Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių datos pasirinkimas

QUOTE(welkom1 @ 2007 04 23, 10:38)
siaubas kazkos bash.gif , ir 2008 08 08 irgi bus bumas bash.gif

ir taip visus tolimesnius metus: blink.gif
2008 08 08
2009 09 09
2010 10 10
2011 11 11
2012 12 12

Tik lapkritį ir gruodį gal ne tiek daug norinčių bus, nes visgi vasarą vestuvės gražesnės. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 05 12, 09:21)
ir taip visus tolimesnius metus: blink.gif
2008 08 08
2009 09 09
2010 10 10
2011 11 11
2012 12 12

Tik lapkritį ir gruodį gal ne tiek daug norinčių bus, nes visgi vasarą vestuvės gražesnės. ax.gif

įdomu kas bus 2013 metais hihihi.gif
irnesakyk.gif , per tokias datas kaip bus 2011, ir 2012 metais išpopuliarės vestuvės ir rudenį ir žiemą ax.gif
Atsakyti
O pas mus ir gaunasi idomiai (ka tik ismasciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) Musu meiles pradzia buvo naujuju metu pradzia, o vestuves nauju mokslo metu pradzia lotuliukas.gif Tai yra pradejom draugauti nuo sausio 1d. o zenysimes rugsejo 1d. thumbup.gif
nu tik bus 3.5 metu tarpas tarp tu datu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikurila: 12 gegužės 2007 - 11:26
O mes tuoksimes 2007.09.29 Tiesiog pavasari nenorejom, nes sako netvirta santuoka bus, vasara visur grudalyne, be to gali buti labai karsta, o tada jau nebera jokios nuotaikos baliui.Galvojom rugpjucio pabaigoje-negaliu gauti atostogu.Tada nusprendem, kad liko arba rugsejo 29 arba spalio 6. Bet teveliai atkalbejo, sako rugsejis geriau. Abu susedom ir nusprendem kaip abiems sirdutes liepe ax.gif Nenoreciau viena nuspresti vestuviu datos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2007 05 14, 21:36)
O mes tuoksimes 2007.09.29 Tiesiog pavasari nenorejom, nes sako netvirta santuoka bus, vasara visur grudalyne, be to gali buti labai karsta, o tada jau nebera jokios nuotaikos baliui.Galvojom rugpjucio pabaigoje-negaliu gauti atostogu.Tada nusprendem, kad liko arba rugsejo 29 arba spalio 6. Bet teveliai atkalbejo, sako rugsejis geriau. Abu susedom ir nusprendem kaip abiems sirdutes liepe ax.gif  Nenoreciau viena nuspresti vestuviu datos schmoll.gif

O aš išteku paskutinę pavasario diena, popiet wub.gif Po vestuvinės nakties atsibusim pirmą vasaros dieną ir jau abu vyras bei žmona wub.gif Naujas metų laikas naujai šeimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2007 05 15, 09:39)
O aš išteku paskutinę pavasario diena, popiet  wub.gif Po vestuvinės nakties atsibusim pirmą vasaros dieną ir jau abu vyras bei žmona  wub.gif Naujas metų laikas naujai šeimai  wub.gif

tikrai idomu!
sveikinu
Atsakyti
O mes visai nekreipiam jokio demesio i jokias menulio dienas ar skaiciu magija.Manau cia tik isiteikimas sau,kad ta diena laiminga,o kita ne,tai kita karta isvis pajudet bijosi,nes menulis ne tas lotuliukas.gif Na cia mano nuomone blush2.gif Musu vestuves 2007.07.13,penktadieni,tai visi kas isgirsta,sako kad negerai,kazkas nesiseks,dar jeigu pilnatis tai isvis tipo nekas...Bet mes visai nekreipiam demesio,nes tai mums laiminga diena ir laimingas skaicius 13.Pasirinkom todel,kad liepos 13 mes pradejom draugauti ir bus lygiai 6m.kaip mes kartu,o gruodzio 13d.maniskis pasipirso,o ir rotusej data gavom 13val. biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2007 05 14, 21:36)
Tiesiog pavasari nenorejom, nes sako netvirta santuoka bus

Mes pavasarį sumainėm aukso žiedelius, nes man gražu prabundanti gamta wub.gif
o ar tas prietaras bus teisingas, žiūrėsim... nors aš nelabai tikiu tokiais dalykais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cc-mark @ 2007 05 15, 11:22)
O mes visai nekreipiam jokio demesio i jokias menulio dienas ar skaiciu magija.Manau cia tik isiteikimas sau,kad ta diena laiminga,o kita ne,tai kita karta isvis pajudet bijosi,nes menulis ne tas lotuliukas.gif Na cia mano nuomone blush2.gif Musu vestuves 2007.07.13,penktadieni,tai visi kas isgirsta,sako kad negerai,kazkas nesiseks,dar jeigu pilnatis tai isvis tipo nekas...Bet mes visai nekreipiam demesio,nes tai mums laiminga diena ir laimingas skaicius 13.Pasirinkom todel,kad liepos 13 mes pradejom draugauti ir bus lygiai 6m.kaip mes kartu,o gruodzio 13d.maniskis pasipirso,o ir rotusej data gavom 13val. biggrin.gif  thumbup.gif

super! ,mano mamai irgi sis skaicius laimingas, nei karto dar nenuvyle wink.gif
Atsakyti
Mano vestuvės liepos 28d. ir kažkada sumasčiau paskaičiuoti koks skaičius išeina sudedant šios datos skaičius iki kol gaunasi vienas skaičius, ir ka jūs manot, gaunasi 8, o tiek pat gaunas sudėjus mano gimimo datą, MB gimimo datą, mūsų draugystės pradžios datą... tikrai vestuvių datos nesirinkau pagal tai, tik vėliau kai paskaičiavau... lotuliukas.gif nežinau čia džiaugtis ar verkt lotuliukas.gif tik labai idomus sutapimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maripe @ 2007 05 18, 08:40)
Mano vestuvės liepos 28d. ir kažkada sumasčiau paskaičiuoti koks skaičius išeina sudedant šios datos skaičius iki kol gaunasi vienas skaičius, ir ka jūs manot, gaunasi 8, o tiek pat gaunas sudėjus mano gimimo datą, MB gimimo datą, mūsų draugystės pradžios datą... tikrai vestuvių datos nesirinkau pagal tai, tik vėliau kai paskaičiavau...  lotuliukas.gif nežinau čia džiaugtis ar verkt  lotuliukas.gif tik labai idomus sutapimas smile.gif

pagal numerologija 8-geras skaicius, zadantis sekme ir daug pinigu. Manau, galetum dziaugtis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitten @ 2007 05 18, 08:58)
pagal numerologija 8-geras skaicius, zadantis sekme ir daug pinigu.

o 7? g.gif
Atsakyti