QUOTE(ingutekk @ 2008 03 17, 11:14)
Sveikutes! As noriu tuoktis rugpjuti, bet isgirdau, kad rugpjutis siais metais blogas menuo ir santuokoms labai nepalankus. Siaip as nelabai tikiu tokiais dalykas, bet gal ka zinote apie tai? 

Zinome

QUOTE(paliulaite @ 2008 03 17, 12:41)
Visiskai pritariu

Kiekvieno laisva valia rinktis! Vakar kaip tik skaitinejau Palmiros interviu ir ji kelis kartus pabreze,kad sis rugpjutis nepalankus metus tuoktis, nes vyks net du uzteminai. Taip pasitaike,kad kitam zurnale perskaiciau Vaivos Budraitytes interviu,ten lygiai tas pats.Tai ir itikino,kad geriau rinktis kitus menesius.
Turiu nusipirkus Walmer astrologini menulio kalendoriu, tai isstudijavau
Nesu ,,giliai'' itikejus, bet jeigu parasyta,kad viena ar kita diena yra bloga, nori nenori pagalvoji, ar neisiklausyti ir paziureti palankesniu dieneliu!!! Ta ir padariau
Tai tokia mano nuomone
Turiu nusipirkus Walmer astrologini menulio kalendoriu, tai isstudijavau

Tai tokia mano nuomone

Man atrodo kad jeigu klausyciau visu prognoziu, tai niekada neistekeciau.
. Sausio men, viename laikrasytje, buvo Palmiros prognozes 2008 m, visiems zodiako zenklams. Tai pagal tuometines Palmiros prognozes, man rugpjutis pats palankiausias kelti vestuves, taciau dabar jau sakoma kad rugpjutis nepalankus vestuvems. Tai kaip cia suprast? Tuoktis ar nesituokt?
Kadangi neesu tokia prietaringa tai mes TUOKSIMES
!!!!

QUOTE(ingutekk @ 2008 03 17, 21:37)
Gal kas zino, ar Rugpjucio 15d, t.y. per Zolines baznycioje imanoma susituokt, ar tokia diena netuokia..?
tuokia tuokia, kaip tik gan populiaru.
Papildyta:
QUOTE(Alborada @ 2008 03 15, 12:07)
Sveikos planuotojos:)
Su SB nusprendeme issirinkti vestuviu data ir paskaitinejusi jusu pokalbius nusprendziau, kad butu idomu paziureti ka apie ta diena sako menulis...bet susiduriau su problema-kur radau interenete menulio kalendoriu tai datos tik 2008 metu, o mums reikia 2009
Gal as tiesiog nzn kur ziureti?! Gal galite padeti?Parekomenduoti koki internetini puslapi? Buciau labai dekinga

Su SB nusprendeme issirinkti vestuviu data ir paskaitinejusi jusu pokalbius nusprendziau, kad butu idomu paziureti ka apie ta diena sako menulis...bet susiduriau su problema-kur radau interenete menulio kalendoriu tai datos tik 2008 metu, o mums reikia 2009

buvo rusiskas puslapis kazkur temos vidury (apie 34 psl.), paieskok

QUOTE(foxia @ 2008 03 18, 18:28)
Tai pagal tuometines Palmiros prognozes, man rugpjutis pats palankiausias kelti vestuves, taciau dabar jau sakoma kad rugpjutis nepalankus vestuvems. Tai kaip cia suprast? Tuoktis ar nesituokt?
!!!!

tas pats ir su geguze

Beje, su tais prietarais... Jau kazkur buvau minejusi, kad viena mergaite palankios dienos lauke net 4 metus. pagalvojau: jei jau vyras tam nepriestarauja, tai tikrai stebukla gauni ir jokios dienos nebaisios

QUOTE(paliulaite @ 2008 03 20, 14:02)
tas pats ir su geguze
Beje, su tais prietarais... Jau kazkur buvau minejusi, kad viena mergaite palankios dienos lauke net 4 metus. pagalvojau: jei jau vyras tam nepriestarauja, tai tikrai stebukla gauni ir jokios dienos nebaisios

QUOTE(paliulaite @ 2008 03 20, 13:02)
Pala pala, kas cia su ta geguze