Įkraunama...
Įkraunama...

Opeliai

vyras sako, kad autostradoje apie 7l smile.gif
Atsakyti
Reiskia mieste gali but apie 9l.
Opeliukai fainos masinos,smagiai traukia,ir vaziuokle neuzmusama-jokios duobes nebaisios thumbup.gif o as tai del astru is galvos einu lotuliukas.gif Jau antra droziu lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip tik mastau apie sia masinyte gal galit pasakyt ar nesigailit tokia turedamos tongue.gif kas blogai ir kas gerai jas turint tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ascionka @ 2007 06 10, 21:31)
Kaip tik mastau apie sia masinyte gal galit pasakyt ar nesigailit tokia turedamos tongue.gif  kas blogai ir kas gerai jas turint tongue.gif

visiskai nesigailiu, schmoll.gif tik dziaugiuos thumbup.gif
labai grazute biggrin.gif mazai "ryja", nes pas mane ECO thumbup.gif
o is minusu tai kai tik peradejau vazineti buvo sunku pirmas dienas, kad pasisukus is sono blogai matosi, nes vaizda uzdengia is dalies pertvara, o is dalies sedines atlosas, bet po to greit ipratau ir prisitaikiau thumbup.gif
dar jei planuoji vazinet daznai ne viena, kiekviena karta turi ispeti zmogu sedanti i gala, kad saugotu galva lotuliukas.gif
ai, dar jei nori pasikeisti akumuliatoriu tai labai daug isardyti reikia, nes jis pakistas vos ne po panele verysad.gif
na dar galeciau pamineti toki dalyka, kaip duobiu jautimas, bet manau kiekvienoje mazoje masinyteje taip yra mirksiukas.gif
daugiau minusu pas mano masiniuka nera thumbup.gif
tik privalumai drinks_cheers.gif
Atsakyti
bagazine kai atverti galine sedyne tampa nerealiai didele ir erdvi. mes net stoglangi italpinom, tai dauguma buvo apake!
Atsakyti
QUOTE(ascionka @ 2007 06 10, 21:31)
Kaip tik mastau apie sia masinyte gal galit pasakyt ar nesigailit tokia turedamos tongue.gif  kas blogai ir kas gerai jas turint tongue.gif

man minusai tie, kad tarkim nerealiai išbrangus benzui, nelabai įdėsi dujinę įrangą, diržai levi, jei sėdynę arčiau pritrauki, tai graibai graibai tą diržą, tempi į save, kol užsisegi doh.gif vyras pavežėjo bendradarbę, tai ta sugebėjo sugadinti net diržą blink.gif maigė maigė ten kažką ir nesuprantamai jį persuko blink.gif dvi valandas po to maniškis jį taisė ir vistiek dabar kažkaip persuktas jis man doh.gif
po to kai pakeli bagažinę, tai ten toks gilus rėmas, nežinau kaip paaiškinti, bet žiemą ar po lietaus žiauriai prisikaupia vandens, reiks pastoviai valyti, išpilinėti jį doh.gif
užpakalyje sėdėti neduokdie, aukštesnis žmogus trankysis galvą biggrin.gif ir šiaip žiauriai kieta.
Tai tik dviejų žmonių mašina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2007 06 11, 10:52)
man minusai tie, kad tarkim nerealiai išbrangus benzui, nelabai įdėsi dujinę įrangą, diržai levi, jei sėdynę arčiau pritrauki, tai graibai graibai tą diržą, tempi į save, kol užsisegi doh.gif Tai tik dviejų žmonių mašina ax.gif

va, va, galvoju ka pamirsau paminet doh.gif
su tais dirzais tai problema, as visalaik ji uzmesta ant sedines palieku, tada nereik graibyt, o svetimam zmogui pasiulau uzsisegt kol neuzsidare duru lotuliukas.gif
del duju, tai as net negalvojau- ir taip vieyos nera, o dar balionas doh.gif
tikrai tik dvieju zmoniu masina, arba vieno mirksiukas.gif
Atsakyti
O su astra-jokiu problemu mirksiukas.gif Vieni pliusai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2007 06 11, 23:12)
O su astra-jokiu problemu mirksiukas.gif Vieni pliusai bigsmile.gif

na nežinau apie kurią atsrą kalbi, bet jei lyginant su senesniu modeliu, tai Tigros vienas nerealus pranašumas: išvaizda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Capriciossa @ 2007 06 12, 21:43)
na nežinau apie kurią atsrą kalbi, bet jei lyginant su senesniu modeliu, tai Tigros vienas nerealus pranašumas: išvaizda  ax.gif

Vazineju su caravanu.Komforto i ciut geresne isvaizda nemainyciau.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2007 06 12, 22:43)
Vazineju su caravanu.Komforto i ciut geresne isvaizda nemainyciau.

maniškis visada dėl caravano svaigo blink.gif doh.gif niekada jo nepalaikiau ir išjuokinėjau blush2.gif nelimpa jie man ir tiek, pirkčiau tokį tik tuo atveju, jei tris vaikus turėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2007 06 13, 09:02)
maniškis visada dėl caravano svaigo blink.gif  doh.gif niekada jo nepalaikiau ir išjuokinėjau blush2.gif nelimpa jie man ir tiek, pirkčiau tokį tik tuo atveju, jei tris vaikus turėčiau biggrin.gif

Pritariu thumbup.gif
Tokia masina tik seimynai, bet ne vienai moteriskei i darba ar po parduotuves vaziuot mirksiukas.gif
Atsakyti