Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas

Sveikutes. As pati kasdien dazausi tik blakstienas, bet mus su draugu rugpjuti pakviete i vestuves, taigi ir pati pradejau ieskoti naudingu patarimu

Keleta radau cia:

http://www.reginospa...es/page001.html

Tikuosi pravers cool.gif

nail.gif nail.gif nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 07 27, 21:28)

Grazu... 4u.gif bet manau tikrai labai sunkiai taip pasidaryti iseitu...O jei ir padarytu man kasnors tai begciau praustis,nes laaabai jau tamsios akys...
Atsakyti
sveikos!gal galetumet patart kaip naudot krempudra?siandien pirma kart nusipirkau Lumene Mix it up ir nezinau kaip tepti. doh.gif
Atsakyti
knygoje rašoma taip:
*preparatą bus lengviau ištepti ant drėkikliu pateptos odos;
*daugumos rūšių preparatus reikia tepti kosmetine kempinėle - pirštais kartais užsitepa nelygiai, oda atrodo riebaluota;
*preparatu nutaškuokite veidą, po to kiekvieną taškelį įtrinkite į odą;
pažiūrėkite, ar gerai nusidažė "išdavikiškos" vietos - žandikaulių linija, nosis, kakta, smakras
Atsakyti
Aš tepu su specialia kempinėle, kelis lašelius dedu ant veido su ja, o paskui išlyginu, kad neliktų dryžių 4u.gif
Atsakyti
o as tepu pirsto galiukais, ir viskas graziai atrodo, tik reikia ziureti, kad viskas lygiai uzsiteptu smile.gif
Atsakyti
aš kiek kartų bandžiau su kempinėle,na man nesigauna,daug papraščiau man yra su pirštų galais
Atsakyti
Man irgi su kempinėle kažkaip nepatogu, tad tepu pirštų galais. Iš esmės čia nėra ką kalbėti, reikia bandyti bandyti ir dar kartą bandyti smile.gif praktika daro savo mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš lankiau pernai metais makiažo pamokėles,mokėjau už pamoką trisdešimt litų,viso dešimt buvo.Tikrai nesigailiu,nors ir iki tol mokėjau dažytis,išėjo į naudą,šiaip labai įdomu buvo,išmokė visokių gudrybių,tarkim kaip biria pudra,skaistalais taisyklingai pasidažyt,kadangi mano nosytė didoka,išmokė tai paslėpt,o mažas akis vizuoliai padidint,dabar net karštu vašku pati antakių formą pasidarau.Jei turite atliekamų pinigėlių,tai tikrai verta investuot į tokį dalyką,nes tai net atsiperka,na bent man nebūna taip,jog nusiperku šėšelius ar lūpdažį ir po to pamatau,kad netinka,nes visažistė parinko spalvytes,kurios man idealiai.
Atsakyti
QUOTE(sheeva @ 2006 08 28, 20:58)
Aš lankiau pernai metais makiažo pamokėles,

o kur vaiksciojai?
Atsakyti
QUOTE(Tricksy @ 2006 08 29, 16:36)
o kur vaiksciojai?

Vilniuj Antakalnyje Grožio salone ''Nėris''.
Atsakyti
g.gif kaip man tą temą išmesti iš favoričių g.gif nėra tokio užrašo,kaip kitose temose g.gif
Atsakyti