Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių datos pasirinkimas

QUOTE(balta_lelija @ 2007 05 18, 09:00)

irgi geras, sekmes skeicius.
6 - tai pats "pinigingas" skaicius, 8-tai jau viskas kartu ir pinigai, ir laime.
Atsakyti
mes draugauti pradejom labai grazia diena - kovo 8. Veliau suzinojau, kad mano mama susipazino su teciu irgi kovo 8 d smile.gif Tai labai jau ta diena mum patinka, galvojom gal ir tuoktis kovo 8, bet turbut salta dar labai bus, juk lietuvoj kovo menesi dar beveik ziemos vidurys schmoll.gif kaskaip man vestuves ziema nelabai kaip skamba, o kaip jums atrodo? smile.gif dabar jau galvojam kad ir geguzes menesi daug graziu dienu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitten @ 2007 05 18, 08:58)
pagal numerologija 8-geras skaicius, zadantis sekme ir daug pinigu. Manau, galetum dziaugtis wink.gif

Na tikrai pekėlei man šiandien nuotaiką smile.gif nes prisinervinau naktį dėl kitų dalykų... ot kokie mes abu sėkmingi ir turtingi turim būt, ir mūsų sąjunga taip pat... smile.gif visai fain taip paskaityt, negu kad 8 - pats blogiausias skaičius smile.gif nors šiaip tokiem dalykam labai didelės reikšmės neteikiu smile.gif
Atsakyti
Paskaitykyte ir prisidekyte http://www.supermama...howtopic=173727
Atsakyti
QUOTE(cc-mark @ 2007 05 15, 11:22)
O mes visai nekreipiam jokio demesio i jokias menulio dienas ar skaiciu magija.Manau cia tik isiteikimas sau,kad ta diena laiminga,o kita ne,tai kita karta isvis pajudet bijosi,nes menulis ne tas lotuliukas.gif Na cia mano nuomone blush2.gif Musu vestuves 2007.07.13,penktadieni,tai visi kas isgirsta,sako kad negerai,kazkas nesiseks,dar jeigu pilnatis tai isvis tipo nekas...Bet mes visai nekreipiam demesio,nes tai mums laiminga diena ir laimingas skaicius 13.Pasirinkom todel,kad liepos 13 mes pradejom draugauti ir bus lygiai 6m.kaip mes kartu,o gruodzio 13d.maniskis pasipirso,o ir rotusej data gavom 13val. biggrin.gif  thumbup.gif

Sveikutes! 4u.gif
Musu vestuves spalio 13 d. Taip taip 13 d. Visi ne tiek nustemba naujienomis, bet kiek lieka sokiruoti data doh.gif . O mums buvo rinktis 6 ar 13 , tai sakau 13 tada. smile.gif Manau, kad busim vieninteliai jaunieji susituoke spalio 13 d. biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
jei spalio 13 d tai ir saunu, svabiausia kad abiems tinka ir patinka thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes! O musu vestuves bus 2007 09 07, taigi yra ir septynetu ir devynetas(nes kazkur girdejau,kad tipo ir devynetas laime nesa).Gal kas zinot kaip si diena ar gera vedyboms,ar laiminga santuoka prognozuoja?
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 03 03, 14:03)
Na Blue_Rose ten toki puslapi parode, apie menulius  ax.gif  tai galvojau paziuresiu ka reiskia bet ten viskas rusiskai doh.gif

Nesinervuok 4u.gif Pasiziurek cia kairiam langelyje virsuje menulio faze ir menulio savaite (pries tai pasirink norima data), paskui jei nori dar - pasiziurek cia apie menulio savaites reiksme 4u.gif As nors ir suprantu rusishkai, bet man vistiek smagiau lietuviskai skaityt mirksiukas.gif
Atsakyti
Su mano vestuviu data kazkaip labai idomiai gavosi.Kazkas uzejo,kad sugalvojau,jog turi buti rugpjucio 4 diena,tikrai nezinau kodel.nuvaziavom pas draugus,kuriu vestuvese buvau praeitais metais ir pagavau puokste.Draugams pasakem ,kad tuokiames.klausia kuria diena,sakau rugpjucio 4 diena.Drauge labai nustebo,sako,juk musu vestuves irgi rugpjucio 4 diena buvo.Pasirodo nesamoningai pasirinkau diena,kai pagavau drauges mesta puokste,nors tikrai tuo momentu neprisiminiau drauges vestuviu datos g.gif
Atsakyti
Ieškojom tinkamos datos spalio-gruodžio mėn. Pagal visus paskaičiavimus (darbų suderinamumą, laisvas dienas ir t.t. ), nutarėm, kad tuoksimės spalio 27d.
Paskaitinėjau internete apie visas tas Mėnulio dienas ir pan. , tai mūsų pasirinkimas labai paglostė savimeilę smile.gif
Gaunasi 16/17 Mėnulio dienos smile.gif
Atsakyti
liaba 4u.gif ka galetumet pasakyti apie 2007 06 21 ir 2008 06 21 datas? g.gif
Atsakyti
g.gif tikriausiai visi atostogauja ax.gif
Atsakyti