Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukių mityba

QUOTE(Inga28 @ 2007 03 18, 16:19)
tai aisku galima, bet nepersistenk smile.gif as tai jei uzsinoriu tai kokio juodo gryno sokolado suvalgydavau, arba hematogenus ir saldu ir sveika ir naudinga kraujui smile.gif

bet manes nei pradzioj nei dabar ant saldumynu netraukia, tik kartais prie arbatos smile.gif

Aciu Inga 4u.gif pasistengsiu nepersistengti ax.gif
Na manes taip siaubingai netraukia, bet jei po pietu ner nors truputi ko nors saldesnio - kazkas ne taip man. blush2.gif skaiciau kazkokiam straipsnely, kad negerai saldumynai. Bet galvoju, pavyzdziui, koks kartusis sokoladas neturetu pakenkti. Na, truputi, zinoma... ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(milen @ 2007 03 18, 19:41)
Aciu Inga 4u.gif  pasistengsiu nepersistengti ax.gif 
Na manes taip siaubingai netraukia, bet jei po pietu ner nors truputi ko nors saldesnio - kazkas ne taip man.  blush2.gif  skaiciau kazkokiam straipsnely, kad negerai saldumynai. Bet galvoju, pavyzdziui, koks kartusis sokoladas neturetu pakenkti. Na, truputi, zinoma...  ax.gif  rolleyes.gif

ner uz ka smile.gif
zinok as pradzioje irgi paranojiskai ieskojau sveiku maisto produktu...prisiskaiciau knygoje to negalima, ano negalima ir t.t. smile.gif o nuejau pas gydytoja, sako valgyk viska ko nori tik su protu... tai zinok jei labai tuno uzsinoriu tai ir suvalgau...aisku ne kasdien, bet nuo vienos skardinukesper men nieko nenutiks smile.gif arba ten pica suvalgai, gi aisku jokiu maistingu medziagu, bet vakarienei tada kokiu vaisiu daugiau ar darzoviu pasikepu ir psio smile.gif juk vistiek vitaminus geriam kasdien, tai ka ten tegaunam is tu darzoviu, bet vistiek kazkaip gerai smile.gif
Papildyta:
Tik labai nustebau del morku sulciu, kad jomis piknaudziauti negalima... o atrode, akd tai vitaminai auksciausios rusies smile.gif nes atseit nuo per didelio A vit kiekio galimi vaiku apsigimimai... bet cia vel neaisku nuo kokio kiekio ir t.t.t
Atsakyti
QUOTE(milen @ 2007 03 18, 15:42)
Sveikutes!
Na, darzoves, vaisiai - viskas tvarkoje. O stai kaip su saldumynais nestumo pradzioje? Sokolado ar galima?  ax.gif

Nelabai gerai šokoladas... Šokolade yra kofeino, jis alergizuoja leliuką ir viduriai kietėja nuo jo... Baisu.... Aš be šokolado negaliu gyvent doh.gif
Bet su saiku visko galima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozinee: 18 kovo 2007 - 23:49
na alergizuoja ne tik sokoladas smile.gif beveik visi vaisiai gali irgi alergizuot, sukelt viduriu putima ir kitokiu nepatogumu smile.gif
o jei zemas spaudimas tai tas kofeinas sokolade dar ir pagelbsti smile.gif
Atsakyti
sako kad tik juoda sokolada galima valgyti,o pienisku nea,nes alergija vaikui atsiranda....

as tai aplamai viska valgau,neskirstau maisto,tik tiek kad nescia budama privalau gerti barsteliu sultis......fe blink.gif ir spanguoliu uogiene...cia jau mums privalu.....
Atsakyti
QUOTE(*sinsiliuke* @ 2007 03 22, 15:45)
sako kad tik juoda sokolada galima valgyti,o pienisku nea,nes alergija vaikui atsiranda....

as tai aplamai viska valgau,neskirstau maisto,tik tiek kad nescia budama privalau gerti barsteliu sultis......fe  blink.gif  ir spanguoliu uogiene...cia jau mums privalu.....

