Įkraunama...
Įkraunama...

Tą rytą snigo

Labai grazi istorija,su jouko doze ir puikia pabaiga biggrin.gif .
Atsakyti
Visiems labai dekoju uz grazius zodzius ir palinkejimus 4u.gif Spalio 18 d. isidemesiu ne tik kaip vairavimo egzamino islaikymo diena, bet ir kaip mano su ivuliu (sunumi) mazyti laimejima. smile.gif
Atsakyti
Labai grazi ir jumoristiska istorija biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Juokingiausia buvo, kai tetis puole lygintis drabuzius ir valytis batus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ach, tie musu vyrai! Idomu, kaip manasis sureaguos? biggrin.gif
Geru mokslo metu!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Oi negaliu ... lotuliukas.gif jau taip prisijuokiau "Gydytojai liepė sukaupti visas jėgas ir stumti. Kažkodėl stumti, aš tada supratau kaip rėkti. Sukaupus visas jėgas ir įkvėpus oro, aš užstaugiau…Šių pastangų rezultatas buvo toks, kad pora medikų pasitraukė nuo manęs ir išbėgo į koridorių, nes po mano, ausį veriančio, staugimo apalpo žmogus. Tas žmogus buvo tavo krikšto mama, labai jautri skausmui, kraujui ir panašiems dalykams asmenybė, ji, išgirdusi mane taip rėkiant, apalpo ' labai dekui uz toki grazu pasakojima thumbup.gif ir sveikinu gavus aukso medali ....
good.gif
Atsakyti
jau pasakojimo linksmumas lotuliukas.gif lotuliukas.gif sauni seimynele thumbup.gif thumbup.gif
Sveikinam su pirmaja vieta bis.gif
Atsakyti
4u.gif ...sauniai aprasyta istorija....nuostabu didis.gif
Atsakyti
Labai nuostabi ir linksma istorija.Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Isties GRAZU wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
oj kaip malonu skaityti tokias istorikas wub.gif sveikinu jus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šaunuole, kaip visada savo stiliuj smile.gif)))) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir sveikinimai su artėjančiu gimtadieniu happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Labai graziai papasakojai wub.gif sekmes auginant mazyli smile.gif
Atsakyti
kol ieškojau šią savo rašytą istoriją tarp begales kitų, gražių, linksmų, graudžių, ne vieną ašarą nubraukiau ir ne kartą šyptelėjau...Už kelių dienų bus lygiai 8 metai nuo tos dienos, kai tapau mama... ir nors per tą laiką daug ką savo gyvenime esu pasiekusi, kuo galiu didžiuotis, bet didžiausias džiaugsmas ir pasididžiavimas yra sūnus..
sėkmės visoms besilaukiančioms ir ką tik tapusiomis mamomis, moterims.
Atsakyti