Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas

QUOTE(Vitulka @ 2006 07 27, 21:31)
Nu tu šaunuolė Lalaa 4u.gif
Kaip gerai viskas parodyta, gražiai padažyta, noriu ir aš taip išmokt, reiks pabandyt ir man, bet kiek esu bandžius, nu niekaip nesigauna  doh.gif

Aciu smile.gif

Bandysiu ir as kazka tokio panasaus i si makiaza siom dienom daryti, paskui pasirodysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 07 27, 20:41)
Aciu  smile.gif

Bandysiu ir as kazka tokio panasaus i si makiaza siom dienom daryti, paskui pasirodysiu  ax.gif

Teip, teip, būtinai pasirodyk, man įdomu kaip tau išeis, bet tu ir taip gražiai moki su šešėliais, tai tau problemų nekils manau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2006 07 27, 21:32)
na labai grazu  wub.gif tik man kolkas neimanoma atrodo  g.gif
doh.gif

Gal pabandyk pravedimu g.gif

Dar viskas priklauso nuo akiu, man irgi neiseina taip graziai ir lygiai paryskinti akys su juodu piestuku, na bet bandysiu ax.gif ir TU bandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
nu bet koks pieštukas juodas tame paveiksle, iš kur tokį gaut ? g.gif
Papildyta:
tikrai tikrai, reikia bandyti, kitaip neišmoksim schmoll.gif
Aš su pravedimu irgi nemokėjau, bet išmokau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2006 07 27, 20:47)
nu bet koks pieštukas juodas tame paveiksle, iš kur tokį gaut ?  g.gif
Papildyta:
tikrai tikrai, reikia bandyti, kitaip neišmoksim  schmoll.gif
Aš su pravedimu irgi nemokėjau, bet išmokau  ax.gif

o gal sakau reikia bandyti su rudu piestuku, gal lengviau butu? ar spalva jokio skirtumo neduoda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2006 07 27, 20:48)
o gal sakau reikia bandyti su rudu piestuku, gal lengviau  butu? ar spalva jokio skirtumo neduoda?  g.gif

o koks skirtumas kokia spalva? Jei juodas banguotai brėžia, tai ir ruduas taip pat brėš, man atrodo rolleyes.gif
O gal tavo pieštukas labai kietas, reikia spausti labai ?
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2006 07 27, 20:51)
o koks skirtumas  kokia spalva? Jei juodas banguotai brėžia, tai ir ruduas taip pat brėš, man atrodo  rolleyes.gif
O gal tavo pieštukas labai kietas, reikia spausti  labai ?

Na, piestukas tai minkstas ax.gif
O del spalvos tai sakau, gal kad oda sviesi, tai jei ciut sukeverzuosiu - suvinguriuosiu, tai rudu piestuku ne taip matysis ax.gif bet ech, ka as cia nusisneku...
Reiks bandyt ir bandyt, kol pavyks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2006 07 27, 20:56)
Na, piestukas tai minkstas  ax.gif
O del spalvos tai sakau, gal kad oda sviesi, tai jei ciut sukeverzuosiu - suvinguriuosiu, tai rudu piestuku ne taip matysis  ax.gif bet ech, ka as cia nusisneku...
Reiks bandyt ir bandyt, kol pavyks  blush2.gif

www.nivea.lt puslapyje skaičiau, kad reikia sudėlioti taškiukus palei blakstienų liniją ir paskui juos sujungti, tada lygiau gaunasi. paskaitykit pati, ten visokių patarimų pilna mirksiukas.gif Pati nebandžiau, nes man paišeliu apvestos akys išvis netinka schmoll.gif
Atsakyti
o jei nubrėžtum liniją, kad ir kreivoką ir tada retušuotum? nesimatytų, kad ji nelygi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(besteller @ 2006 07 26, 02:06)
noreciau paklausti, ar verta eiti i makiazo pamokas tokiai kaip as blush2.gif  :
siaip dazytis moku, kokios spalvos man tinka - zinau,  dazausi jau koki 10 metu, esu perskaicius kruva knygu ir patarimu apie dazymasi...BET niekaip nesugebu pasiekti tokio lygio, kad atrodyciau taip, kaip padazyta profesionales...kai mane profesionaliai padazo pries koki svarbu ivyki, negaliu atsiziuret nei i veidrodi, nei i nuotraukas - atrodau kazkaip kitaip...idomu, ar as negabi visaziste, ar dar nezinau kazkokiu paslapciu, kurias man atskleistu per tas pamokas uz 200 LT biggrin.gif
o gal cia galioja vieno kirpejo zodziai: 'jei ismokyciau moteri susisukuoti taip, kaip kad as ja susukuoju, likciau bedarbis' smile.gif

Pagrindu ten nieks nemoko jei nenori, ateini paklausia, ka nori ismokt ir tiek mirksiukas.gif As ejau ismokt vakarinio makiazo technikos, ta prasme, kas man tinka suzinot ir kaip prisitaikyti...Taip tie "kursai" nepigus, bet visaziste tikrai thumbup.gif Ir apie kosmetikos gamintojus pasikalbejom... Dabar jei dvejoju ka pirkt, pvz kokios firmos seselius issirinkt, jai skambinu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amira: 27 liepos 2006 - 20:54
QUOTE(braskel @ 2006 07 27, 20:48)
o gal sakau reikia bandyti su rudu piestuku, gal lengviau  butu? ar spalva jokio skirtumo neduoda?  g.gif

spalva tikrai neturi reikšmės,o nebandei skystu pieštuku,aš pvz naudoju MANHATANN pieštuka tai jis labi puikiai nubrėžia linija,o skysta neseniai Avon iš forumietės nusipirkau tai tikrai nesunku,tik reik kantrybės ir vėliai jau lengva bus.
Lalaa pagražėjo tavo avataras
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 07 27, 21:01)
www.nivea.lt puslapyje skaičiau, kad reikia sudėlioti taškiukus palei blakstienų liniją ir paskui juos sujungti, tada lygiau gaunasi. paskaitykit pati, ten visokių patarimų pilna  mirksiukas.gif  Pati nebandžiau, nes man paišeliu apvestos akys išvis netinka  schmoll.gif

butinai reiks paieskoti ir paskaitineti 4u.gif

QUOTE(VILGRA @ 2006 07 27, 22:03)
spalva tikrai neturi reikšmės,o nebandei skystu pieštuku,aš pvz naudoju MANHATANN pieštuka tai jis labi puikiai nubrėžia linija,o skysta neseniai Avon iš forumietės nusipirkau tai tikrai nesunku,tik reik kantrybės ir vėliai jau lengva bus.
Lalaa pagražėjo tavo avataras

na reiks bandyti dar su piestuku pasiteplioti, o jei jau bus beviltiskai, tai reiks pabandyti ir skysta piestuka (bet kazkaip man atrodo, kad su juo bus dar sudetingiau) 4u.gif
Atsakyti