kas yra barsteliu sultys blink.gif
Atsakyti
Aš neštumo metu valgiau viską, labai mėgau vaisius, daržoves, morkų sultis, pomidorų sultis ir sūrų maistą. Labai daug valgiau ruešutų, deja, nemėgau mėsos. Su šokoladu rdaugavau. blush2.gif Kad ir kiek daug valgydavau - priaugau per visą neštumą vos tris kg, buvau labai labai smulkutė, tik pilvas kyšojo bigsmile.gif Vaikutis gimė sveikiausias, kraujukas geras, nors labai bijojau, kad nebūtų mažakraujystė.
Atsakyti
[quote=Tūtė,2007 03 22, 15:40]
kas yra barsteliu sultys blink.gif

Barsteliai=burokeliams. smile.gif
Atsakyti
Na as stengiuosi ir geruju produktu valgyt..... bet nelabai ju norisi... uztai siandien sukirtai pica su pepsiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga28 @ 2007 03 18, 19:33)
ner uz ka smile.gif
zinok as pradzioje irgi paranojiskai ieskojau sveiku maisto produktu...prisiskaiciau knygoje to negalima, ano negalima ir t.t. smile.gif o nuejau pas gydytoja, sako valgyk viska ko nori tik su protu... tai zinok jei labai tuno uzsinoriu tai ir suvalgau...aisku ne kasdien, bet nuo vienos skardinukesper men nieko nenutiks smile.gif arba ten pica suvalgai, gi aisku jokiu maistingu medziagu, bet vakarienei tada kokiu vaisiu daugiau ar darzoviu pasikepu ir psio smile.gif juk vistiek vitaminus geriam kasdien, tai ka ten tegaunam is tu darzoviu, bet vistiek kazkaip gerai smile.gif
Papildyta:
Tik labai nustebau del morku sulciu, kad jomis piknaudziauti negalima... o atrode, akd tai vitaminai auksciausios rusies smile.gif nes atseit nuo per didelio A vit kiekio galimi vaiku apsigimimai... bet cia vel neaisku nuo kokio kiekio ir t.t.t

Tikra teisybe... tos literaturos ir visokios informacijos, turbut, visos puolam ieskot. g.gif Kai kuriuos dalykus, be abejo, butina zinot. Bet, kaip sakei, visko, ko norisi, po truputi. Ypac, kai organizmas pats 'pasufleruoja' tongue.gif

O stai del morku tikrai keista... gal jas reiketu maisyt su kitais vaisiais ar darzovem? g.gif
Papildyta:
QUOTE(rozinee @ 2007 03 18, 22:48)
Nelabai gerai šokoladas... Šokolade yra kofeino, jis alergizuoja leliuką ir viduriai kietėja nuo jo... Baisu.... Aš be šokolado negaliu gyvent  doh.gif
Bet su saiku visko galima smile.gif

Na, kol kas tikrai laikaus, rozinee, ir nepiktnaudziauju tais saldumynais ax.gif ... ir vyrui nelabai leidziu, kad nemasintu manes salia saldumynais besigardziuodamas. Sakau, tu valgyk, jei jau nori, bet kad as nematyciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(milen @ 2007 03 23, 19:05)
Papildyta:
Na, kol kas tikrai laikaus, rozinee,  ir nepiktnaudziauju tais saldumynais ax.gif  ... ir vyrui nelabai leidziu, kad nemasintu manes salia saldumynais besigardziuodamas. Sakau, tu valgyk, jei jau nori, bet kad as nematyciau blush2.gif

Nematai ir širdies neskauda lotuliukas.gif wink.gif
Atsakyti
Viska reikia valgyti tik su saiku smile.gif mano gine man nedraude gerti sulciu is paku. Ir geriu kiek tik akys mato,kondecuota piena valgau viena nezmoniskai. Nu su manu kose nesiskyriau nuo maziukes nesiskiriu ir dabar.... kas skanu ta valgau. Bet va su ta mesa ir zuvim prastokai mane,nes mesa megdavau dabar ji man fuij,zuvies niekad nemegau. smile.gif stai kokikia musu mityba blush2.gif
Atsakyti