QUOTE(brilly @ 2007 08 21, 15:33)
sveikutes!
kiek prisiklausiau del tu visu "galima" ir "negalima" kad net nebezinau ka galima valgyti...
pries
labai megau keptas bulves vakarienei su daug prieskoniu. ar galiu jas ir dabar valgyti bet be prieskoniu ir ne perdaug perkepintas?
taip pat be galo megau cipsus ir saldumynus bet dabar turbut reiketu ju is viso vengti, ar ne?

Sveikute

As zinok irgi tiek visko prisiklausius ir prisiskaicius esu, kad isvis dabar pamatau koki produkta ir galvoju, ar cia galima dabar ar ne. Bet po to viskas uzknisa, ir pradedu sau galvot, kad jei su saiku viska valgysi, ko nori, tai tikrai nieko nebus blogo. O ir leliui bus geriau, kai Tu gerai jausies pavalgius, ko Tu nori

Man pvz. ginekologe sake valgyti viska, ko tik norisi.
Na as bandau taip viska su saiku valgyti, kas yra nelabai sveika. Kai ko organizmas tiesiog naturaliai nenori, kazkaip matyt automatiskai prisitaiko, ir pasako, ko reikia. Na as stengiuos vengti tik jau visai tokiu "blogu" dalyku, kaip kad zalia arba nevisiskai iskepta/isvirat mesa (t.y. stengiuos kuo ilgiau apkept/apvirt), zalia zuvis, zali kiausiniai, pelesinis suris kiek zinau irgi is tu nepatartinu.
Del bulviu tai tikrai manau kad jaudintis visai nera ko, na gal nereikia ju labai jaua stipriai apkept, juk per daug perkeptas maistas net ir ne

Na o cipsu tai geriau butu nevalgyt, visgi ir taip jie nera patartini, o nestukems tuo labiau. As bent jau nevalgau.
Saldumynu tai bent jau man kol kas ir paciai visai nesinori, na kartais tik koki gabaliuka sokolado sukramtau. Velgi, labai padaugint tai nereiktu, bet su saiku, tai tikrai nera pavojinga

Na va isdesciau savo mintis, bent jau man taip atrodo ir as taip stengiuos daryt. Zodziu stengiuos visko su saiku, jei zinau, kad nera labai jau naudingas tas produktas, karts nuo karto tik suvalgau.
Taip kad, truputi laisviau manau i viska reik ziuret, viskas bus gerai

Papildyta:
QUOTE(Burbulytis @ 2007 08 21, 07:49)
Manau, nieko blogo, bet ziurint i sudeti, akivaizdu, kad nieko ir gero ten nera...
Aciu uz atsakyma

Jo, nera ten nieko gero juose, na tik norejau pasitikslint, ar nera jau jie visai kaip nors pavojingi, gal jau ten kokiu visai neleistinu mums ingredientu juose yra

Na zodziu, retsykiais suvalgysiu, jei jau labai noresis