Įkraunama...
Įkraunama...

Opeliai

QUOTE(Oxen @ 2008 02 19, 15:57)
tfu ant audi TT...nedaryk klaidos...Korsa praktiškesnė daug kartų...
Be to opel temoj randiesi... doh.gif

eik tu sau, ko dabar taip nusiteikus priešiškai... g.gif opelį turiu tai ir temoj tokioj randuos, bet pakalbėt apie kitus modelius juk irgi galima doh.gif
Atsakyti
...nusitekĘs....taip teisingiau bus... 4u.gif
Prieš audi labai nieko prieš neturiu,...nu ne mano skonio ir tiek....O ta TT išvis kažkokia ...žaislinė, tik kaina nelabai....
Atsakyti
QUOTE(Oxen @ 2008 02 19, 18:41)
...nusitekĘs....taip teisingiau bus... 4u.gif
Prieš audi labai nieko prieš neturiu,...nu ne mano skonio ir tiek....O ta TT išvis kažkokia ...žaislinė, tik kaina nelabai....

vo broleli... doh.gif vyriukų pas mumy yra.. thumbup.gif tai dėstyk savo vyriškus pliusus ir minusus tam modeliui... g.gif pripažink ir tai kad ji bobikei skirta, vyrui nelabai...dėl dizaino... smile.gif taigi tas minusas atkrenta...vardinam kitus...kaina nežaislinė, tas tiesa, ale kožnam pagal savo kišenę, kitam ir zapas gal būti brangus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 02 19, 19:47)
ale kožnam pagal savo kišenę, kitam ir zapas gal būti brangus doh.gif

lotuliukas.gif kazin ar dar gamina ta grazuoli su "ausim" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 02 19, 14:37)
aišku, aš visdėlto pasilieku prie šito varianto

as irgi ilgai seile avrvinu del audi tt, bet is esmes, jos nepraktiskos. Kiek girdejau apie jas, tai sako, kad vaziuoji kaip tanke smile.gif kiek tiesos - negaliu pasakyt. Kitas dalykas detales labai brangios, o variklio mazesnio nei 1.8 lyg ir nera. bet kokiu atvejus, man labai patinka tt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2008 02 20, 09:33)
lotuliukas.gif  kazin ar dar gamina ta grazuoli su "ausim"  wub.gif

kažin hihihi.gif
QUOTE(Sky_diver @ 2008 02 20, 09:55)
as irgi ilgai seile avrvinu del audi tt, bet is esmes, jos nepraktiskos. Kiek girdejau apie jas, tai sako, kad vaziuoji kaip tanke smile.gif kiek tiesos - negaliu pasakyt. Kitas dalykas detales labai brangios, o variklio mazesnio nei 1.8 lyg ir nera. bet kokiu atvejus, man labai patinka tt  mirksiukas.gif

na man ji graži išvaizda savo , o kas po kapotu-reikia jau vyriškos apžiūros, varikliukas man tinka, nes noriu kad būtų galingesnė nei tigriukas.
ale kuom nepraktiška ji, tai tikrai būt įdomu sužinot....kai pirkau tigrą, kiekvienas sutiktas skalambijo kad bliekos tipo barška, kieta ir t.t.bet mana šikinė matyt neišranki, nes visai nekieta ta mana mašinytė, žvyrkeliais nevažinėju, tai ir bliekų jokių skrabančių negirdžiu doh.gif aišku įsėdus į vyro vectrą naująją kontrastas yra, jo minkšta labai, arba draugų audi...irgi minkšta, bet kad kaip kiti sakė apie tigros kietumą superinį, tai tikrai taip nėra...
matyt kiek žmonių, tiek nuomonių...
ir įsitikinau kad vadovautis reikia savo galva, kitų komentarais aklai pasitikėti neverta...tai gal tas tanko palyginimas man kažkaip irgi įtartinas, juk Audi tai ne iš tų kuri būt kieta mašina g.gif g.gif g.gif nejaugi tt išimtis? g.gif

o kas dėl detalių, tai už tigros kažkokią šlangutę gal 30cm ilgio tik, kur prie variklio, kuri buvo susidėvėjus ir reikėjo ją pakeisti, sumokėjau 150lt.tai irgi nepigu...nėra nei viena mašina jau super pigi doh.gif o jei kokia avarija tai visai...
kita vertus audi tt jei pirksiu-kasko garantuotai imsiu g.gif todėl jei avarija ar kas-bent tiek nuo išlaidų neageidautinų apsidrausiu smile.gif o kad šiaip negestų-perkant reikia specui patikėti jos apžiųrą, kiek mašinų esam turėję šeimoj, niekad kol kas neprašovėm..ir nereikia su mašina apsiženyti kaip sakant...kas du metus mes keisdavom iki šiol mirksiukas.gif
ot prirašiau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A&S: 20 vasario 2008 - 09:31
QUOTE(A&S @ 2008 02 20, 10:26)
kažin  hihihi.gif

