QUOTE(Pumpuryte @ 2008 02 20, 09:33)

kazin ar dar gamina ta grazuoli su "ausim"
kažin
QUOTE(Sky_diver @ 2008 02 20, 09:55)
as irgi ilgai seile avrvinu del audi tt, bet is esmes, jos nepraktiskos. Kiek girdejau apie jas, tai sako, kad vaziuoji kaip tanke

kiek tiesos - negaliu pasakyt. Kitas dalykas detales labai brangios, o variklio mazesnio nei 1.8 lyg ir nera. bet kokiu atvejus, man labai patinka tt
na man ji graži išvaizda savo , o kas po kapotu-reikia jau vyriškos apžiūros, varikliukas man tinka, nes noriu kad būtų galingesnė nei tigriukas.
ale kuom nepraktiška ji, tai tikrai būt įdomu sužinot....kai pirkau tigrą, kiekvienas sutiktas skalambijo kad bliekos tipo barška, kieta ir t.t.bet mana šikinė matyt neišranki, nes visai nekieta ta mana mašinytė, žvyrkeliais nevažinėju, tai ir bliekų jokių skrabančių negirdžiu

aišku įsėdus į vyro vectrą naująją kontrastas yra, jo minkšta labai, arba draugų audi...irgi minkšta, bet kad kaip kiti sakė apie tigros kietumą superinį, tai tikrai taip nėra...
matyt kiek žmonių, tiek nuomonių...
ir įsitikinau kad vadovautis reikia savo galva, kitų komentarais aklai pasitikėti neverta...tai gal tas tanko palyginimas man kažkaip irgi įtartinas, juk Audi tai ne iš tų kuri būt kieta mašina

nejaugi tt išimtis?
o kas dėl detalių, tai už tigros kažkokią šlangutę gal 30cm ilgio tik, kur prie variklio, kuri buvo susidėvėjus ir reikėjo ją pakeisti, sumokėjau 150lt.tai irgi nepigu...nėra nei viena mašina jau super pigi

o jei kokia avarija tai visai...
kita vertus audi tt jei pirksiu-kasko garantuotai imsiu

todėl jei avarija ar kas-bent tiek nuo išlaidų neageidautinų apsidrausiu

o kad šiaip negestų-perkant reikia specui patikėti jos apžiųrą, kiek mašinų esam turėję šeimoj, niekad kol kas neprašovėm..ir nereikia su mašina apsiženyti kaip sakant...kas du metus mes keisdavom iki šiol
ot prirašiau