Įkraunama...
Įkraunama...

Opeliai

O man irgi su opeliu nepasisekė,nors ir per pažįstamus pirkau.Kai dėjau gerą kilometražą iš karto,tai ir išlindo viskas,Atrodė,kad tik akumą užteks pasikeisti,o čia pasirodo,variklio vos ne kapitalinį reiks daryt,nes neužsivesiu kitaip žiemą,kompresija maža.Na,aš dar irgi padaužiau ją biški,tai po kėbulo darbų irgi išsikabaldavo šis bei tas.Meistrai sakė-nelaiminga mašina,parduokit,bet kad jau neišeina,sukišau į ją per daug,tai reikia jau padaryt kas liko ir važinėt.Šiaip tai smagi mašinytė,talpi,ir patogi kelionėse.Va kad tik tas variklis...O sukišau jau antra tiek,kiek mokėjau,jei ne daugiau blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2006 09 06, 22:14)
O man irgi su opeliu nepasisekė,nors ir per pažįstamus pirkau.Kai dėjau gerą kilometražą iš karto,tai ir išlindo viskas,Atrodė,kad tik akumą užteks pasikeisti,o čia pasirodo,variklio vos ne kapitalinį reiks daryt,nes neužsivesiu kitaip žiemą,kompresija maža.Na,aš dar irgi padaužiau ją biški,tai po kėbulo darbų irgi išsikabaldavo šis bei tas.Meistrai sakė-nelaiminga mašina,parduokit,bet kad jau neišeina,sukišau į ją per daug,tai reikia jau padaryt kas liko ir važinėt.Šiaip tai smagi mašinytė,talpi,ir patogi kelionėse.Va kad tik tas variklis...O sukišau jau antra tiek,kiek mokėjau,jei ne daugiau blink.gif  doh.gif

užjaučiu, nes suprantu ką tai reiškia, man irgi visi bando įrodyti, kad nėra ko nervuotis, kad čia tik metalo gabalas, bet kaip jis žmogui reikalingas ir kiek finansų jis plėšia blink.gif vietoj to į Maljorką žmogus nuskristum unsure.gif
Atsakyti
Gal yra mamyciu, vazinejanciu su opel tigra? Labai noriu sitos masinytes, ji man tokia grazi, mergaitiska 4u.gif Bet vyras vis sako, kad zaisline, geriau bmw ar kokia kita. Jis dar gali mane ir perkalbeti schmoll.gif Idomu ar 2 duru tik bus patogu man su automobiline kedute g.gif
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2007 02 01, 08:53)
Gal yra mamyciu, vazinejanciu su opel tigra? Labai noriu sitos masinytes, ji man tokia grazi, mergaitiska  4u.gif Bet vyras vis sako, kad zaisline, geriau bmw ar kokia kita. Jis dar gali mane ir perkalbeti  schmoll.gif  Idomu ar 2 duru tik bus patogu man su automobiline kedute  g.gif

na ką aš galiu pasakyti, susitvarkėm mes tą variklį ir daugiau nieko nebereikėjo daryti, už variklio remontą tikrai labai nedaug sumokėjom ir dabar viskas ok (tfu, tfu, tfu, tuk, tuk, tuk) mirksiukas.gif dabar jau viskas pasimiršo ir esam labai patenkinti cool.gif
pamenu kaip labai Toyotos Celicos norėjau... bet dabar kai važiuojam su savo Tigriuku ir Celicą pamatom, tai visai jos nebenorim, mums mūsų mažė labai tokia simpatulka wub.gif
bet vis dėlto tau fashion nepatariu tokios pirkti su vaiku schmoll.gif čia tik vieno arba dviejų žmonių mašina mirksiukas.gif gale sėdėti, tai neduokdie biggrin.gif na nebent tu visada viena važinėsi, o vaikelį į priekį tvirtinsi, bet ar taip galima? unsure.gif aš kai vaiko neturiu, tai nežinau... bet jei aš dabar pastočiau, tai tikrai jau pradėtumėm dairytis keisti mašiną tik į 4 durų, na tai mano nuomonė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2007 02 03, 13:33)
na ką aš galiu pasakyti, susitvarkėm mes tą variklį ir daugiau nieko nebereikėjo daryti, už variklio remontą tikrai labai nedaug sumokėjom ir dabar viskas ok (tfu, tfu, tfu, tuk, tuk, tuk) mirksiukas.gif dabar jau viskas pasimiršo ir esam labai patenkinti cool.gif
pamenu kaip labai Toyotos Celicos norėjau... bet dabar kai važiuojam su savo Tigriuku ir Celicą pamatom, tai visai jos nebenorim, mums mūsų mažė labai tokia simpatulka wub.gif
bet vis dėlto tau fashion nepatariu tokios pirkti su vaiku schmoll.gif čia tik vieno arba dviejų žmonių mašina mirksiukas.gif gale sėdėti, tai neduokdie biggrin.gif na nebent tu visada viena važinėsi, o vaikelį į priekį tvirtinsi, bet ar taip galima? unsure.gif aš kai vaiko neturiu, tai nežinau... bet jei aš dabar pastočiau, tai tikrai jau pradėtumėm dairytis keisti mašiną tik į 4 durų, na tai mano nuomonė smile.gif

Tuoj verksiu, kiek zmoniu isgirsta, kad tigros noriu, visi kaip susitare "nesamone". Nu jai nervai nebelaiko. O jei nusipirksiu, ir jei byret prades, arba tikrai bus nepatogu, tai mano vyriokas mane uzgraus su replikom
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2007 02 01, 09:53)
Gal yra mamyciu, vazinejanciu su opel tigra? Labai noriu sitos masinytes, ji man tokia grazi, mergaitiska  4u.gif Bet vyras vis sako, kad zaisline, geriau bmw ar kokia kita. Jis dar gali mane ir perkalbeti  schmoll.gif  Idomu ar 2 duru tik bus patogu man su automobiline kedute  g.gif

Smagus, moteriškas automobiliukas. Vaikučio kėdutę tektų tvirtinti prie priekinės sėdynės.
Atsakyti
as jungiusi prie visu kurios vazineja Opeliais ir Tigrom! pati tokia vairuoju ir thumbup.gif masinyte. man tokios uztenka pilnai. nors manosios varikliukas irgi tik 1,4 bet nesiskundziu. nezinau, gal pas kitas Mamas galingumas mazesnis. ir vietos man pakanka, gale teko vezti net 3 vyrukus. galiu pasakyt, kad ypac talpi palyginus su tuo kaip is isores atrodo. dar keli privalumai: daug kur galima italpint, mazai vandens plovimui reikia, mazos kuro sanaudos, ir tpfu tpfu tpfu, dar gedimu rimtu neturejau!
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2006 09 05, 21:53)
Jei pirkot nuo tralo - 90% tikimybe, kad bus visi defektai uzglaistyti.. tokia jau realybe  g.gif  schmoll.gif As visas savo masina pirkau jau truputi vazinetas Lietuvoj ir puikiai gavos (tpfu x3), viskas buvo sutvarkyta ir gerokai pigiau nei ka tik parvarytos.. Bent jau signalizacija rupintis nereikia smile.gif

Na as tuo klausimu tai nesutinku.Kaip sakoma laimes dalykas kokia ta masina nusipirksi,gera ar bloga.
Mes savo opeliuka pirkom nuo tralo,jau du metai vazinejam ir labai thumbup.gif .O kilometru tai prasukam tikrai DAUG. tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, tigriuku megejos 4u.gif
Man labai rupi kiek Tigra ima l/100km? Jei variklis 1,4
Gal pasdidalinsit patirtim? g.gif

O kaip del detaliu kainu?
mums siulo pirkt, bet biski apibruzinta, truksta halogenu, fara iskilusi... g.gif
Ir siaip kaip jum kaina 1600 E neatrodo perdidele uz 98m 1,4l?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpuryte: 13 vasario 2007 - 10:54
4u.gif
turėjom Opeliuką,nu bet vargas kiekvienais metais tvarkyti šonus -rudydavo biasiai.Dėl visa kt-nieko negaliu skūstis-šiaip man opeliukai patinka -patvarios mašinytės thumbup.gif
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 02 13, 11:49)
Sveikos, tigriuku megejos  4u.gif
mums siulo pirkt, bet biski apibruzinta, truksta halogenu, fara iskilusi... g.gif
Ir siaip kaip jum kaina 1600 E neatrodo perdidele uz 98m 1,4l?

Manau nėra brangu cool.gif
Atsakyti
manoji 1995 metu, bet sumokejau vasara 1850E. kaip su detalem, tai nezinau. kas viduje "po kapotu", tai turetu kainuot kaip ir bet kokiam opeliui. tik kas "is lauko" manau sunku butu gaut nusipirkt, bet man reikejo i dureles rankeneliu, tai nuo korsos pirkau, lygiai tas pats
Atsakyti
[COLOR=blue]SVAIGAU PRIES DU METUS DEL JOS,BET DABARNEBEPATINKA JI MAN[COLOR=purple]
Atsakyti