Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių datos pasirinkimas

QUOTE(jaunoji... @ 2007 01 26, 21:03)
labuciuas...niu va skatau as apie tas datas jusu ir matau kad lb varkstat... g.gif va mudu nuejom i zaksa ir pamatem rugpjucio 18d sako manajam ji laiminga niu ir tiek to imam... bigsmile.gif niu o paskui kai pradejom iesko ti vietos ir nieko neradom(turiu paskyti kad pas mus 80-90zmoniu bus) tai atradom sodyba kuri laisva rugpjucio 11d. ir paskutini savaitgali, niu tai lekem i zaksa i baznycia ir pakeitem ta data i  rugppjucio11d thumbup.gif ...ir visai neimu i galva ar ji laiminga ar ne...svarbu kad mes butume laimingi... wub.gif ne nuo datos gyvenimas priklauso.vat tokia mano nuomone.o kaip del tos 2007 07 07 tai kai ejau sukneles pasiziureti tai sake kad visos kaip isprotejusios su ta data, ji dar taip pajuokavo kad iki vasaros visas sukneles issinuomos biggrin.gif

as esu 100% sutinkanti su tavo nuomone "ne nuo datos gyvenimas priklauso." drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Garbanike @ 2007 01 26, 21:22)
Na taip, nuo datos tikrai nieko nepasikes, bet man su MB ji labai patiko, ir jau pries kelis metus, zinom kad tada tuoksimes  smile.gif  o del visu uzsakymu, tai pas mus jau viskas uzsakyta  4u.gif

reiske jums pasiseke mirksiukas.gif jei nepaslaptis tai kainuos daugiau ar ne kaip paprastesne diena blush2.gif cia tik smalsumo vedama klausiu 4u.gif
Papildyta:
beja kas del datu tai sako rinktis tokia data ji laiminga, toks skaicius laime tas kitas meile o dar kitas pinigus nesa lotuliukas.gif galbut jei manai kad nuo skaiciau stavo laime priklauso. tada skaiciai 07 07 07 tampa magiski g.gif nzn cia aisku grynai asmenine mano nuomone, draugai tuokesi 2003 09 13. CMB 13.00 pagimde 2004 11 13 ir ji sake tiems kas sake kad jau bet koks isskyrus 13, jos atsakymas buvo kaip dabar atsimenu - ne del skaiciaus ir ne su skaiciumi gyvenu - saunuole thumbup.gif pabreziu asmenine nuomone lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

reiske jums pasiseke mirksiukas.gif jei nepaslaptis tai kainuos daugiau ar ne kaip paprastesne diena blush2.gif cia tik smalsumo vedama klausiu 4u.gif
[/quote]

Siaip kai dabar paklausau, tai visai vasarai pakeltos kainos, ir tikrai kazkiek uzsikele butent siai datai. Buvo atsisake limuzinai,nors ir buvo pasirasyta sutartis... Ir muzikantai isdure, bet mes juos perpratom. Viskas gerai kaip gerai baigiasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunoji... @ 2007 01 26, 20:03)
labuciuas...niu va skatau as apie tas datas jusu ir matau kad lb varkstat... g.gif va mudu nuejom i zaksa ir pamatem rugpjucio 18d sako manajam ji laiminga niu ir tiek to imam... bigsmile.gif niu o paskui kai pradejom iesko ti vietos ir nieko neradom(turiu paskyti kad pas mus 80-90zmoniu bus) tai atradom sodyba kuri laisva rugpjucio 11d. ir paskutini savaitgali, niu tai lekem i zaksa i baznycia ir pakeitem ta data i  rugppjucio11d thumbup.gif ...ir visai neimu i galva ar ji laiminga ar ne...svarbu kad mes butume laimingi... wub.gif ne nuo datos gyvenimas priklauso.vat tokia mano nuomone.o kaip del tos 2007 07 07 tai kai ejau sukneles pasiziureti tai sake kad visos kaip isprotejusios su ta data, ji dar taip pajuokavo kad iki vasaros visas sukneles issinuomos biggrin.gif

O jei ne paslaptis, kokia tai sodyba,kur talpina tiek daug zmoniu? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos as irgi deliojuos datas. man tinka tik rugpjutis, nes pusbrolis tik rugpjuty buna laisvas (taikaus prie pusbrolio nes jo mama mano krikshto mama buvo kuria labi labai mylejau gala mano vestuviui nesulauke sad.gif )
ti vat ir dabar ishsirinkau 2008.08.02 irgi grazi datike bigsmile.gif ir valandas pasirinkau 14. visa gyvenima mane lydejo septintukai ir sekesi visada su septintukais tai tikiu septynetu galia, ir tuoxsiuo 25 metu gaunasi 7 ir data susideliojus gaunasi 7 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2007 01 27, 15:04)
O jei ne paslaptis, kokia tai sodyba,kur talpina tiek daug zmoniu? bigsmile.gif

ta sodyba randasi uz klaipedos 45km darbenu miestelyje g.gif , konkretaus pavadinimo ten nera...bet pasiseke mums nes ta savaite kol mum lake data kad susitvarkytume pakeitimus sake buvo dar atvykusiu ir norejusiu tai dienai uzsisakyti schmoll.gif ....bet ji nesulauze susitrarimo.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 01 10, 06:44)
greičiausiai ir nuotakų šiemet dėl to tiek daug.
7- sėkmės skaičius  mirksiukas.gif  ir dėl to turbūt dauguma renkasi tą gražiąją datą (2007-07-07). bet iki jos dar toli, o aš jau taip noriu vestuvių (o kai praeis sakysiu, kad taip dar kartą ištekėjus  blush2.gif  doh.gif ). mes pasirinkom ne ką prastesnę datą  unsure.gif
2007 04 21
0+4+2+1=7 clap.gif
pas mus gaunas du septynetai, o ne trys.

Papildyti
Chebra, radau ir trečią septynetą  thumbup.gif
mūsų laikas 11:50 1+1+5+0=7  unsure.gif

pas mus irgi yra septynetu: 2007-08-17 =7, o Rotusej laikas 15:10 =7
TAI 7 REISKIA GERUMA?
thumbup.gif
man asmeniskai labai patinka 7 skaicius
Atsakyti
mes tuokemes 2006 09 09, labai si data mums ipatinga, musu draugystei buvo lygiai6 metai, man sekmingas skaicius yra 9 ir visi kurie dalinasi is 3, ir dabar dar vaikucio gal sulauksim metiniu prga thumb_yello.gif

sekmes
Atsakyti
O šiaip tai aš manau, kad vestuvės padaro tam tikrą datą ypatinga smile.gif
O ne atvirkščiai - data vestuves ypatingomis wink.gif
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukstis @ 2007 02 05, 14:57)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukstis @ 2007 02 05, 15:57)

Tu visiskai teisi drinks_cheers.gif
Atsakyti
As tai i skaicius neziurejau, bet norejau tuoktis rugpjuti, nes tipo geras menesis tuoktis (kazkur turiu visu menesiu reiksmes), o 4 diena tai todel, kad kitus savaitgalius ispuola visokios seimos sventes, tai norejau, kad nesidubliuotu. o kai mamos kaimyne suzinojo musu data, tai pasake, kad tipo labai labai liux dienele tuoktis, nes ji turi kazkokia astrologine programa, nors jau jei teki, tai visai nesvarbu jokios ten prognozes, jei jausies laiminga, tai ir diena bus laiminga biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukstis @ 2007 02 05, 14:57)

va cia tai sutinku drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti