Kai atejo laikas antraij pusei nupirkti masina. Buvo pasirinkimas pirkti "kruta" tacke bet nenauja pvz. AUDI TT sesiu metu senumo, ar nauja bet paprasta masina, pvz. "OPEL CORSA". Pasirinkau as uz zmona ir nupirkau nauja dyzeline CORSA. Todel, kad
1. neketinu moketi CASKO draudima (AUDI TT priklauso vagiamu masinu kategorijai, atitinkamai imokos didesnes - lyginant su CORSA - beveik du kartus).
2. Neketinu pirkti brangiu detaliu, kuriu dar labai sunku gauti.
3. Sugedus neketinu gaisti savo brangaus laiko ir vazineti po shrotus ieskant AUDI TT pigesniu detaliu.
4. Neketinu moketi pinigu uz tai, kad zmona butu "kruta" gatveje.
5. Kol kas dar neturiu nuosavos kuro koloneles. (CORSA 1.3 dyzelis, mieste naudoja apie 5.5 - 6 ltr).
Ir galiausiai as manau,
jei kas ruosiasi pirkti AUDI TT, kuri normalaus stovio kainuoja virs 40 000 LT ir nesiruosia taupyti draudimui, eksploatacijai (Opel Corsa metams apie 360 LT, pirmas aptarnavimas po 30 000 km arba metu vazinejimo), detalems ir kurui, galetu pirkti ir nauja AUDI TT.
Corsa beje labai neprasta masina,as tokios visai noreciau galbut siek tiek sportui(ne kasdienai-tam turiu caravana),tik aisku benza ir gsi.Na,bet tai svajones...O geriausia butu rasti gsi caravana(astra) 1,8 arba 2,0l 16v,bet cia jau utopija,tokiu Lietuvoj labai mazai.Butu du viename-ir sportui,ir kasdienai

QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 02 21, 18:55)
Ir galiausiai as manau,
jei kas ruosiasi pirkti AUDI TT, kuri normalaus stovio kainuoja virs 40 000 LT ir nesiruosia taupyti draudimui, eksploatacijai (Opel Corsa metams apie 360 LT, pirmas aptarnavimas po 30 000 km arba metu vazinejimo), detalems ir kurui, galetu pirkti ir nauja AUDI TT.
dėl šito tai pritariu

Sveikos
Kur visos opeliuku myletojos dingo?

Kur visos opeliuku myletojos dingo?

QUOTE(tasha @ 2008 02 25, 16:57)
aš esu...tik mat nežinau ar ilgai...svarstymai vyksta pas mane

QUOTE(A&S @ 2008 02 25, 16:44)
Dairaisi naujo masiniuko?

QUOTE(tasha @ 2008 02 25, 20:12)
dairausi

tai vis dar svarstau, rytoj važiuosiu į saloną pasižiūrėt Audi A2, matysiu kaip gyvai ji man žiūrėsis

QUOTE(tasha @ 2008 02 25, 15:57)

kol masiniukas geras, vazineja tai bedom ir nesidalinu

tik va, per ziema kol bagazine nesinaudojau labai sunkai atsidarineja

jauciu uzrudijo

sian jei bus grazus oras nusiplausiu savo murzilka

QUOTE(Pumpuryte @ 2008 02 26, 09:56)

kol masiniukas geras, vazineja tai bedom ir nesidalinu

tik va, per ziema kol bagazine nesinaudojau labai sunkai atsidarineja

jauciu uzrudijo

sian jei bus grazus oras nusiplausiu savo murzilka

labukas

QUOTE(A&S @ 2008 02 26, 09:01)
labukas
dar ir taip gali būti
manoji tai nerūdija, tpu tpu tpu
nėra rūdžių, nebent po apačia palindus gal jų rastume
bet kai nesimato, tai ir širdies neskauda....savo gražuolytę varysiu šiandien plaut, kol kas sunku man su ja skirtis, tai dar vis delsiu, neperku kitos 

tai mano irgi nerudija, cia tik spynele

QUOTE(Pumpuryte @ 2008 02 26, 10:07)
tai tada liuks

reikalingas OPEL VECTRA 93m.,variklis.C20NE placiais skyvais