Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės praėjo... O ką darytumėte kitaip?

QUOTE(Ilgaplauke22 @ 2011 08 11, 11:50)
Visada kam nors, kas nors neįtinka, nepergyvenkit  mirksiukas.gif
Papildyta:
Žiūrėkit kaip Jum geriausia.. Taip ir padarykit... o nepatenkintų bet kokiu atveju bus visada  mirksiukas.gif

Ne visada, bent pas mus ne vienas nebuvo nepatenkintas, priesingai, visiems viskas labai patiko. wink.gif Priklauso nuo paciu zmoniu, kaip jie bendrauja ir kaip moka atsipalaiduoti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoduke`: 11 rugpjūčio 2011 - 10:57
QUOTE(Juoduke` @ 2011 08 11, 12:56)
Ne visada, bent pas mus ne vienas nebuvo nepatenkintas, priesignai, visiems viskas labai patiko. wink.gif Priklauso nuo paciu zmoniu, kaip jie bendrauja ir kaip moka atsipalaiduoti. mirksiukas.gif

nu gal tiesiog nevisi pasako į akis wink.gif
jeigu jau tikrai visiems patiko, tai čia ne tik šventė, bet ir patys žmonės super.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2011 08 11, 10:50)
ir taip i akis isreiske savo nepasitenkinima? nu blembacke zmones tokie stuobriai kartais gali but kad zodziu truksta  doh.gif

Tai jie apsile drinks_cheers.gif kai prisijunge,tai jau ir ir mums, ir fotografams rode nepasitenkinima biggrin.gif ir siaip sunku itikti zmonems, kuriems idealios vestuves - su nuotaku grobimais, leliu vystymais ir degtines gerimu ant mediniu suolu unsure.gif laimei, tokiu buvo tik dvi poros, o visi kiti gyre ir nuosirdziai linksminosi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(MissR @ 2011 08 11, 11:39)
va del to ir mes net nemastom apie poras, nors yra didelis spaudimas kaip gi vestuves be poru, bet man tokiu nesamoniu ir issikalinejimu per mano svente nereikia, unsure.gif

Is tikruju siulau pagalvoti "Ar reikia?". As, tiesa sakant, abejojau nuo pat pradziu, o paskui dar ir prasidejo kovos tarp pamergiu doh.gif - tada isvis sunku man buvo. Bet viskas gerai, kas gerai baigiasi. Tiesiog, matyt, buvom pasirinke ne tuos zmones...
Atsakyti
Svarbu galvot apie save.. Kaip norit, kad ši šventė atrodytų, kokius svečius norit matyt ir t.t. Juk šventė, Jūsų smile.gif
Atsakyti
pas mane buvo tik dvi poros, rengesi kas kaip norejo. Ir zinokit merginos kiek atsitiktiniu zmoniu sutikom prie cms visi pasake,kad mes graziausiai atrodom....sako ''va nors vieni ne senoviskai atrodo'' smile.gif....kitas maciau vestuves su 12 poru ir pan...nu as neturiu nieko pries, bet manau jau cia senoviska, nebent vsetuves jau tikrai 100% dideles,storos ir su visom tradicijom,tada taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carinaa25 @ 2011 08 11, 18:27)
kitas maciau vestuves su 12 poru ir pan...nu  as neturiu nieko pries, bet manau jau cia senoviska, nebent vsetuves jau tikrai 100% dideles,storos ir su visom tradicijom,tada taip  smile.gif

pas mus cielos 9 poros (tik ne šabloniškai vienodos), bet veselė be tradicijų. tik kad žmonių daug. nu žiūrėsim, kaip čia atrodysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 08 11, 23:02)
pas mus cielos 9 poros (tik ne šabloniškai vienodos), bet veselė be tradicijų. tik kad žmonių daug. nu žiūrėsim, kaip čia atrodysim biggrin.gif

pas mus 5 poros bet ir tai man per akis doh.gif nesusitvarkyciau su daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2011 08 12, 08:57)
pas mus 5 poros bet ir tai man per akis  doh.gif  nesusitvarkyciau su daugiau biggrin.gif

man neįsivaizduojami "nesusitvarkymai" biggrin.gif Nu prie bažnyčios visi susitiks, viską sustyguos vedėjas, o paskui jau viskas laisva valia. Pareigų jiems jokių neduodu, nu šventės metu pagaudys puokštę, gal keliaraištį, o daugiau jie eiliniai svečiai - tiek gamtoj, tiek baliuj. Nors kiekvieną savaitgalį dalyvauju vestuvėse, nelabai žinau, kokios tos porų pareigos turėtų būti.
Atsakyti
As tai siulau, kad sventeje visuomet butu pasalinis zmogus, kuris galetu sukoordinuoti zmones visu ceremoniju metu. Tuomet maziau galvos skausmo, kas nukreips zmones, kas surinks geles, kas susodins visus i automobilius ir taip toliau. tuomet zymiai lengviau smile.gif
Atsakyti
As issirinkciau kita suknele blink.gif blush2.gif lotuliukas.gif Ir su nuotraukom kitaip suzaisciau g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Va aš ir bandysiu pakartot , o suknele tai per dukros vestuves rinksiu Jai pačia geriausia ir į kaina nežiuresiu. O sau pakeiščiau visa kita ir fotografe, ir svečiu daugiau galima vis tiek to viso maisto niekas tiek nesuvalgo , ir papuošimus imčiau į bažnyčia , fotosesija normalia, mašina ir piršlius pasiruošusius reiktu arba gero vedančiojo nors muzikantas pasirode šauniai viska atlaike, vede gerai ,ir dainuoja gražiai.
Atsakyti
QUOTE(Lika84 @ 2011 08 17, 22:37)
As issirinkciau kita suknele  blink.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif  Ir su nuotraukom kitaip suzaisciau  g.gif  lotuliukas.gif

su nuotraukom ir as kitaip suzaisciaum bet jau saukstai po pietu .... nieko, bandysim kaip nors atsigriebt per kokia grazia sukakti biggrin.gif
Atsakyti