Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukių mityba

QUOTE(milen @ 2007 03 23, 21:05)
Tikra teisybe... tos literaturos ir visokios informacijos, turbut, visos puolam ieskot.  g.gif  Kai kuriuos dalykus, be abejo, butina zinot. Bet, kaip sakei, visko, ko norisi, po truputi. Ypac, kai organizmas pats 'pasufleruoja'  tongue.gif

O stai del morku tikrai keista...  gal jas reiketu maisyt su kitais vaisiais ar darzovem?  g.gif

tai nieko blogo del tu morku smile.gif tik irgi neperdaugint smile.gif
o seip morku, burokeliu ir obuoliu sulciu mixas, tai vitaminu bomba!
Atsakyti
QUOTE(Inga28 @ 2007 03 26, 21:28)
tai nieko blogo del tu morku smile.gif tik irgi neperdaugint smile.gif
o seip morku, burokeliu ir obuoliu sulciu mixas, tai vitaminu bomba!

butent kodel reik tas burokeliu sultis gert? nu nzn, ar sugebeciau prisiverst tas burokeliu sultis gert... g.gif jauciu kad mano maziukui ir kitos darzoves tiks smile.gif nemanau kad yra tokiu vitaminu, kokiu gali buti tik burokeliu sultyse...
Atsakyti
QUOTE(jujuka @ 2007 03 27, 13:12)
butent kodel reik tas burokeliu sultis gert? nu nzn, ar sugebeciau prisiverst tas burokeliu sultis gert...  g.gif  jauciu kad mano maziukui ir kitos darzoves tiks  smile.gif  nemanau kad yra tokiu vitaminu, kokiu gali buti tik burokeliu sultyse...

o va cia tu klysti... burokus kai pamaisai su tom morkom ir obuoliais, tai nebeslykscios jos visai...
burokai labai kraujukui gerai, o ten tiek vitaminu, gelezies, kad nieks kitas tokio rezultato nepriduos...
buroku sultimis net mazakraujystes gydo smile.gif
Atsakyti
Burokeliu sultys maisytos su obuoliu sultimis,tikrai skanu nelabai ir jauciasi tie burokeliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*sinsiliuke* @ 2007 03 27, 20:26)
Burokeliu sultys maisytos su obuoliu sultimis,tikrai skanu nelabai ir jauciasi tie burokeliai  ax.gif

dar imaisyk morku sulciu ir jei turi pora lasiuku ispausk citrinos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Reiketu pabandyti smile.gif gal butu visai ir nieko mums g.gif
Atsakyti
QUOTE(*sinsiliuke* @ 2007 03 28, 11:54)
Reiketu pabandyti  smile.gif  gal butu visai ir nieko mums  g.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*sinsiliuke* @ 2007 03 27, 20:26)
Burokeliu sultys maisytos su obuoliu sultimis,tikrai skanu nelabai ir jauciasi tie burokeliai  ax.gif

prisiminiau kaip vaikystej kaime visa vasara geriau nerealiai skania arbata, kol suzinojau, kad ten tetos sutarkuoti ir sudziovinti burokeliai...nuo tada kazkaip nebenoriu... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jujuka @ 2007 03 29, 15:10)
prisiminiau kaip vaikystej kaime visa vasara geriau nerealiai skania arbata, kol suzinojau, kad ten tetos sutarkuoti ir sudziovinti burokeliai...nuo tada kazkaip nebenoriu...  lotuliukas.gif

zinok ir dabar arbatos namuose yra arbata su burokeliais...man tai kai paragavau skonis labai patiko, o kai suzinojau kad su burokais negalejau patiket ir nebelabai skani paliko ji man biggrin.gif
Atsakyti
laukiuos jau apie 12 savaiciu, nezinau kas sveika kas ne, bet net neturiu is ko pasirinkti... sendien ryte bevalgydama net apsiverkiau... niekas man nebeskanu,,, nebezinau ka ir valgyti. I mesos gaminius negaliu paziureti jau kelias savaites, bet tai rasdavau ar bandeliu ar miltiniu patiekalu... dabar jau nieko nebenoriu viskas neskanu,,, tad ir apie sveika maista kazkaip nesinori galvoti. vienintelis dalykas kuri lelius dar noriai priima tai oboliai... gal kas ka gali patarti, ar panasiai buvo?
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2007 03 30, 13:08)
laukiuos jau apie 12 savaiciu, nezinau kas sveika kas ne, bet net neturiu is ko pasirinkti... sendien ryte bevalgydama net apsiverkiau... niekas man nebeskanu,,, nebezinau ka ir valgyti. I mesos gaminius negaliu paziureti jau kelias savaites, bet tai rasdavau ar bandeliu ar miltiniu patiekalu... dabar jau nieko nebenoriu viskas neskanu,,, tad ir apie sveika maista kazkaip nesinori galvoti. vienintelis dalykas kuri lelius dar noriai priima tai oboliai... gal kas ka gali patarti, ar panasiai buvo?

Man panasiai yra-viskas smirda, nieko nenoriu doh.gif doh.gif doh.gif
Tiesiog daug vaisiu valgau, darzoves dar kai kurios visai gerai-tai darausi saloteles ir tikiuosi, kad praeis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2007 03 30, 14:08)

na buvo viskas blogai...tada valgiau daug vaisiu ir mesos nesinorejo ir dabar retai tenoriu, todel esu kazkokia varskine, jogurtine ir bulvine smile.gif

patarciau gert vitaminus nesciosioms, nes vistiek dar ypac su tokiu apetitu negauni visu reikiamu medziagu su maistu...
Atsakyti