Reiskia mieste gali but apie 9l.
Opeliukai fainos masinos,smagiai traukia,ir vaziuokle neuzmusama-jokios duobes nebaisios
o as tai del astru is galvos einu
Jau antra droziu
Opeliukai fainos masinos,smagiai traukia,ir vaziuokle neuzmusama-jokios duobes nebaisios

Kaip tik mastau apie sia masinyte gal galit pasakyt ar nesigailit tokia turedamos
kas blogai ir kas gerai jas turint

QUOTE(ascionka @ 2007 06 10, 21:31)
Kaip tik mastau apie sia masinyte gal galit pasakyt ar nesigailit tokia turedamos

visiskai nesigailiu,

labai grazute

o is minusu tai kai tik peradejau vazineti buvo sunku pirmas dienas, kad pasisukus is sono blogai matosi, nes vaizda uzdengia is dalies pertvara, o is dalies sedines atlosas, bet po to greit ipratau ir prisitaikiau

dar jei planuoji vazinet daznai ne viena, kiekviena karta turi ispeti zmogu sedanti i gala, kad saugotu galva

ai, dar jei nori pasikeisti akumuliatoriu tai labai daug isardyti reikia, nes jis pakistas vos ne po panele

na dar galeciau pamineti toki dalyka, kaip duobiu jautimas, bet manau kiekvienoje mazoje masinyteje taip yra

daugiau minusu pas mano masiniuka nera

tik privalumai

bagazine kai atverti galine sedyne tampa nerealiai didele ir erdvi. mes net stoglangi italpinom, tai dauguma buvo apake!
QUOTE(ascionka @ 2007 06 10, 21:31)

man minusai tie, kad tarkim nerealiai išbrangus benzui, nelabai įdėsi dujinę įrangą, diržai levi, jei sėdynę arčiau pritrauki, tai graibai graibai tą diržą, tempi į save, kol užsisegi

po to kai pakeli bagažinę, tai ten toks gilus rėmas, nežinau kaip paaiškinti, bet žiemą ar po lietaus žiauriai prisikaupia vandens, reiks pastoviai valyti, išpilinėti jį

užpakalyje sėdėti neduokdie, aukštesnis žmogus trankysis galvą

Tai tik dviejų žmonių mašina

QUOTE(*VICI* @ 2007 06 11, 10:52)
man minusai tie, kad tarkim nerealiai išbrangus benzui, nelabai įdėsi dujinę įrangą, diržai levi, jei sėdynę arčiau pritrauki, tai graibai graibai tą diržą, tempi į save, kol užsisegi
Tai tik dviejų žmonių mašina 

va, va, galvoju ka pamirsau paminet

su tais dirzais tai problema, as visalaik ji uzmesta ant sedines palieku, tada nereik graibyt, o svetimam zmogui pasiulau uzsisegt kol neuzsidare duru

del duju, tai as net negalvojau- ir taip vieyos nera, o dar balionas

tikrai tik dvieju zmoniu masina, arba vieno

O su astra-jokiu problemu
Vieni pliusai

QUOTE(denaxa @ 2007 06 11, 23:12)
na nežinau apie kurią atsrą kalbi, bet jei lyginant su senesniu modeliu, tai Tigros vienas nerealus pranašumas: išvaizda

QUOTE(Capriciossa @ 2007 06 12, 21:43)
na nežinau apie kurią atsrą kalbi, bet jei lyginant su senesniu modeliu, tai Tigros vienas nerealus pranašumas: išvaizda 

Vazineju su caravanu.Komforto i ciut geresne isvaizda nemainyciau.
QUOTE(*VICI* @ 2007 06 13, 09:02)
maniškis visada dėl caravano svaigo
niekada jo nepalaikiau ir išjuokinėjau
nelimpa jie man ir tiek, pirkčiau tokį tik tuo atveju, jei tris vaikus turėčiau 

Pritariu

Tokia masina tik seimynai, bet ne vienai moteriskei i darba ar po parduotuves vaziuot