Įkraunama...
Įkraunama...

Tą rytą snigo

Ivoma, na ir pralinksmino mane tavo gimdymo istorija! bigsmile.gif Jau seniai nebuvau taip juokusis... biggrin.gif
Atsakyti
malonu pasidziaugti mama,kuri su tokiu malonumu prisimena sitoki svarbu gyvenimo ivyki bigsmile.gif tikrai labai siltas ir malonus straipsniukas thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif kaip miela:)gimdyt ir gimdyt taip svelniai ir romantiskai:smile.gif))
Atsakyti
Sveikinimai pirmokui 4u.gif

o tą krikščioniškų g.n. "uniformą" ir aš dėvėjau
Atsakyti
gražuz pasakojimas....
turėsi ka vaikučiui savo paskaityti kai paaugs gerokai smile.gif
Atsakyti
Superinė istorija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Net nepagalvojau, kad skaitant gimdymo istoriją galima šitaip juoktis biggrin.gif
Neliūdėk dėl pirmokėlio 4u.gif Stiprybės ir sėkmės įveikiant mokslo slenksčius 4u.gif
Atsakyti
labai linksmai papasakojai savo gimdymo istoriją, pasijuokiau skaniai net thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sėkmės jums ir jūsų pirmokėliui 4u.gif
Atsakyti
graziai cia tu... wub.gif kai perskaiciau, kad tavo pirmasis stumimas pavirto rekimu, net nusijuokiau, nes mano pirmasis buvo lygiai toks pat biggrin.gif bet kai gimdysiu kada nors antraji - tiksliai zinosiu, kaip tai daryti smile.gif
sekmes tau ir tavo dideliam berniukui 4u.gif
Atsakyti
Labai gražiai aprašei wub.gif
Sėkmės tavo pirmokėliui mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu tikrai ten viskas vyko kaip komiskam filme biggrin.gif : biggrin.gif Saunu,kad jau mazylis tapo moksleiviu,sekmes jums moksluose mirksiukas.gif
Atsakyti
Nai nai nai, kaip gražu wub.gif wub.gif
Atsakyti

i 
Šis pasakojimas konkurse "Mano gimdymo istorija" (2006 m. rugsėjo mėn.) laimėjo I-ąją vietą! Ir yra apdovanotas supermama.lt aukso medaliu

user posted image
Atsakyti