Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas

toms, kurios neabejingos savo grožiui, padėsiu, patarsiu, rekomenduosiu, išmokysiu gražiai dažytis, tinkamai naudoti dekotaryvinės kosmetikos priemones 4u.gif 4u.gif 4u.gif

būkit drąsios, pasitikinčios ir laimingos smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vandenis24: 01 vasario 2007 - 10:43
mane labai domintu kaip taisyklingai reikia tepti skaistalus, mano veido forma manyciau ovalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2007 02 01, 11:52)
mane labai domintu kaip taisyklingai reikia tepti skaistalus, mano veido forma manyciau ovalas smile.gif

labas LIUTUKE ! skaistalus tepk skruostikauliu zonoje, beveik per juos pacius, nepersistenk, kad perzemai nebutu. Ir svarbiausia sukamais judesiais bei pakankamai storu sepeteliu !
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2006 10 22, 10:01)
bijau pasikartot (nes vienoj temoj jau rasiau),bet kai nueinu i kristiana,tai ten pardavejos labai maloniai pamokina kur ka tepti smile.gif va ejau pirkt skaistalus ir uzsiminiau,kad nelabai zinau kur tepti,tai tikrai labai maloniai parode kur kaip tepti... ir nieko nekainavo tongue.gif

Sutinku,kad pamokina net ir isdazo-bet seseliais visviena nemoku graziai issidazyti... blush2.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, gal galite kas nors patarti kaip susvelninti veido bruosus, ypac akis blush2.gif , kartais atrodau tasi ka nors priploti noreciau, o taip atrodyti nenoriu verysad.gif
Atsakyti
gal galit įdėti kokių pavydzdžių, kaip tepti šešėlius ? ax.gif O dabar nieko nesugalvoju, tik kaip vidiniai akių kampai šviesiau, išoriniai - tamsiau.
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 02 01, 14:42)
gal galit įdėti kokių pavydzdžių, kaip tepti šešėlius ?  ax.gif  O dabar nieko nesugalvoju, tik kaip vidiniai akių kampai šviesiau, išoriniai - tamsiau.

Aš dažau trim aukštais biggrin.gif Palei blakstienas tamsiausias šešėlis, virš jo šviesesnis, o palei antakį šviesiausias. Mano akys neįdubusios, tai visai neblogai tinka ax.gif
Atsakyti
Niekada nesu naudojusi skaistalų.... blush2.gif norėčiau paklausti, ar galiu juos tepti ant viso veiduko, ar reikia tik ant kai kurių viečiukių,mm g.gif Mano draugė tj skaistalus naudoja vietoj rutulinės pudros.... blink.gif o db aš pasimečiau, ar tjp galima?, o gal man rytoj vietoj skaistalų įsigyti meteoritus? 000189.gif ,tiesiog noriu veidukui švytėjimo suteikti, vat kaip ir db nebežinau...Gal galit patarti group.gif (čia paprastam, dieniniam makiažui, nenoriu ,kad veidas laaabai blizgėtų tik šiek tiek švytėjimo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramele: 01 vasario 2007 - 19:06
QUOTE(Caramele @ 2007 02 01, 19:00)
Niekada nesu naudojusi skaistalų.... blush2.gif  norėčiau paklausti, ar galiu juos tepti ant viso veiduko, ar reikia tik ant kai kurių viečiukių,mm g.gif  Mano draugė tj skaistalus naudoja vietoj rutulinės pudros.... blink.gif  o db aš pasimečiau, ar tjp galima?, o gal man rytoj vietoj skaistalų įsigyti meteoritus? 000189.gif ,tiesiog noriu veidukui švytėjimo suteikti, vat kaip ir db nebežinau...Gal galit patarti group.gif

Na jei skaistalai i rudumą, tai galima visą veidą tept arba vietoj skaistalų naudot, jei labiau į ružavumą spalva, tai tik skruostam, kaip atrodytų, jei visą veidą vos neružavą pasidarytum. Šiaip rudaodėm labiau tinka rusvi skaistalai, o šviesiaodėm rausvi 4u.gif Dėl meteoritų... jie labiau visam veidui, jei teptum tik skruostus kvailai atrodytų, o ir efekto nebūtų. Tokia mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramele @ 2007 02 01, 19:00)
Niekada nesu naudojusi skaistalų.... blush2.gif  norėčiau paklausti, ar galiu juos tepti ant viso veiduko, ar reikia tik ant kai kurių viečiukių,mm g.gif  Mano draugė tj skaistalus naudoja vietoj rutulinės pudros.... blink.gif  o db aš pasimečiau, ar tjp galima?, o gal man rytoj vietoj skaistalų įsigyti meteoritus? 000189.gif ,tiesiog noriu veidukui švytėjimo suteikti, vat kaip ir db nebežinau...Gal galit patarti group.gif

O aš negražiai darau, bet skaistalų nenaudoju - naudoju lūpdažį... kokį nors neblizgantį, ryškesnį - palieku plonytę liniją toj vietoj, kur noriu rausviau, ir lengvai išsklaidau pirštais - efektas visai neblogas, jei nepadaugini, ir atrodo labai natūraliai... o ir pliusas, viena kosmetikos priemone atkrenta. Be to, visada gali pasibandyt, kaip atrodytum su skaistalais, nes jų efektas dažniausiai panašus, tik bent jau man sudėtingiau tvarkingai padažyt, o lūpdažis labai lengvai išsisklaido, jei didesnį taškelį padedu.
Bet abejoju, ar jie suteikia švytėjimo... švytėjimo paprastai suteikia atitinkamos pudros, būna ir blizgios, ir pan...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildukas: 01 vasario 2007 - 19:10
Ačiū Vitulka mirksiukas.gif O meteoritai, gal labiau tinka vakariniam makiažui,mm? Nes dieną nelabai noriu daug prisimaliavoti, man tj nelabai skoninga schmoll.gif noriu dieniniam makiažui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramele @ 2007 02 01, 19:09)
Ačiū Vitulka mirksiukas.gif  O meteoritai, gal labiau tinka vakariniam makiažui,mm? Nes dieną nelabai noriu daug prisimaliavoti, man tj nelabai skoninga schmoll.gif noriu dieniniam makiažui rolleyes.gif

Aš ir dieną kartais juos tepu, nežinau, man jie visai nevakariniam makiažui, gal todėl, kad aš vakarinį ryškų įsivaizduoju 4u.gif
Atsakyti