Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių datos pasirinkimas

QUOTE(RedMa @ 2007 07 01, 13:21)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Kaip sako: zmogus planuoja, o Dievas juokiasi  cool.gif

prirariu 100% mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2007 01 03, 08:42)
Tikslesne menulio diena galima paziureti cia... kur isiveda netgi laikas... nes tarkim iki 11h gali buti 9 menulio diena, o nuo 11h- jau 10d  mirksiukas.gif

Online menulio kalendorius

va,as tai ir kreipiau demesirinkdamasi data i si menulio dienu kalendoriu mirksiukas.gif
Papildyta:
demesi rinkdamasi data vestuviu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
prieš nešdami pareiškimus ieškojom (na gerai, aš ieškojau smile.gif) tokios datos, kurią mano brangiausiasis ir po 50 metų prisimintų, nes jam su datom labai prastai doh.gif

kadangi žinojom, kad tuoksimes 2006 vasarą, tai ieškojom, kuris iš tų savaitgalių lengviau įsiminamas. labai patiko 06.07.08 (liepos 8-ąją). kaip tik šeštadienis buvo. jau nusitaikėm į šią datą, bet paskui mum pasakė, kad šią dieną vyksta kažkokia bažnytinė šventė, tad tuoktis nepatartina. taigi... atidėjom viską savaitei ir susituokėm 06.07.15. štai taip ir gimė mūsų vestuvių data
Atsakyti
QUOTE(carolle @ 2007 07 04, 18:07)
va,as tai ir kreipiau demesirinkdamasi data i si menulio dienu kalendoriu mirksiukas.gif
Papildyta:
demesi rinkdamasi data vestuviu blush2.gif  ax.gif

Предноволуние tai čia priešpilnis ar "priešjaunis", pilnatis? smile.gif
Šiaip smalsu, tai jau čia bus gerai ar blogai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atsringa: 06 liepos 2007 - 13:09
o as dar perskaiciau, kad yra ir saules kalendorius doh.gif o tai kaip cia paskaiciuoti diena? ar taip pat skaiciuojasi kaip ir menulio?
Atsakyti
sveikos jaunosios, as 100 proc. pritariu toms kad svarbiausia tarpusavio supratimas, pagarba, meile ir t.t. Ir data jokios itakos netures. Bet man keista, kad katalikai taip puola ant tos datos 2007.07.07, nes biblijoj (tikrai negarantuoju, kad butent ten) raso, kad tie 3 septynetai yra 3 dalgiai ir tai labai bloga diena. O ir Lenkijoj labai daug poru atsisake ta diena tuoktis.
Beje perskaiciau visa sia skilti nuo pradziu ir man keista, kaip visos rinkosi datas pagal reiksmes, menulius ir t.t.
Mes tuoksimes rugpjucio 18 d., o pasirinkome taip blush2.gif jau nusprendem, kad tuoksimes. kadangi vestuves keliame is savo pinigines, tai paskaiciavom iki kada mazdaug susitaupysim pinigu blush2.gif buvom nusprende paskutini vasaros savaitgali, rugpjucio 25 d., bet tada musu baznyciai 100 metu ir ta diena netuokia, taigi viena savaitgali paankstinom. Stai ir visa istorija biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2007 07 06, 13:25)
labai patiko 06.07.08 (liepos 8-ąją). kaip tik šeštadienis buvo. jau nusitaikėm į šią datą, bet paskui mum pasakė, kad šią dieną vyksta kažkokia bažnytinė šventė, tad tuoktis nepatartina. taigi... atidėjom viską savaitei ir susituokėm 06.07.15. štai taip ir gimė mūsų vestuvių data

o kodel nepatartina? mes butent ta diena ir susituokem.. 2006 07 08 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2006 08 29, 21:59)
Iskilo siokia tokia problemele....nedidele, bet... Maniskis paliko man atsakomybe isrinkti vestuviu data...Sako isburk raganele  ax.gif
Ir pasidare idomu,kaip jus rinkotes vestuviu diena?  g.gif
Skaiciavot numerologija, ar ejot pas astrologus... gal siaip per gimtadieni, ar kazkokiu metiniu diena?

PASIDALINKIT PATIRTIMI  gossip.gif
p.s. o jei kuri turi kokiu numerologiniu ar astrologiniu ziniu, labai saunu butu!!!

as kai zenisiuos tai noreciau 8 diena, nes mes pradejom 8 diena draugauti. tai va kiti metai 2008 08 08 yra sestadienis tai galvoja kad jau zenisiuos bet netikiu tais stebuklingais skaiciais. man gali buti ir kitas menuo bet butu gerai 8 diena. thumb_yello.gif friends.gif
Atsakyti
Mes tai nieko neskaiciavom ir data labai atsitiktinai pasirinkome ax.gif Nusprendeme, kad 2007 metais butu laikas susituokti ir tiek. Tik vis datos neissirinkdavome. g.gif tai geriausia, kai darbe skirste atostogas, tai gavau 2 savaites nuo liepos 30 d., Tai gryzus ir sakau, atostogu viduryje galime ir susituokt, nes savaite iki vestuviu tureciau pasiruosimui ir savaite po medaus pakopinejimui biggrin.gif Taip ir pasirinkom rugpjucio 4 d., be to rugpjucio 3 diena mano gimsius, tai visad 2 sventes turesim biggrin.gif
Atsakyti
merginos gal kuri nors zinot puslapi kur skaiciu reiksmes yra, ta prasme trys sesetai visi zinome ka reiskia, trys septynetai sako laimingas derinys, o gal kas zino ka reiskia trys dvejetai?? g.gif
Atsakyti
Mes tai irgi per daug neskaičiavom, tik pažiūrėjom kad delčia nebūtų, nes senoliai sakydavo, kad negerai, o kadangi norėjom rugpjūtį tai ir pasirinkom beveik per patį viduriuką blush2.gif
Atsakyti
o as noreciau vestuviu 9 diena, nesvarbu koki men tik, 9 diena butu, kazkaip patinka man sis skaiciukas biggrin.gif
Atsakyti