Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas

QUOTE(F_A @ 2007 07 04, 15:53)
Vitulka, o tu brezk ne grynai virs apatiniu blakstienu, bet kad taip pat ir ant akies voko krastelio kliutu!
Papildyta:

Zinok kolkas geresnio neatradau g.gif

Reiks bandyt, nes atsiboda kas kelias valandas pieštuką tvarkyt doh.gif
Man dar neblogas Manhatan Kohl&... buvo, juodas labai, ko negalėčiau pasakyt apie Body Shop'o pieštuką ax.gif
Atsakyti
Ruošiuosi išleistuvėms:)gal galėtumėt ką nors patart dėl makiažo:) esu rudų akių,tokių pačių plaukų:)vilkėsiu salotinę suknelę.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 07 04, 16:03)
Reiks bandyt, nes atsiboda kas kelias valandas pieštuką tvarkyt  doh.gif
Man dar neblogas Manhatan Kohl&... buvo, juodas labai, ko negalėčiau pasakyt apie Body Shop'o pieštuką  ax.gif

Manhattan nebandziau rolleyes.gif Mano artdeco jau i pabaiga eina, reiks gal sita ismeginti...O jis koks? Kietas ar minkstas? g.gif
P.S. Kad akiu piestukai geriau detusi, juos siuloma laikyti saldytuve mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 05 liepos 2007 - 06:56
QUOTE(meiles-asarele @ 2007 07 04, 16:28)
Ruošiuosi išleistuvėms:)gal galėtumėt ką nors patart dėl makiažo:) esu rudų akių,tokių pačių plaukų:)vilkėsiu salotinę suknelę.

Gali pabandyt "dumines akis", taip pat mano manymu graziai atrodytu aukso spalvos seseliai (arba blizgus rusvi), kuriuos galima butu paderint su zalia spalva 4u.gif keletas pvz:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 07 05, 08:11)

user posted image

Man sitie labai grazus wub.gif Ypatingai antrasis.
Atsakyti
Klausiu labiau patyrusių, kaip išmokti apsibrėžti akis pieštuku? Nes man išeina šleivai kreivai, nes rankos amžinai dreba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 07 05, 16:24)
Klausiu labiau patyrusių, kaip išmokti apsibrėžti akis pieštuku? Nes man išeina šleivai kreivai, nes rankos amžinai dreba doh.gif

cia reikia tiesiog igusti smile.gif
Atsakyti

Man pradzioj irgi taip buvo, tai labai pagelbejo tokia kempinele-teptukas, Droge pirkau, QVS firmos berods, specialiai piestutuko linijai patiesint.. thumbup.gif o ir kainuoja gal 5Lt ax.gif
Atsakyti
[quote=Dujokaukee,2007 07 05, 16:24]
[/quote

Tiesiog kai vedi akis juodu piestuku, vesk drasiai, neatitraukinek rankos, jei pasirodys kai per ryskiai, labai paprastai gali pavalyti. o stai jei pasirodys kad per silpnai tada prasideda vedziojimai antra kart ir visokie mozojimai.. Mano patarimas toks! smile.gif
Atsakyti

As tau nerasysiu, bet parodysiu mirksiukas.gif Stai:
http://www.videojug....pencil-eyeliner
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 07 09, 09:06)
As tau nerasysiu, bet parodysiu mirksiukas.gif Stai:
http://www.videojug....pencil-eyeliner

ir man shis videao pravers, nes kazkada neishejo apsivest akiu ir meciau tai daryt doh.gif
Atsakyti
Savaitgali turejau proga, pasidariau toki makijaza bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 09 liepos 2007 - 12:40