas, nors kelnaičių ir nebandžiau, bet įsivaizduoju, kad jas gal nelengva taip dažnai, kaip reikia, nusimaudinėti. Bet kitos tau gal ką kitą pasakytų -pasiieškok kitoj temoj.
Atsakyti
Kelnaitės ar diržas - tai priklauso kas patogiau nešioti nestuke.gif . Aš tai turiu abudu. Tačiau mano diržas labai nepatogus. Nušuoliavusi į Eurovaistinę už 44 Lt nusipirkau kelnaites. Nors esu ne iš mažųjų ir strainų ax.gif , tačiau jaučiuosi super. Manau, kad reikia išbandyti abu daiktus ir tada nuspręsti, kas maloniau ir patogiau devėti.
Atsakyti
Diržas labai naudingas daigtas. Pati atnešiojau TONUS ELAST diržą, reguliuojamą. Super, jei iki to tempė pilvą žemyn, net skaudėdavo atsistojant, tai kai pradėjau nešiot, galėjau ir pabėgėti smile.gif . Vyras net pabardavo, kad vaiką iškratysiu tongue.gif , bet labai lengvai jaučiausi thumbup.gif . O "Būk mamoj" galima visus diržus pasimatuoti ir išsirinkti tinkamiausią smile.gif . Ir su nuolaidėle 10procentų iš kokio žurnalo būtų pigiau. Maniškis be nuolaidos kainavo 39 lt., o kelnatės diržas kainuoja 63lt..
Pėdkelnes ir nešiojau, kompresines 70denų. Bet jos nebuvo storos tik gerai apspausdavo kojas, nes turėjau problemų su venom, ir dabar turiu verysad.gif . Ir tai nereiškia, kad reikia nešioti jas, tik kai blogai su inkstais.
Tai tiek iš mano patirties 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos,

na ziuriu per savaitele jau ir pilvukas nemazas atsirado, visos senosios kelnes tinkamos nesioti tik po pilvu (dabar suprantu kodel vyrai po pilvu kelnes nesioja), o tai baisiai nepatogu. Tad Kaunietes be to sarasiuko kur pradzioj gal dar kokia nestukem parduotuve atsirado? O dar noriu paklausti kur supermamoj rasti skelbimu su nestukiu rubais?

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 10 23, 08:41)
O dar noriu paklausti kur supermamoj rasti skelbimu su nestukiu rubais?

spauskite čia:
Atsakyti