Įkraunama...
Įkraunama...

Opeliai

aš tigrą nusipirkau prieš tris savaites, ilgai ieškojau būtent oranžinės metalic ir butent 1,6 variklio, vyras ilgai mane atklabinėjo nuo jos, o dabar tai jo paties negaliu ištraukti iš savo mašinos. na tiesiog ji man labai fainute, sportiškai moteriška, matau, kaip kaimynai pro langus akimis palydi biggrin.gif . tai vienintelė mašina kuriai buvau pasiaukojusi vėl išmokti važiuoti mechanine pavarų dėže, nes su automatine atvažinėjau 7 metus. o mažylį pasodinu ant kedutės galinėje sėdynėje, jam labai patinka užvertus galvą per stiklą ziurėt i dangu, tai va... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnusha: 17 birželio 2007 - 12:14
QUOTE(*VICI* @ 2007 06 13, 10:02)
maniškis visada dėl caravano svaigo blink.gif  doh.gif niekada jo nepalaikiau ir išjuokinėjau blush2.gif nelimpa jie man ir tiek, pirkčiau tokį tik tuo atveju, jei tris vaikus turėčiau biggrin.gif

Turiu du lotuliukas.gif Dvi paaugusios merginos lotuliukas.gif Ir dar chebros kartais nemazai tenka vezti,kada ne kada kai ka didesnio persivezti,kas i mazesne masina netilptu.Beje-astra labai jau moteriskas caravanas,siauresne ir trumpesne kiek uz kitus,be to,manevringa labai.Man ji per maza kartais buna,noretusi didesnes lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 06 13, 10:52)
Pritariu  thumbup.gif
Tokia masina tik seimynai, bet ne vienai moteriskei i darba ar po parduotuves vaziuot  mirksiukas.gif

Visa beda ir yra tame,kad i darba tai tik darbo dienom vazineju lotuliukas.gif O dvieju masinu neislaikysiu-taigi pasirinkimas tik vienas gali buti.Juk pakeliauti irgi norisi kartais,nevazinesi juk visa gyvenima darbas-namai doh.gif Beje,su savo caravanu ir i slalomus vazineju lotuliukas.gif Tikrai universali masina, tiesiog is visu pusiu:lotuliukas: thumbup.gif Tiesiog is proto einu del universalu,nenoreciau mazesnes doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu va o aš nesenai pardaviau savo Tigriuka...buvo daužta , tai labai pradėjo rūdyt ir meistras patarė parduot, o be to labai man nepatogu buvo su vaiku....tamsu jai ten gale, vietos nulis...vasarą karšta nuo to juodo stiklo jai, visa sukaitus...vežimas į bagažinę niekaip netilptų, tekdavo vis į priekį braškint...niu su vaiku mažu man pasirodė laaaabai jau nepatogi, o ir nesaugiai labai jausdavaus kažkaip su ja važiuojant...
bet aišku grožis nerealus, gatvėj net prieidavo pagirt...o dar spalvytė buvo tokia ale žalio obuolio....ech ..... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2007 06 20, 22:33)
nu va o aš nesenai pardaviau savo Tigriuka...buvo daužta , tai labai pradėjo rūdyt ir meistras patarė parduot, o be to labai man nepatogu buvo su vaiku....tamsu jai ten gale, vietos nulis...vasarą karšta nuo to juodo stiklo jai, visa sukaitus...vežimas į bagažinę niekaip netilptų, tekdavo vis į priekį braškint...niu su vaiku mažu man pasirodė laaaabai jau nepatogi, o ir nesaugiai labai jausdavaus kažkaip su ja važiuojant...
bet aišku grožis nerealus, gatvėj net prieidavo pagirt...o dar spalvytė buvo tokia ale žalio obuolio....ech ..... wub.gif

