Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas

Oj įdomiai Milduk sugalvojai mirksiukas.gif thumbup.gif reikės ir man kada nors taip pamėgint, tik kad nepersistengčiau ir netapčiau kloune lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildukas @ 2007 02 01, 20:08)
O aš negražiai darau, bet skaistalų nenaudoju - naudoju lūpdažį... kokį nors neblizgantį, ryškesnį - palieku plonytę liniją toj vietoj, kur noriu rausviau, ir lengvai išsklaidau pirštais - efektas visai neblogas, jei nepadaugini, ir atrodo labai natūraliai... o ir pliusas, viena kosmetikos priemone atkrenta. Be to, visada gali pasibandyt, kaip atrodytum su skaistalais, nes jų efektas dažniausiai panašus, tik bent jau man sudėtingiau tvarkingai padažyt, o lūpdažis labai lengvai išsisklaido, jei didesnį taškelį padedu.
Bet abejoju, ar jie suteikia švytėjimo... švytėjimo paprastai suteikia atitinkamos pudros, būna ir blizgios, ir pan...

o tai nelimpa tas lupdazis ant skruostu panaudotas g.gif
Atsakyti
QUOTE(vandenis24 @ 2007 02 01, 13:34)
labas LIUTUKE ! skaistalus tepk skruostikauliu zonoje, beveik per juos pacius, nepersistenk, kad perzemai nebutu. Ir svarbiausia sukamais judesiais bei pakankamai storu sepeteliu !

dekui, isbandysiu drinks_cheers.gif nes viena karta graziai gaunasi, o kita karta jau truputi kitaip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramele @ 2007 02 01, 19:22)
Oj įdomiai Milduk sugalvojai mirksiukas.gif  thumbup.gif  reikės ir man kada nors taip pamėgint, tik kad nepersistengčiau ir netapčiau kloune lotuliukas.gif

Čia ne aš sugalvojau, čia dar mano buvusi auklėtoja prieš gerus 10+ metų mokykloje taip darydavo - tą patį lūpdažį ir skruostams, ir lūpoms, bet ji tepdavo daugiau ir ryškiau, na bet jai labai tiko, natūraliai atrodė. Aš padažau tik skruostikaulius, jei bijai būt panaši į klouną, nepiešk linijytės, padėk tik kelis nedidelis taškelius kas 2-3 cm ir pabandyk įtrint - pamatysi, ar tavo veidukui dar trūksta, ar pakanka.
QUOTE(egluziukas @ 2007 02 01, 20:12)
o tai nelimpa tas lupdazis ant skruostu panaudotas g.gif

Man jokių problemų, netepu kažin kiek. Skruostams paprastai naudoju tuos lūpdažius, kuriuos lūpoms retokai tepu, arba iš viso nebetepu - nusibodo spalva, arba per ryški kasdieniniam naudojimui. O šiaip nesuprantu, kodėl turėtų lipt? Ant skruostų nedažau spausdama, taip labai lengvai, kad vos žymės lieka - na įsivaizduok, kaip šešėlius tepi, juk vos priliesdama, arba akių pieštuką naudojant minkštą irgi stengiesi nespausti, o atsargiai braukti liniją.

Rytoj planuoju nufotografuot savo vakarinio makiažo pavyzdį... ir tikiuosi, kad jau būsiu pakoreguotais antakiukais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildukas: 01 vasario 2007 - 20:54
QUOTE(drieziuke @ 2007 02 01, 14:20)
sveikos mergaites, gal galite kas nors patarti kaip susvelninti veido bruosus, ypac akis blush2.gif , kartais atrodau tasi ka nors priploti noreciau, o taip atrodyti nenoriu verysad.gif

kaip matau niekas man negali padeti cry.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuke @ 2007 02 02, 14:04)
kaip matau niekas man negali padeti  cry.gif  help.gif

Pirmiausia reikėtų pagalvoti, kokios mintys jūsų galvą lanko - kuo šviesesnės, tuo geriau mirksiukas.gif Paskum reikia sutvarkyti antakių formą, o akių šešėliai turėtų būti šviesių šiltų atspalvių (manau, kad geriausiai būtų rusvi) bigsmile.gif Dar svarbus dalykas - plaukų spalva. Jei jie nudažyti raudonai, nors nesat natūraliai raudonplaukė, tai vien dėl spalvos atrodysit gana agresyviai. Tas pats ir dėl juodos. Plaukų spalva turi būti tokia, kad niekam nekiltų abejonių, jog kokia kita gali tikti.

Daugiau nebesugalvoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuke @ 2007 02 01, 16:20)
sveikos mergaites, gal galite kas nors patarti kaip susvelninti veido bruosus, ypac akis blush2.gif , kartais atrodau tasi ka nors priploti noreciau, o taip atrodyti nenoriu verysad.gif

jei "mina" susiraukusi, patarciau svelniai nusisypsoti. Vos vos kilsteleti lupu kampucius - ir zvilgsnis taps svelnesnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prila @ 2007 02 02, 22:30)
jei "mina" susiraukusi, patarciau svelniai nusisypsoti. Vos vos kilsteleti lupu kampucius - ir zvilgsnis taps svelnesnis  4u.gif

Oi žinokit atsargiai su tais lūpų kampučių kilojimais - aš irgi buvau sumąsčiusi taip "pasikoreguoti" savo natūraliai gana rūsčią miną, tai baigėsi tuo, kad susiformavo cielas įprotis, dėl kurio gana ryškiai įsirėžė raukšlytės lūpų kampučiuose anksčiau laiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurala @ 2004 09 20, 11:12)
Aš tai radau, bet Vilniuj, toli, Grožio terapijos ir chirurgijos klinikoj trys pamokos 200lt.Ir daugokai gal, o dar pagalvoji, kad šūdas gausis iš tų mokslų nail.gif

kaina,tikrai normali,vien pagalvojus, kad tik vienas mekiazas gali kainuoti 60-100 lt. O cia trys individualios pamokos ir nemazai gausi informacijos. Manau, naudos yra tame thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Baltija @ 2006 07 27, 19:16)
Ištempi akį ir brėži prie pat blakstienų linijos  ax.gif

atsargiai !!! akiu vokus reikia kuo maziau tampyti, nes oda plona ir greiciau rauksliu atsiras !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vandenis24: 03 vasario 2007 - 18:02
QUOTE(vandenis24 @ 2007 02 03, 18:01)
atsargiai !!! akiu vokus reikia kuo maziau tampyti, nes oda plona ir greiciau rauksliu atsiras !

tai kaip tada liniją nubrėžt, akies neištempus ? ax.gif
Atsakyti
o jeigu aš atsiųsčiau kam nors nuotraukyte savo, ar patartumet man ka nors. Noriu keist plauku spalvą, tai būtų idomi ir pašalinių nuomonė, nes žmonės, kurie tave mato kasdien negali vertint taip objektyviai kaip norėtųsi:)
Atsakyti
QUOTE(naktine_plastake @ 2007 02 04, 12:13)
o jeigu aš atsiųsčiau kam nors nuotraukyte savo, ar patartumet man ka nors. Noriu keist plauku spalvą, tai būtų idomi ir pašalinių nuomonė, nes žmonės, kurie tave mato kasdien negali vertint taip objektyviai kaip norėtųsi:)

Taigi galit įdėti nuotrauką į forumą smile.gif
Atsakyti