...tai gal tas tanko palyginimas man kažkaip irgi įtartinas, juk Audi tai ne iš tų kuri būt kieta mašina g.gif  g.gif  g.gif nejaugi tt išimtis? g.gif

sakydama "kaip tanke" neturejau galvoj, kad ji kieta. "Kaip tanke" reiskia, kad zemai sedi ir nelabai gerai matosi smile.gif Bet velgi, tai tik kazkieno pastebejimai, pati sios masinos nebandziau.
Atsakyti
Nezinau, ko cia gincytis, nes kiekvieno skonis skirtingas, as asmeniskai automobilis reikalingas nuvaziavimui is tasko A i taska B. I darba, i parduotuve ar siaip jei dar kur reikia. Jei vazineciau tolimus atsumus pirkciau kazka didesnio ir komfortiskesnio.
Ir tikrai nereikia "apsizenyti" su masina, po metu-pusantru issirinksiu kita masiniuka. Ir tikrai nesu garantuota, kad tai bus Opelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2008 02 20, 17:36)
sakydama "kaip tanke" neturejau galvoj, kad ji kieta. "Kaip tanke" reiskia, kad zemai sedi ir nelabai gerai matosi smile.gif Bet velgi, tai tik kazkieno pastebejimai, pati sios masinos nebandziau.

a, ta prasme, gali būti, žemutė ji g.gif

QUOTE(tasha @ 2008 02 20, 22:46)
Nezinau, ko cia gincytis

argi mes ginčijamės, dalijamės nuomonėmis.... unsure.gif baik bajerius... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 02 19, 20:47)
vo broleli... doh.gif vyriukų pas mumy yra.. thumbup.gif tai dėstyk savo vyriškus pliusus ir minusus tam modeliui... g.gif pripažink ir tai kad ji bobikei skirta, vyrui nelabai...dėl dizaino... smile.gif taigi tas minusas atkrenta...vardinam kitus...kaina nežaislinė, tas tiesa, ale kožnam pagal savo kišenę, kitam ir zapas gal būti brangus doh.gif

Pliusų TT tai nežinau, nu neteko net čiupinėt....Bet ir nepirkčiau , vien del to kad už tuos pinigus ir normali audi išeitų,..jei norėčiau būtinai audi.
vienai damai ir rankinukui vežiot gal ir tinkama.
Kaip beje ir TIGRA.
Norėjom kažkada TIGRĄ pirkt žmonai....Iš techninės pusės viskas ten paprasta ir patikima ,...kaip ir visų opelių.Ale gi turguj pabandžiau įsirioglint į galinę sėdynę...ir baisu patapo...Pasijutau lyg šiltnamy galva stiklan atsirėmęs... verysad.gif
Ir variantas buvo atmestas, pasirinkom mazda 323...Visgi nutarėm, kad reikia vietos ne vien rankinukui, ....
Taigi ir tigra ir TT - žaisliukai. Tik tigra paprastas, patikimas, nebrangus. TT - brangus tiek perkant, tiek išlaikant...del patikimumo tai gal ir nebloga, ...kuro sunaudojimas TT savininkėms neturėtų rūpėt.
Aišku , kažkurioms jūsų reikia pasirodyt, kaip turtuose vartotės, tai žaisliukas vardu audi TT visai į temą....
Atsakyti
QUOTE(Oxen @ 2008 02 21, 10:39)
Kaip beje ir TIGRA.
Norėjom kažkada TIGRĄ pirkt žmonai....Iš techninės pusės viskas ten paprasta ir patikima ,...kaip ir visų opelių.Ale gi turguj pabandžiau įsirioglint į galinę sėdynę...ir baisu patapo...Pasijutau lyg šiltnamy galva stiklan atsirėmęs... verysad.gif

jei dama vazineja 99% viena (su rankinuku) ir reikia mazos, manevringos masiniukes tai TIGRA thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Oxen @ 2008 02 21, 11:39)
Pliusų TT tai nežinau, nu neteko net čiupinėt....Bet ir nepirkčiau , vien del to kad už tuos pinigus ir normali audi išeitų,..jei norėčiau būtinai audi.
Kaip beje ir TIGRA.
Ir variantas buvo atmestas, pasirinkom mazda 323...Visgi nutarėm, kad reikia vietos ne vien rankinukui, ....
Taigi ir tigra ir TT - žaisliukai. Tik tigra paprastas, patikimas, nebrangus. TT - brangus tiek perkant, tiek išlaikant...del patikimumo tai gal ir nebloga, ...kuro sunaudojimas TT savininkėms neturėtų rūpėt.
Aišku , kažkurioms jūsų reikia pasirodyt, kaip turtuose vartotės, tai žaisliukas vardu audi TT visai į temą....

pas mus yra kitaip, jei važiuojam su šeima, vyro auto yra didelė ir patogi...todėl tuo tikslu naudojama jo...
mano mašina yra mano ir vaiko poreikiams, tai gale praktiškai niekas nesėdi, ir "šiltnamio" nepajaučia, nes vaikas jau didelis ir sėdi priekyje.tai problemos ir nėra smile.gif
o jei maudyčiausi turtuose, ne svajočiau, o turėčiau tą mašiną...supranti?o svajoti apie ją ar apie briliantus galim kiekvienas kam jau to reikia, pagal poreikius...
ir blyn 1,8 variklis ne tik vyro mašinoj būtinas kai minimumas...ir degalai jau pagal kiekvieno kišenę...jei šeimai per brangu-ji renkasi pigesnę mašiną mažesnę galią turinčiu varikliuku, jei yra iš ko mokėti-tai kodėl gi ne?ir tai visai ne maudymasis turtuose...sorry mirksiukas.gif
Papildyta:
Pritariu Pumpurytei drinks_cheers.gif
Atsakyti