Mes savo vestuves planuojam per ateinančias Jonines - tiesiog mudviem svarbi ši data - per Jonines pradėjom draugauti ir dukrą pavadinom Jone

QUOTE(Kitten @ 2007 05 18, 07:04)
irgi geras, sekmes skeicius.
6 - tai pats "pinigingas" skaicius, 8-tai jau viskas kartu ir pinigai, ir laime.
6 - tai pats "pinigingas" skaicius, 8-tai jau viskas kartu ir pinigai, ir laime.
Tai sakot skaicius 8 geras skaicius

QUOTE(awutia @ 2007 07 09, 23:11)
as kai zenisiuos tai noreciau 8 diena, nes mes pradejom 8 diena draugauti. tai va kiti metai 2008 08 08 yra sestadienis
siaip ta data bus penktadienis, o ne sestadienis

Na, va, issirinkom vestuviu data "is lempos", paskaiciau dabar ir likau patenkinta
Tuoksimes kitais metais liepos 4 diena, 15 val. Gal kas sirdi glostanciu pranasysciu pasakys?

QUOTE(mieganti-saulute @ 2007 07 18, 12:37)
Tai sakot skaicius 8 geras skaicius
Tai gerai
, nes mano vestuves rugsejo 8 d. O data issirinkom sau artima ir kazka mums abiem reiskiancia
Mums su busimu vyru siais metais rugsejo 8 d. bus lygiai 6 metai kaip mes susipazinom. tai ir zenijames lygiai ta pacia diena kaip ir susipazinom ir net tame paciame mieste, kur likimas mus suvede. Siaip maniskis dirba visai kitam mieste ir tik atsitiktinumo deka mudu susipazinom 

kaip smagu girdeti, kad 8 - geras skaicius

As noreciau vestuviu 2008 balandi,gal galit patarti kuris sestadienis geresnis?

QUOTE(Agniuke* @ 2007 07 19, 16:38)
pažiūrek, kad ne delčia būtų ir pirmyn, sako geriausiai yra tekėti per jaunatį ar priešpilnį

QUOTE(giedretu @ 2007 07 19, 16:42)
pažiūrek, kad ne delčia būtų ir pirmyn, sako geriausiai yra tekėti per jaunatį ar priešpilnį 

O jei pilnatis? nes siaip issirinkau balandzio 5, jaunatis,o kai norejau paziuret kokia menulio diena,raso kad "0" diena,o tokios nera aprasyme,tai is vis susipainiojau..
o pvz 19 diena bus pilnatis ir 14 menulio diena ( TRIMITAS. Tai pati sėkmingiausia Mėnulio diena.) ir dar 14 menulio diena,o man 14 diea pasipirso

19 diena, tarp mano gimtadienio (21) ir jo gimtadienio (18) (tik menesiai skiriasi)
QUOTE(giedretu @ 2007 07 19, 14:42)

O per manasias bus jaunas menuliukas

QUOTE(lioniukė @ 2007 07 19, 12:31)
kaip smagu girdeti, kad 8 - geras skaicius
mes irgi rugsejo 8 d. tuokiames, nes t.y. mano gimimo diena dar plius

O kuriam mieste jus cia tuokiates ir kelinta valanda? Mes tai kretingoj tuokiames

o tai norit pasakyti, kad per pilnaty blogai?
musu bus paskutine pilnaties diena

musu bus paskutine pilnaties diena

QUOTE(gala @ 2007 07 20, 18:00)
Na as sitam forume (man atrodo) skaiciau kad pilnatis gerai, svarbu menulis "ne diltu" o pilnetu