O man si masinyte kaip tik thumbup.gif
I nieka nekeisciau biggrin.gif
Pats tas vazinetis vienai i darba ir i parduotuves drinks_cheers.gif
Maza, grazi, manevringa ir tt. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 06 22, 08:30)
O man si masinyte kaip tik  thumbup.gif
I nieka nekeisciau  biggrin.gif
Pats tas vazinetis vienai i darba ir i parduotuves  drinks_cheers.gif
Maza, grazi, manevringa ir tt.  wub.gif

nu vat būtent, kad vienai, o su vaiku nelabai patogu, man vežimas vos vos į priekinę sėdynę tilpdavo doh.gif ... ir buvo laaaabai gaila atsisveikint su ja... žiauriai graži buvo wub.gif
Viena turbūt būčiau važynėjus ir vargo nemačius, kol rūdys nebūtų išlindę galutinai biggrin.gif
Aš ir dabar pamatau kokia iš naujesnių tų Tigrų ( ta prasme nepadročintų gerai ) , tai uždreba širdelė rolleyes.gif

va mano lelka buvusi :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulkinas: 23 birželio 2007 - 21:19
QUOTE(astulkinas @ 2007 06 23, 21:01)
nu vat būtent, kad vienai, o su vaiku nelabai patogu, man vežimas vos vos į priekinę sėdynę tilpdavo  doh.gif ... ir buvo laaaabai gaila atsisveikint su ja... žiauriai graži buvo  wub.gif
Viena turbūt būčiau važynėjus ir vargo nemačius, kol rūdys nebūtų išlindę galutinai  biggrin.gif
Aš ir dabar pamatau kokia iš naujesnių tų Tigrų ( ta prasme nepadročintų gerai ) , tai uždreba širdelė  rolleyes.gif

va mano lelka buvusi :
user posted image

Grazute wub.gif
mano tamsiai melyna thumbup.gif
kiekviena karta kai prasilenkiu su kokiu tigriuku butinai apziuriu, jie tokie grazuciai drinks_cheers.gif
Atsakyti
man tigra graži visokių spalvų, išskyrus juodą ax.gif tada jiani kažkaip per maža ir per siaura atrodo, nes juk juoda optiškai mažina, plonina...
o šiaip kažkada labai norėjau oranžinės, vadinu tokias spalvas Liūto spalva, o aš Liūtas mirksiukas.gif bet dabar žiūriu žiūriu ir bent jau man, tai visais metų laikais gražiausiai atrodo manoji raudona wub.gif nes oranžinė man neprilygstama tik saulėtais vasaros vakarais ir šiaip vasarą, o žiemą ant balto sniego nesižiūri nei tamsintas stiklas, nei oranžinė mašina ax.gif ax.gif
Atsakyti
visokiausių spalvų gražios tigros, bet gražiausia žinoma sidabrinė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Capriciossa @ 2007 07 01, 18:21)
visokiausių spalvų gražios tigros, bet gražiausia žinoma sidabrinė  ax.gif

Jauciu pati su sidabrine vazineji lotuliukas.gif
Davaj organizuojam tigriuku suvaziavima- kaip grazu butu visos grazios masinytes vienoje vietoje thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 07 02, 08:55)
Jauciu pati su sidabrine vazineji  lotuliukas.gif
Davaj organizuojam tigriuku suvaziavima- kaip grazu butu visos grazios masinytes vienoje vietoje  thumbup.gif  wub.gif

aha, sidabrinė blush2.gif įdomu kur vyktų tas suvažiavimas? Faina būtų sudalyvaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Capriciossa @ 2007 07 02, 08:36)
aha, sidabrinė  blush2.gif  įdomu kur vyktų tas suvažiavimas? Faina būtų sudalyvaut  biggrin.gif

Na kur vyks mes pacios turim nusprest g.gif
Butu faina visa kolona tigriuku pravaziuot per miesta thumbup.gif
Siulau kauna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 07 02, 10:22)
Na kur vyks mes pacios turim nusprest  g.gif
Butu faina visa kolona tigriuku pravaziuot per miesta  thumbup.gif
Siulau kauna mirksiukas.gif

na vieta tai gera, tik, kad man toloka, todėl prie organizavimo prisidėt negaliu, bet jei kviesit tai būtinai pasistengsiu atvykt! 4u.gif
Atsakyti