Jei kam nuolat nesiseka su auto, kaip *VICI*, tai reiketu renkantis masina ja atidziau apziuret ir pasikviest kartu koki nusimananti zmogu
Na apie Tigras nieko nezinau, nes man jos tiesiog...mazos
Vazinejau su Opel Vectra '92 metu. Visai nieko masinike, nekaprizinga, minksta vaziuokle..bet vistiek skrabalas..visos plastmases pigios sudetos
Gerai labai tai buvo, kad galejau kieme laikyt - vagims ji nerupejo.. O ir visos detales juokingai pigios
Biskiuka rudijo - va cia dar problema (nors nupirkau tai labai pukiai islaikyta). dabar vazineju su bmw..irgi vokiska kokybe
Jei kam nuolat nesiseka su auto, kaip *VICI*, tai reiketu renkantis masina ja atidziau apziuret ir pasikviest kartu koki nusimananti zmogu
QUOTE(zhmonijus @ 2006 09 05, 20:14)
na na... neprisišnekėk taip
o taip ir būna likimo ironija, mes patys be specų pirmąč mašiną geresnę nusipirkom, nei po to su specais
QUOTE(zhmonijus @ 2006 09 05, 20:53)
Jei pirkot nuo tralo - 90% tikimybe, kad bus visi defektai uzglaistyti.. tokia jau realybe
As visas savo masina pirkau jau truputi vazinetas Lietuvoj ir puikiai gavos (tpfu x3), viskas buvo sutvarkyta ir gerokai pigiau nei ka tik parvarytos.. Bent jau signalizacija rupintis nereikia 
ne nuo tralo, bet turguj... aš buvau priešiška, norėjau pirkti iš autoplius, bet maniškis net nedavė prasižioti, tipo pirksim tik turguje
Na va.. kiek teko girdėt, tai 95% visų į Lietuvą importuojamų auto yra daužtos. Nuo tralo pigiau nei pačioj pagrindinėj aikštėj. Nors yra ir išimčių..pvz.: mūsų mašinukas dabar stovi turguj pardavimui (o kur kitur jį laikyt?)
Dar atskiras pastebėjimas dėl "nudrožimo" auto: dažniausiai nubaigtos būna mažos, naglos mašinėlės kaip 3 bmw, calibra, crx, audi (bulka coupe) ir t.t.
Iš asmeninės patirties (daug valandų praleista mašinų turguose): ką tik nupoliruota auto - blogis, kaip ir nevienodi tarpai tarp kėbulo detalių, pabalęs stiklas kraštuose, virinti lanžeronai, perdažytas kėbulas, visi stiklai skirtingų metų, nudilęs vairas ir pedalai, nevienoda skaičiukų padėtis spidometre (buvo atsuktas..nors šiaip beveik visi atsukti), žema kompresija variklio, baltas (arba mėlynas) dūmas pagazavus, apsukų šokinėjimas. Čia pagrindiniai dalykai, kuriuos galima pamatyt dar neišvažiavus net ant kelio (na išskyrus kompresiją, ją galima pamatuot tik autoservise)..tai tiek..žiūrėkit į viską, ne tik į gražią išvaizdą, kuri dažniausiai labai apgaulinga
Dar atskiras pastebėjimas dėl "nudrožimo" auto: dažniausiai nubaigtos būna mažos, naglos mašinėlės kaip 3 bmw, calibra, crx, audi (bulka coupe) ir t.t.
Iš asmeninės patirties (daug valandų praleista mašinų turguose): ką tik nupoliruota auto - blogis, kaip ir nevienodi tarpai tarp kėbulo detalių, pabalęs stiklas kraštuose, virinti lanžeronai, perdažytas kėbulas, visi stiklai skirtingų metų, nudilęs vairas ir pedalai, nevienoda skaičiukų padėtis spidometre (buvo atsuktas..nors šiaip beveik visi atsukti), žema kompresija variklio, baltas (arba mėlynas) dūmas pagazavus, apsukų šokinėjimas. Čia pagrindiniai dalykai, kuriuos galima pamatyt dar neišvažiavus net ant kelio (na išskyrus kompresiją, ją galima pamatuot tik autoservise)..tai tiek..žiūrėkit į viską, ne tik į gražią išvaizdą, kuri dažniausiai labai apgaulinga
Anksčiau man labai patiko tigra ir labai jos norėjau, bet dabar labiau patinka didesnės. Patinka man opeliai ir nemažai jų turėjom, bet jų minusas, kad labai rūdyja. Ir dabar važinėju su opeliu
QUOTE(zhmonijus @ 2006 09 05, 22:07)
Na va.. kiek teko girdėt, tai 95% visų į Lietuvą importuojamų auto yra daužtos. Nuo tralo pigiau nei pačioj pagrindinėj aikštėj. Nors yra ir išimčių..pvz.: mūsų mašinukas dabar stovi turguj pardavimui (o kur kitur jį laikyt?)

tai, kad mes viską apžiūrėjom
Parduokit tą vargo vakarienę kuo greičiau, nes kai pradeda mašina byrėt, tai ir byra iki pergalės. Jums tiesiog nepasisekė (man irgi nelabai,nes per metus jau trečią pakeičiau...nenusiminiau, dabar jau radau lyg normalią). Sėkmės, *VICI*, ir nenusimink.. mašina - ne vyras
parduodi ir viso gero
QUOTE(zhmonijus @ 2006 09 05, 22:35)
Parduokit tą vargo vakarienę kuo greičiau, nes kai pradeda mašina byrėt, tai ir byra iki pergalės. Jums tiesiog nepasisekė (man irgi nelabai,nes per metus jau trečią pakeičiau...nenusiminiau, dabar jau radau lyg normalią). Sėkmės, *VICI*, ir nenusimink.. mašina - ne vyras
parduodi ir viso gero
ačiū už palaikymą, tik kad mes dar savo senos nepardavėm
QUOTE(*VICI* @ 2006 09 05, 19:16)
Mum gal ir nebūtų blogai, bet kai pirkom nieko apie Opelius nenutuokėm
man buvo kažkokia nuojauta, kad Tigroms 1,6 variklis didokas, bet nieko blogo nenumaniau... jei būtų 1,4 gal būtų viskas kitaip
nu nieko, ju skaityk pripratom kasmet mašinas keisti 
1,4 tikrai per mazai, pas mane tokia tigra... tai i kalna vos ropoja.. uzknisa... jei dar kondicionieriu paleidi, tai isvis vos velkasi. nes megeja lakstyti, bet kai mini gaza kiki dugno, o ji vos ne vietoj stoviii. 1,6 - pats tas
Opel Tigra nevairavau, bet regis smagus mašiniukas
. Tačiau teko sėdėti gale, tai aš kaip aukšta, man buvo nepatogu sėdėti
.
QUOTE(musyte @ 2006 09 06, 09:59)
1,4 tikrai per mazai, pas mane tokia tigra... tai i kalna vos ropoja.. uzknisa... jei dar kondicionieriu paleidi, tai isvis vos velkasi. nes megeja lakstyti, bet kai mini gaza kiki dugno, o ji vos ne vietoj stoviii. 1,6 - pats tas 
gal pagal galingumą ir taip, bet kad pagal gedimų skaičių lyg ir 1,6 daugiau genda
Papildyta:
QUOTE(ziza @ 2006 09 06, 09:58)
Opel Tigra nevairavau, bet regis smagus mašiniukas
. Tačiau teko sėdėti gale, tai aš kaip aukšta, man buvo nepatogu sėdėti
.
mano tetukas nors ir neaukštas, bet vistiek skundėsi