Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių datos pasirinkimas

[quote=erikkute,2007 01 10, 14:58]
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif matai, kas iesko tas randa!
Papildyta:

Butent thumbup.gif paskaiciau cia kaip merginos septynetu iesko ir as radau smile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

2007 05 26 12val
5+2+6 =13=4 1+2=3 3+4=7
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

skaicius 13 irgi gerai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 13-ame bute gyvename lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Smagu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Raja28 @ 2007 01 02, 12:54)
geguzes 26 yra 9-oji menulio diena ne desimta verysad.gif
Bet manau ne tame esme, svarbu moketi sutarti su mylimu zmogumi.

Tai cia gerai ar ne??? doh.gif doh.gif
Atsakyti
jei jau lemta buti kartu ir tikrai esate vienas kitamskirti manau jokie skaiciai cia nei pagerins nei pablogins tongue.gif
Atsakyti
na kaip ateinanti vasara tokia popiuiari vestuvems tai zinojom bet kad taip popuiari ne biggrin.gif
tai mano brangusis neskubedamas tai pasipirso tik sausio 10 tai va pasirinkau sau datas 2007 07 027 arba 2007 08 24 ir leidau likimui isrinkti viena 4u.gif
taip ir atsitiko kai nuejom i rotuse ir ka o gi laisva tik viena vieta is geresniu 2007 08 24 /12.20 laiku, na va ir likimas isprende musus beda del datos thumbup.gif
Papildyta:
atsiprasau del kaidu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 01 18, 18:56)
na kaip ateinanti vasara tokia popiuiari vestuvems tai zinojom bet kad taip popuiari ne  biggrin.gif
tai mano brangusis neskubedamas tai pasipirso tik sausio 10 tai va pasirinkau sau datas 2007 07 027 arba 2007 08 24 ir leidau likimui isrinkti viena  4u.gif
taip ir atsitiko kai nuejom i rotuse ir ka o gi laisva tik viena vieta is geresniu 2007 08 24 /12.20 laiku, na va ir likimas isprende musus beda del datos  thumbup.gif

Sveikinu drinks_cheers.gif
na, mano nuomone, jei negaučiau 2007 07 07. tada greičiausiai rinkčiausi 2007 07 27 g.gif
Atsakyti
Kažkodėl 2007.07.07 data visoms kaip ir man pati gražiausia rolleyes.gif rolleyes.gif kad tik spėčiau nes jaučiu bus daug norinčiu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(inte @ 2007 01 19, 16:45)
Kažkodėl 2007.07.07 data visoms kaip ir man pati gražiausia  rolleyes.gif  rolleyes.gif kad tik spėčiau nes jaučiu bus daug norinčiu...  g.gif

doh.gif doh.gif doh.gif gerai kad as jau istekejau 2006 07 22 lotuliukas.gif lotuliukas.gif o tai dabar del 2007 07 07 toooks bumas kad mielosios laikykites kas ta data turite ir kantrybes jums!!!!!!!!!!!!!! mirksiukas.gif tikrai kazkas nerealaus del tu skaiciu blink.gif 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
aš ir nesuprantu kas čia per ypatingo ta 2007 07 07 data.. man tik ypatinga tuo, kad viskas vos ne dvigubai kainuoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Myja @ 2007 01 20, 10:41)
aš ir nesuprantu kas čia per ypatingo ta 2007 07 07 data.. man tik ypatinga tuo, kad viskas vos ne dvigubai kainuoja lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aha, o paskui kaip kažkurioj temoj kažkuri stebėjotės, kad vestuvės gali ir 30 000 kainuot hah.gif
Atsakyti
QUOTE(Myja @ 2007 01 20, 10:41)
aš ir nesuprantu kas čia per ypatingo ta 2007 07 07 data.. man tik ypatinga tuo, kad viskas vos ne dvigubai kainuoja lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Net mūsų muzikantas sakė visi išprotėja dėl tos dato tai tuo ir pasinaudosiu, dar šiai dienai neturiu vestuvių bet specialiai ir neimu laukiu kol kas daugiausiai pasiūlys, nors ir šiaip jau gan daug ima 2000lt.
Atsakyti
QUOTE(Myja @ 2007 01 20, 12:41)

Kas negauna tokios datos tai taip ir sako lotuliukas.gif
Atsakyti
labuciuas...niu va skatau as apie tas datas jusu ir matau kad lb varkstat... g.gif va mudu nuejom i zaksa ir pamatem rugpjucio 18d sako manajam ji laiminga niu ir tiek to imam... bigsmile.gif niu o paskui kai pradejom iesko ti vietos ir nieko neradom(turiu paskyti kad pas mus 80-90zmoniu bus) tai atradom sodyba kuri laisva rugpjucio 11d. ir paskutini savaitgali, niu tai lekem i zaksa i baznycia ir pakeitem ta data i rugppjucio11d thumbup.gif ...ir visai neimu i galva ar ji laiminga ar ne...svarbu kad mes butume laimingi... wub.gif ne nuo datos gyvenimas priklauso.vat tokia mano nuomone.o kaip del tos 2007 07 07 tai kai ejau sukneles pasiziureti tai sake kad visos kaip isprotejusios su ta data, ji dar taip pajuokavo kad iki vasaros visas sukneles issinuomos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunoji... @ 2007 01 26, 22:03)
labuciuas...niu va skatau as apie tas datas jusu ir matau kad lb varkstat... g.gif va mudu nuejom i zaksa ir pamatem rugpjucio 18d sako manajam ji laiminga niu ir tiek to imam... bigsmile.gif niu o paskui kai pradejom iesko ti vietos ir nieko neradom(turiu paskyti kad pas mus 80-90zmoniu bus) tai atradom sodyba kuri laisva rugpjucio 11d. ir paskutini savaitgali, niu tai lekem i zaksa i baznycia ir pakeitem ta data i  rugppjucio11d thumbup.gif ...ir visai neimu i galva ar ji laiminga ar ne...svarbu kad mes butume laimingi... wub.gif ne nuo datos gyvenimas priklauso.vat tokia mano nuomone.o kaip del tos 2007 07 07 tai kai ejau sukneles pasiziureti tai sake kad visos kaip isprotejusios su ta data, ji dar taip pajuokavo kad iki vasaros visas sukneles issinuomos biggrin.gif

Na taip, nuo datos tikrai nieko nepasikes, bet man su MB ji labai patiko, ir jau pries kelis metus, zinom kad tada tuoksimes smile.gif o del visu uzsakymu, tai pas mus jau viskas uzsakyta 4u.gif
Atsakyti