QUOTE(Caramele @ 2007 02 01, 19:22)
Oj įdomiai Milduk sugalvojai

reikės ir man kada nors taip pamėgint, tik kad nepersistengčiau ir netapčiau kloune
Čia ne aš sugalvojau, čia dar mano buvusi auklėtoja prieš gerus 10+ metų mokykloje taip darydavo - tą patį lūpdažį ir skruostams, ir lūpoms, bet ji tepdavo daugiau ir ryškiau, na bet jai labai tiko, natūraliai atrodė. Aš padažau tik skruostikaulius, jei bijai būt panaši į klouną, nepiešk linijytės, padėk tik kelis nedidelis taškelius kas 2-3 cm ir pabandyk įtrint - pamatysi, ar tavo veidukui dar trūksta, ar pakanka.
QUOTE(egluziukas @ 2007 02 01, 20:12)
o tai nelimpa tas lupdazis ant skruostu panaudotas
Man jokių problemų, netepu kažin kiek. Skruostams paprastai naudoju tuos lūpdažius, kuriuos lūpoms retokai tepu, arba iš viso nebetepu - nusibodo spalva, arba per ryški kasdieniniam naudojimui. O šiaip nesuprantu, kodėl turėtų lipt? Ant skruostų nedažau spausdama, taip labai lengvai, kad vos žymės lieka - na įsivaizduok, kaip šešėlius tepi, juk vos priliesdama, arba akių pieštuką naudojant minkštą irgi stengiesi nespausti, o atsargiai braukti liniją.
Rytoj planuoju nufotografuot savo vakarinio makiažo pavyzdį... ir tikiuosi, kad jau būsiu pakoreguotais antakiukais