Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai, parduotuvės nėščiosioms

QUOTE(juratija @ 2006 10 31, 14:42)
Gal zinot, kur buna ilgesniu apatiniu maikuciu?

gal pabandyk Utenos trikotazo, ar specializuotose nestuke.gif parduotuvese paklausti
Atsakyti
juratija, apatiniu ilgesniu maikuciu yra Utenos trikotazo parduotuvese
Atsakyti
Sveikos nestukes! Neseniai ir as buvau nestuke.gif , o dabar jau supu savo pupa ant ranku biggrin.gif Tad galiu pasidalinti patirtimi, kaip pati sprendziau savo garderobo problemas. Kadangi buvo antras nestumas, tai pilvelis nebetilpo i iprastus drabuzius jau nuo 4 menesio doh.gif , taigi, nusipirkau dzinsiukus nestukems( is SM skelbimu biggrin.gif ), kelnes nestukems-pagaliau pasijutau kaip zmogus lotuliukas.gif , keleta trikotaziniu ilgesniu palaidinukiu (neblogu variantu buna Maximoj) ir uzsisakiau puosnia megzta skraiste, kuri puikiai tiko ir i darba ir pasipuosti. Idedu skraistes nuotrauka, tik as cia jau be pilvuko, bet nestuke.gif atrode thumbup.gif
O vasaros sezonui nusipirkau lenva elegantiska kostiumeli is Buk mama, ten kartais buna ispardavimo skyrelis(praeitos kolekcijos modeliai), tai as toki nukainuota nusipirkau uz 29lt lotuliukas.gif

Linkiu visoms lengvo nestumo , dziaukites pilvukais ir lepinkit save nestuke.gif - tai nuostabus moters gyvenimo etapas! thumbup.gif
Atsakyti

sveikutes, jus rasote apie vilniaus, kauno , klaipedos, siauliu pardavkes, o Panevėžyje ar nezinote kur butu galima rasti nestukems prekiu???

Dekui jei kas padesite smile.gif
Atsakyti
faina kad yra kuom pasipuosti lietuvoje.Gal yra busimu maycu anglijoj?Butu smagu suzinot kur jos apsipirkineja.Kazkaip cia nieko nerandu. unsure.gif aciu
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes, nestuke.gif dziugu isijungti i jusu gretas ir kartu aptarti iskilusius klausimus. doh.gif as nescia jau 18 savaite,tai ir man jau svarbus laisvesni rubai, todel pasiskaiciusi jusu patarimu, pameginsiu apsiprk parduotuveje "buk mama" esancioj klaipedoj. tada parasysiu kokia mano nuomone smile.gif
Atsakyti
o gal kuri naudojasi interneto parduotuvemis? pvz. is usa? gal kuri zinot kie gali kainuoti parsisiuntimas ir banko paslaugos? per koki laika atsiuncia? nemegstu slankioti po parduotuves ,o ypac po tas kur silta.is kart silpna pasidaro,o kur dar pasimatavimai visokie?
Atsakyti
http://www.bukmama.lt/
Atsakyti
Lapkričio mėn. 24-26 dienomis Litexpo parodų rūmuose, parodoje “Vaikų šalis“ , “BŪK MAMA“ skyriuje nuolaidos 30%
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2006 10 31, 11:02)
As praeita savaitgali Gariunu 2 eilej pirkau bridziukus ir golfa, esu labai patenkinta, ypac kai po to pabuvojau "Buk mama". Siltesniu rubeliu zadejo atvezti lapkricio 2, tai zadu vel vaziuoti.
O va vakar buvau UCB, tai tu grozybiu, apie kurias pasakoji, jau nemaciau, tik sortukus ir kelnes.

Aš užvakar irgi gariūnuose džinsus pirkau. 9toje eilėje vyriškis džinsais prekiauja. Labai maloniai aptarnauja thumbup.gif ir didelis pasirinkimas pas ji neščioms.
Atsakyti
UCB šeštadienį aptikau nėštukių papildymą thumbup.gif thumbup.gif Nors nedaug modelių ir dydžių mažai, bet nusipirkau labai cool džinsinius bridžus nėštukei, atrodo thumbup.gif tokie patrinti, su kišenėm prieky, atlenkti, žodžiu super-net nesuprasi iš pirmo žvilgsnio kad čia nėštukei. Stiliovi ir labai labai patogūs! Tik aš įsigijau paskutinius S dydžio...
Dar yra gražių bliuzoniukų su mielais užrašais ant pilvukų biggrin.gif Ir nebrangūs, ir stilingi! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2006 11 20, 08:59)
Dar yra gražių bliuzoniukų su mielais užrašais ant pilvukų  biggrin.gif Ir nebrangūs, ir stilingi!  thumbup.gif

O kaip su dydžiais? L, XL, XXL yra? ar tik S, M? smile.gif Ir kokios kainos būtų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo [LTU]Afre: 20 lapkričio 2006 - 09:01