Įkraunama...
Įkraunama...

Opeliai

Kai atejo laikas antraij pusei nupirkti masina. Buvo pasirinkimas pirkti "kruta" tacke bet nenauja pvz. AUDI TT sesiu metu senumo, ar nauja bet paprasta masina, pvz. "OPEL CORSA". Pasirinkau as uz zmona ir nupirkau nauja dyzeline CORSA. Todel, kad
1. neketinu moketi CASKO draudima (AUDI TT priklauso vagiamu masinu kategorijai, atitinkamai imokos didesnes - lyginant su CORSA - beveik du kartus).
2. Neketinu pirkti brangiu detaliu, kuriu dar labai sunku gauti.
3. Sugedus neketinu gaisti savo brangaus laiko ir vazineti po shrotus ieskant AUDI TT pigesniu detaliu.
4. Neketinu moketi pinigu uz tai, kad zmona butu "kruta" gatveje.
5. Kol kas dar neturiu nuosavos kuro koloneles. (CORSA 1.3 dyzelis, mieste naudoja apie 5.5 - 6 ltr).

Ir galiausiai as manau,
jei kas ruosiasi pirkti AUDI TT, kuri normalaus stovio kainuoja virs 40 000 LT ir nesiruosia taupyti draudimui, eksploatacijai (Opel Corsa metams apie 360 LT, pirmas aptarnavimas po 30 000 km arba metu vazinejimo), detalems ir kurui, galetu pirkti ir nauja AUDI TT.

Atsakyti
Corsa beje labai neprasta masina,as tokios visai noreciau galbut siek tiek sportui(ne kasdienai-tam turiu caravana),tik aisku benza ir gsi.Na,bet tai svajones...O geriausia butu rasti gsi caravana(astra) 1,8 arba 2,0l 16v,bet cia jau utopija,tokiu Lietuvoj labai mazai.Butu du viename-ir sportui,ir kasdienai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 02 21, 18:55)
Ir galiausiai as manau,
jei kas ruosiasi pirkti AUDI TT, kuri normalaus stovio kainuoja virs 40 000 LT ir nesiruosia taupyti draudimui, eksploatacijai (Opel Corsa metams apie 360 LT, pirmas aptarnavimas po 30 000 km arba metu vazinejimo), detalems ir kurui, galetu pirkti ir nauja AUDI TT.

dėl šito tai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kur visos opeliuku myletojos dingo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 02 25, 16:57)
Sveikos 4u.gif

aš esu...tik mat nežinau ar ilgai...svarstymai vyksta pas mane doh.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 02 25, 16:44)
aš esu...tik mat nežinau ar ilgai...svarstymai vyksta pas mane doh.gif

Dairaisi naujo masiniuko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 02 25, 20:12)
Dairaisi naujo masiniuko? ax.gif

dairausi mirksiukas.gif , jau TT lyg atkrito... doh.gif palyginus kur Audi A2 paimč 2005m, ten vos 2000m.TT išeina už tą pačią kainą, tai tada verčiau jau naujesnė mašinytė...sutinku kad išvaizda graži, bet juk ne vien su ja važinėsi doh.gif
tai vis dar svarstau, rytoj važiuosiu į saloną pasižiūrėt Audi A2, matysiu kaip gyvai ji man žiūrėsis g.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 02 25, 15:57)
Sveikos 4u.gif

smile.gif as cia
kol masiniukas geras, vazineja tai bedom ir nesidalinu thumbup.gif
tik va, per ziema kol bagazine nesinaudojau labai sunkai atsidarineja doh.gif
jauciu uzrudijo g.gif
sian jei bus grazus oras nusiplausiu savo murzilka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2008 02 26, 09:56)
smile.gif  as cia
kol masiniukas geras, vazineja tai bedom ir nesidalinu  thumbup.gif
tik va, per ziema kol bagazine nesinaudojau labai sunkai atsidarineja  doh.gif
jauciu uzrudijo  g.gif
sian jei bus grazus oras nusiplausiu savo murzilka  bigsmile.gif

labukas 4u.gif dar ir taip gali būti g.gif manoji tai nerūdija, tpu tpu tpu doh.gif nėra rūdžių, nebent po apačia palindus gal jų rastume mirksiukas.gif bet kai nesimato, tai ir širdies neskauda....savo gražuolytę varysiu šiandien plaut, kol kas sunku man su ja skirtis, tai dar vis delsiu, neperku kitos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 02 26, 09:01)
labukas 4u.gif dar ir taip gali būti g.gif manoji tai nerūdija, tpu tpu tpu doh.gif nėra rūdžių, nebent po apačia palindus gal jų rastume mirksiukas.gif bet kai nesimato, tai ir širdies neskauda....savo gražuolytę varysiu šiandien plaut, kol kas sunku man su ja skirtis, tai dar vis delsiu, neperku kitos mirksiukas.gif

tai mano irgi nerudija, cia tik spynele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2008 02 26, 10:07)
tai mano irgi nerudija, cia tik spynele  biggrin.gif

tai tada liuks thumbup.gif
Atsakyti
reikalingas OPEL VECTRA 93m.,variklis.C20NE placiais skyvais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rikke: 26 vasario 2008 - 21:36