Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukių mityba

Ka manote apie nestuma ir rukytus gaminius???? ax.gif na pvz.rukytos kaimiskos desros,lasinukai,zuvis ir t.t as ju labai noriu tik kazi ar gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabanne @ 2006 09 17, 19:03)
o ho 3 puodeliai kavos  ax.gif  gera gydytoja...as viena isgeriu, nes labai noriu ir tai sazine grauzia... doh.gif

Man daktaras irgi sake, kad per diena galima isgerti iki 3 puodeliu pupeliu kavos g.gif Viskas priklauso ir nuo puodeliu dydzio, ir nuo kavos stiprumo. Man pvz ryte butinai reikia didelio puodelio kavos, o po pietu retkarciais isgeriu nedideli puodeli kavos su pienu. Nematau cia nieko blogo. Taip kad cia, kaip ir su visu kitu maistu, visur reikia saika jausti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2006 09 17, 20:13)
Man daktaras irgi sake, kad per diena galima isgerti iki 3 puodeliu pupeliu kavos  g.gif  Viskas priklauso ir nuo puodeliu dydzio, ir nuo kavos stiprumo.  Man pvz ryte butinai reikia didelio puodelio kavos, o po pietu retkarciais isgeriu nedideli puodeli kavos su pienu. Nematau cia nieko blogo. Taip kad cia, kaip ir su visu kitu maistu, visur reikia saika jausti  mirksiukas.gif

Na pvz as geriu dideli puodeli...dedu viena su puse kavos. tai cia ar daug? as kava kakava ryte pakeiciau. bet giek girdejau kakava irgi turi kazkokiu negeru medziagu?
Atsakyti
QUOTE(Gabanne @ 2006 09 18, 14:29)
Sakai nedaug...  thumbup.gif  man kazkodel daug atrodo... bet pas mane zemas spaudimas, as pastoviai mieguista jauciuosi, tai manu man kavos reikia  thumbup.gif

Tai tada tikrai reikia, nes man ja irgi patare gerti del per mazo spaudimo. Bet man ja buvo uzdraude gerti, nes migrena turiu. Dabar vistiek isgeriu, tik pieno dar isipilu ir visai gerai buna. thumbup.gif
Atsakyti
1.Nepiktnaudziauk saldumynais.
2.Saulegrazu alieju pakeisk i alyvuogiu.
3.Vietoj grietines padazam naudok alieju.
4.Venk astriu padazu,kepto riebaus maisto.
5.Kavos uztenka sunaudoti vieno puodelio per diena.
6.Maziau vartok val.druskos.
Atsakyti
QUOTE(Gabanne @ 2006 09 21, 20:22)
Kaip gaminai ta brokoliu striubyte... thumbup.gif  ?

labai paprastai:
paimiau kelias bulves, supjausciusi kubeliais paviriau, tada sudejau brokolius, pakepintus svoguniukus, cesnako skiltele ir buljono kubeli (nes neturejau jokios vistienos, kad galeciau nuvirti sultini), baigiant virti sudejau prieskonius (juodus, baltus pipirus, druskytes) ir visa tai o to su blenderiu sutryniau, gavosi tokia kremine sriubyte thumbup.gif
bulves dejau del to, kad gautusi tirstumo daugiau, nes nemegstu tirstinti miltais, kuo naturaliau tuo skaniau, i lekste ipyliau sriubos ir idejau dar sauksteli grietines (grietineles neturejau) ir skanaus thumbup.gif
Sukirtau kelias lekstes, nes labai patinka tirstos sriubos ir sveika ir skanu, o maniskis nevalgo, nes jam vaikiskas tyreles primena
Atsakyti
1.Nepiktnaudziauk saldumynais. Aš nepiktnaudžiauju, aš juos valgau...
2.Saulegrazu alieju pakeisk i alyvuogiu. Pakeičiau. Bet ar jis ne toks riebus?
3.Vietoj grietines padazam naudok alieju. Grietinė, vienintelis pieno produktas, kurį valgau... Ar ir jo atsisakyti? schmoll.gif
4.Venk astriu padazu,kepto riebaus maisto. Aštrių ir keptų kažkaip nebesinori. Ir ačiū Dievui...
5.Kavos uztenka sunaudoti vieno puodelio per diena. Taip.
6.Maziau vartok val.druskos. Niekuomet jos ir nenaudojau, išskyrus ten, kur jau nebeišimsi.

Rezultatas - mano svoris auga auga auga. Bandau nepavalgyti, tuomet tenka bandyti paeiti ne tik iki WC. Atsisakiau visokių gėrimų, išskyrus rytinę kavą ir vandenį. Nevalgau šokolado ir cukraus. Bet darbas sėdimas... Manau praverstų kokia dietologės konsultacija. SVARSTYKLĖMS protest.gif
Atsakyti
anksciau man buvo kokia nesamone - sriubos! Bet kai vos pastojus, pradejo blogeti kraujas, gydytoja liepe tiesiog ryte ryti burokeliu salotas, sriubas ir t.t.
Atsakyti

idomu ar nestukem nekenkia cinamonas, na prisivalgiau pyrago su obuoliais ir cinamonu, ir galvoju dabar skanu bet ar nekenkiu mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai nekenkia cinamonas smile.gif Kas pačiai skanu, žinok ir leliukui labai skanu biggrin.gif Pas mane irgi obuolių pyrago dienos. Dar labai arbūzus pamėgau. Anksčiau tas pats būdavo ar yra jo ar nėra. O dabar - labai labai noriu essen.gif
Atsakyti
kiek zinau, nelabai gerai valgyt sokolada, taip pat, kaip ir kavos nepatartina gert, nes gali alergija maziukui issivystyt nuo kakavos, kuri yra sudedamoji dalis mirksiukas.gif

Ir dar nezinau, kiek pakenkiau maziukui, gerdama ir pries nestuma ir nestumo metu morku sultis, per diena apie litra. Nezinojau, kad negalima. Daktare, kai suzinojom apie nestuma, tai buvo praeita savaite, kaip tik sake - dabar ruduo, metas, kai daug naturaliu vitaminu, tai viska valgyt reik: ir obuoliukus, ir morkyte pagrauzti.. g.gif O vakar forume perskaiciau, kad gali labai pakenkt vitaminas A.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rozinee @ 2006 10 05, 15:02)

Man atrodo, kad jeigu ko nors labai nori - tai reikia ir valgyt, vadinasi organizmui to ar kito dalyko truksta...Nereikia visko ka perskaitai imt i shirdy wink.gif
Atsakyti