Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių datos pasirinkimas

QUOTE(*egzotika* @ 2008 03 25, 11:42)
o as girdejau kad rugputis blogiausias menuo tuoktis,menulio uztemimas ta menesi ir t.t.
Stai pagal menulio kalendoriu 8 diena, tai streso,atgailos ir nuodemiu atleidimo diena, biocheminiu transformaciju periodas. Sia menulio diena butu geriau,nesusizadeti ir nesituokti.
As irgi galvojau tuoktis ta menesi ir diena,bet po pasiskaitymu ir komentaru issirinkau kita menesi
Papildyta:

tai pavojinga,setoniska diena.Sios menulio dienos energija labai neigiamai veikia zmogu.Tai iliuziju, paklydimu,apgaules,pagundu ir apsinuodijimu diena. Gali kamuoti nerimas,baime,tamsios mintys.Sia diena,geriausia praleisti ramiai.

na labai tikesiuos , kad tai tik prietarai, ir kursiu gyvenimo likima pati wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mg* @ 2008 03 25, 12:15)
manes irgi klause, ar nebijot geguze tuoktis, nes tipo prietarai.....
[bet klause 'su jumoru' - moteris, kuri pati pries daug daug metu tuokesi ta pacia geguze ir dabar jau daugeli metu ilgai ir laimingai su savo vyru gyvena, 3 vaikus uzaugino, i gyvenima paleido, o patys toliau sau ramiai zila laiminga senatve kartu leidzia  thumbup.gif  lotuliukas.gif  ]

va va biggrin.gif dar karta patvirtinama: svarbiausia gyvenime yra isitikinimai. jei per barni su vyru pradesi galvoti, kad taip ir turejo buti, jus kartu nesugyvenat, tai ir skirsiesi. o jei galvosai, kad visiems buna sunkumu ir kad jus tai ivaiksit, tai ir iveiksit smile.gif Minties galia siaip jau laaabai didele smile.gif
Atsakyti
o as girdejau kad rugputis blogiausias menuo tuoktis,menulio uztemimas ta menesi ir t.t.
Stai pagal menulio kalendoriu 8 diena, tai streso,atgailos ir nuodemiu atleidimo diena, biocheminiu transformaciju periodas. Sia menulio diena butu geriau,nesusizadeti ir nesituokti.
As irgi galvojau tuoktis ta menesi ir diena,bet po pasiskaitymu ir komentaru issirinkau kita menesi
Papildyta:

tai pavojinga,setoniska diena.Sios menulio dienos energija labai neigiamai veikia zmogu.Tai iliuziju, paklydimu,apgaules,pagundu ir apsinuodijimu diena. Gali kamuoti nerimas,baime,tamsios mintys.Sia diena,geriausia praleisti ramiai.

pries gasdinant nuotakas isitikink, kad esi teisi, nes menulio diena nesutampa su kalendorine diena, menulio menuo turi 28 dienas, o kalenduoriniai 30-31
mano dukra tuoksis 08.08.08, nes kai buvo 07.07.07 bumas vienas astrologas pasake kad 08.08.08 daug palankesne diena santokai, nors ir nera kazko ipatinga, o jei apie gera reiksme, tai 8 kinijoj ar japonijoi, reiskia turtus ir kuo ju daugiau tuo geriau, o dar viename rusu viestuviu forume radau goroskopus pagal zodiaka, tai rugpjuti lb gerai teketi zuvyms, mums tinka, mano dukra zuvyte, dar ten buvo geros ir blogos dienos, tai jusu ziniai 8 yra neutrali diena
Atsakyti
tame saite galima ivesti santokos data ir gauti santokos prognoze, va ka parase, kas supranta rusiskai 08.08.08
Яркие чувства, легкие отношения, элегантность и изысканность – вот главные характеристики Вашего союза. Блестящая партия, что и говорить…
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alio-nka: 26 kovo 2008 - 00:47
QUOTE(alio-nka @ 2008 03 26, 00:56)
pries gasdinant nuotakas isitikink, kad esi teisi, nes menulio diena nesutampa su kalendorine diena, menulio menuo turi 28 dienas, o kalenduoriniai 30-31
mano dukra tuoksis 08.08.08, nes kai buvo 07.07.07 bumas vienas astrologas pasake kad 08.08.08 daug palankesne diena santokai, nors ir nera kazko ipatinga, o jei apie gera reiksme, tai 8 kinijoj ar japonijoi, reiskia turtus ir kuo ju daugiau tuo geriau, o dar viename rusu viestuviu forume radau goroskopus pagal zodiaka, tai rugpjuti lb gerai teketi zuvyms, mums tinka, mano dukra zuvyte, dar ten buvo geros ir blogos dienos, tai jusu ziniai 8 yra neutrali diena

