knygoje rašoma taip: *preparatą bus lengviau ištepti ant drėkikliu pateptos odos; *daugumos rūšių preparatus reikia tepti kosmetine kempinėle - pirštais kartais užsitepa nelygiai, oda atrodo riebaluota; *preparatu nutaškuokite veidą, po to kiekvieną taškelį įtrinkite į odą; pažiūrėkite, ar gerai nusidažė "išdavikiškos" vietos - žandikaulių linija, nosis, kakta, smakras
Man irgi su kempinėle kažkaip nepatogu, tad tepu pirštų galais. Iš esmės čia nėra ką kalbėti, reikia bandyti bandyti ir dar kartą bandyti praktika daro savo
Aš lankiau pernai metais makiažo pamokėles,mokėjau už pamoką trisdešimt litų,viso dešimt buvo.Tikrai nesigailiu,nors ir iki tol mokėjau dažytis,išėjo į naudą,šiaip labai įdomu buvo,išmokė visokių gudrybių,tarkim kaip biria pudra,skaistalais taisyklingai pasidažyt,kadangi mano nosytė didoka,išmokė tai paslėpt,o mažas akis vizuoliai padidint,dabar net karštu vašku pati antakių formą pasidarau.Jei turite atliekamų pinigėlių,tai tikrai verta investuot į tokį dalyką,nes tai net atsiperka,na bent man nebūna taip,jog nusiperku šėšelius ar lūpdažį ir po to pamatau,kad netinka,nes visažistė parinko spalvytes,kurios man idealiai.