Įkraunama...
Įkraunama...

Pokalbiai su Kolibriuke

vakare taure vyno, veikia geriau uz bet kokius vaistus. be to juk vynas mums tik padeda. Kai pirma karta cia perskaiciusi apie teigiama vyno poveiki ir pasiuliau vyrui isgerti vyno, tai is pradziu paziurejo i mane kreivai, bet dabar po vakarienes isgeriam po taure vyno. Liuks, jau kaip ir patiko, nors, tiesa, dar to teigiamo poveikio nepajutau...
Atsakyti
QUOTE (mallena @ 2004 09 20, 09:18)
vakare taure vyno, veikia geriau uz bet kokius vaistus. be to juk vynas mums tik padeda. Kai pirma karta cia perskaiciusi apie teigiama vyno poveiki ir pasiuliau vyrui isgerti vyno, tai is pradziu paziurejo i mane kreivai, bet dabar po vakarienes isgeriam po taure vyno. Liuks, jau kaip ir patiko, nors, tiesa, dar to teigiamo poveikio nepajutau...

o aš tai visai ,,įjunkau" į vyną. Jau kas vakarą norisi. Vyras sako: gerk, bet nors kas antrą dieną laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Kolibriukė @ 2004 09 11, 21:42)
Pradžiai

Cistos - lietuviškai

Cistos - rusiškai

Cistos - angliškai 2

Cistos - angliškai

Ačiū ačiū ačiū biggrin.gif

Hipokrato priesaiką vykdai puikiai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Laiminga @ 2004 09 20, 10:29)

Hipokrato priesaiką vykdai puikiai. thumbup.gif

o Tu, gerbiamoji, kur užsikasei g.gif

kažko nebesigirdėti Tamstos, Laiminga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Rimanta @ 2004 09 20, 09:35)
o Tu, gerbiamoji, kur užsikasei g.gif

kažko nebesigirdėti Tamstos, Laiminga biggrin.gif

Gerbiamoji buvo užsikasusi stažuotėse biggrin.gif

Šiandien pirma diena darbe, jaučiuosi super protinga, visus kolegas ir koleges šviečiu (nori jie to ar nenori) smartass.gif

Taigi nuo šiol ir vėl periodiškai girdėsiuosi wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Laiminga @ 2004 09 20, 11:08)
QUOTE (Rimanta @ 2004 09 20, 09:35)
o Tu, gerbiamoji, kur užsikasei  g.gif

kažko nebesigirdėti Tamstos, Laiminga  biggrin.gif

Gerbiamoji buvo užsikasusi stažuotėse biggrin.gif

Šiandien pirma diena darbe, jaučiuosi super protinga, visus kolegas ir koleges šviečiu (nori jie to ar nenori) smartass.gif

Taigi nuo šiol ir vėl periodiškai girdėsiuosi wink.gif

clap.gif va, mūsų Laiminga yra protinga smartass.gif
Atsakyti
QUOTE (Rimanta @ 2004 09 20, 10:11)
clap.gif va, mūsų Laiminga yra protinga smartass.gif

Taip sakant, pagaliau wink.gif
Atsakyti
na tada ir as pakankinsiu savo klausimais, nes cia normalaus atsakymo is gydytoju negausiu g.gif
Man dabar 22 ciklo diena, trecia diena yra tepimas, pirma diena jis buvo kitoks, sakyciau rausvos/rusvos isskyros, o dabar tepimas kaip paskutinemis mmm dienomis. BT kreive iskraipyta, iki 10 cd buvo tiese, po to mazdaug 0,2 laipsnio dalimis tai krenta, tai kyla. Prisiklausiau ivairiausiu nuomoniu, kas tai galetu buti, bet vis tiek neramu
siandien ryte buvau pas gydytoja, nes Olandijoj pas ginekologa negalima eit tiesiai, reik siuntimo, o jis man jo neraso, tipo nera ko jaudintis sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiling_girl: 20 rugsėjo 2004 - 10:45
Kolibriuke, turiu tau klausima is tavo profesines srities?As del vaisto Rebif 44 (interferonas). wink.gif Ka jisai duoda gero? Ir kodel tokia stipri reakcija nuo jo (labai pakilo temperatura - beveik 40 ir aplamai puse dienos, kap ne zmogus)? Ar taip bus ir toliau? o gal tai tik tokia reakcija, kad pirma injekcija buvo?
Atsakyti
QUOTE (Laiminga @ 2004 09 20, 11:42)
Taip sakant, pagaliau wink.gif

nieko ne pagaliau - visada buvo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (mallena @ 2004 09 20, 09:18)

Va, va, ir as siuo metu bandau vaistus keist i vyna. Dvi naktis rezultatai buvo puikus, na o sia, bluosta tik paryciais sudejau angel_sadangel.gif
Gal doze pamazinau g.gif
Beje, as viena karta klausiau neurologo, gal tikrai kartais geriau vietoj tabletes ka nors isgert. Sake siaip tai gal ir geriau, bet ne jusu atveju. Va tai tau kaip nepasiseke doh.gif
Atsakyti
QUOTE (aistukas @ 2004 09 20, 11:09)
Va, va, ir as siuo metu bandau vaistus keist i vyna. Dvi naktis rezultatai buvo puikus, na o sia, bluosta tik paryciais sudejau angel_sadangel.gif
Gal doze pamazinau g.gif
Beje, as viena karta klausiau neurologo, gal tikrai kartais geriau vietoj tabletes ka nors isgert. Sake siaip tai gal ir geriau, bet ne jusu atveju. Va tai tau kaip nepasiseke doh.gif

O koks tavo atvejis?
Papildyta @ [mergetime]1095686710[/mergetime]

Kolibriuk ir kitos specės,
Aš nežinau, ką daryti. 4 diena laikosi temperatūra 37.2. Nesuprantu nuo ko. Šiaip jaučiuosi normaliai. Visą savaitgalį gulinėjau, bet pasirodo nepasveikau. gerklę skauda nedaug, slogos nedaug. Bendradarbės mane gąsdina, kad čia gali būti koks uždegiminis procesas. Sako, nuo gerklės temperatūra šoktų aukštesnė. Nežinau, ką ir begalvoti.
Kaip jūs manot, jei būtų kiaušidės ar kiaušintakio uždegimas, tai turėtų paspaudus nors skaudėti. o mane čia gąsdina tos bendradarbės. Aš gi dėl tos gimdos taip bijau. Įdomu, ar čia virusas toks. Tada būtų ramiau. O dabar stabiliai laikosi tempeeratūra 37.2 -37.4, kartais iki 37 nukrinta. Nuo temperatūros vaistų negeriu.
Atsakyti