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif Taip pat norejau rasyti, kad dienos neatitinka ax.gif Labai aciu uz grazu sios dienos apibudinima bigsmile.gif As taip pat ta diena tuoksiuos ir taip pat esu zuvyte bigsmile.gif 4u.gif MB visai vienodai skaiciai, dienos ir pan., o as nori nenori atkreipiu i tai demesi rolleyes.gif nors manau ne data laime zmonems atnesa, o ju tarpusavio santykiai ir pan. Bet kaip ten bebutu smagu zinot, kad ir data gera hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutekk @ 2008 03 21, 20:57)
O kur tu skaitei, kad jum pagal horoskopus tinka? Ar gal pas astrologe buvai?
Idumu kaip mums butu pagal horoskopus g.gif
As zuvys, jis svarstykles ax.gif

matai kiekvienam horoskopai yra atskiri ir bendru tikrai neverta skaityt ar kazka taikyti sau,mano mama pamisusi del horoskopu,kai pasakem kad vestuves bus 2008 08 09 tai iskart puole dometis,siaip va kaip kazkas sake,rugpjutis nera labai jau tinkamas santuokai,bet cia reik kiekvienam individualiai ziureti,tai mama pasidomejo mano ir MB horoskopais,bet ji ten pagal musu gimimo valandas ir minutes viska ziurejo doh.gif tai mums 2008 08 09 yra ideali diena biggrin.gif bet mes ja rinkomes to ne nezinodami,svarbu sirdyje jausti kokios dienos nori,o visa kitka dzin blush2.gif
Atsakyti
Papildyta:

Gal galima info apie 08.16?
Kaip ir ta data issirinkom, nes 9d nelabai tiko
Atsakyti
Nu nemanau, kad skaičiukai ką lemia, bet visada faina, kai gražiai sutampa, tačiau prisiminus, kaip pernai visi norėjo 2007 07 07 ženytis ir kaip juos palaimino gamta ir dvigubai iškilę kainos, tai man visos numerologijos išgaravo biggrin.gif

Mūsų vestuvių datą nusprendė sodyba, nes vestuves pradėjome planuoti vasario mėnesį (nemanėm, kad sudėtinga bus rasti salę, muzikantus ir t.t.), tad ne koks buvo sodybų pasirinkimas... Tad skambinėjom, laukėm, tarėmės... Ir kai radom sodybą - paaiškėjo ir data. Tuomet kita bėda - Rotušėje vietų nėra. Tad mes ją išsprendėm tiesiog ženydamiesi tik bažnyčioje tongue.gif

Ir galų gale, ne data laimę lemia. Geriau mes abu padarysime taip, kad ta data būtų mums laiminga mirksiukas.gif
Atsakyti
gal ka girdejote apie 2008 06 21. gal zinot kur galima pasiskaitineti apie tai anglu k. kadangi astrologija mazai domiuos o tik is smalsumo noriu pasiziureti kas apskritai tai per diena astrologiniu poziuriu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juniore: 27 balandžio 2008 - 16:22
O man idomu del 08.16 datos... gal kas galetu papasakot... siaip skaiciau, kad ta diena bus pilnatis, be to kazkas ten su menulio uztemimais susije... jau pradedu nerijmaut, kad bloga data... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kriorsa @ 2008 05 16, 12:46)
O man idomu del 08.16 datos... gal kas galetu papasakot... siaip skaiciau, kad ta diena bus pilnatis, be to kazkas ten su menulio uztemimais susije... jau pradedu nerijmaut, kad bloga data...  verysad.gif

Nusiramink! O kiek per metus buna visokiu saules ir menulio uztemimu???Ir nieko tragisko nenutinka! Paprasciausiai nezinom, bet gyvenam toliau mirksiukas.gif Tik zmones patys per daug viska sureiksmina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriorsa @ 2008 05 16, 09:46)
O man idomu del 08.16 datos... gal kas galetu papasakot... siaip skaiciau, kad ta diena bus pilnatis, be to kazkas ten su menulio uztemimais susije... jau pradedu nerijmaut, kad bloga data...  verysad.gif

nejau del kazkokio menulio keisit data doh.gif maziau kreipk i tokius dalykus ir ruoskis savo sventei 4u.gif
Atsakyti