Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukių mityba

QUOTE(Iron(ic) @ 2007 08 24, 14:48)
Kadangi iki neštumo pakankamai sveikai maitinausi, tai dabar valgau tą patį ką ir anksčiau  mirksiukas.gif

Tai tau gerai smile.gif o aš iki nėštumo sveikai maitinausi, o pastojusi tokių nesąmonių užsimaniau doh.gif traukė tik nesveikas maistas, dabar jau kai persiritau į 2 trimestrą, tai vėl grįžtu prie sveikesnio.
Atsakyti
O beje, čia apie Miso sriubą užsiminiau, įdomu, ar joje ten nieko nėra, ko negalima nestuke.gif ? Labai ją mėgstu ax.gif
[/quote]

Aš apie miso sriubą nelabai ką žinau... Bet jeigu ji ekologiška, tai neturi ten būti visokio "briedo" pridėta. Ir matyt iš genetiškai NEmodifikuotos sojos... O tada turėtų būti l.sveika smile.gif
Atsakyti
isiterpsiu as truputi i jusu diskusija apie sriubas ax.gif
man iskilo toks klausimas-ar nekenkia nestuke.gif gira? juk veliau ji tampa alum, o tai jau alkoholinis gerimas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(brilly @ 2007 08 27, 12:51)
isiterpsiu as truputi i jusu diskusija apie sriubas ax.gif
man iskilo toks klausimas-ar nekenkia nestuke.gif gira? juk veliau ji tampa alum, o tai jau alkoholinis gerimas... g.gif

Bet obuolių sultys irgi tampa vynu mirksiukas.gif . Manau, nėr ko čia pergyventi smile.gif
Atsakyti
[quote=aistushka,2007 08 25, 08:57]
O beje, čia apie Miso sriubą užsiminiau, įdomu, ar joje ten nieko nėra, ko negalima nestuke.gif ? Labai ją mėgstu ax.gif
[/quote]

Aš apie miso sriubą nelabai ką žinau... Bet jeigu ji ekologiška, tai neturi ten būti visokio "briedo" pridėta. Ir matyt iš genetiškai NEmodifikuotos sojos... O tada turėtų būti l.sveika smile.gif
[/quote]

Ačiū 4u.gif
Na reiks nueit ten ir išsamiau patyrinėt sudėtį. Tik va galvoju, o įdomu tie dumbliai, kur būna Miso sriuboje, ar jie nieko blogo? Na aš čia turbūt jau kabinėjuos prie visko per daug ax.gif
Atsakyti
[quote=sssssss,2007 08 28, 19:08]
[/quote]

Ačiū 4u.gif
Na reiks nueit ten ir išsamiau patyrinėt sudėtį. Tik va galvoju, o įdomu tie dumbliai, kur būna Miso sriuboje, ar jie nieko blogo? Na aš čia turbūt jau kabinėjuos prie visko per daug ax.gif
[/quote]

Dumbliai kaip tik labai gerai! Tai natūralus jodo šaltinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aistushka @ 2007 08 27, 17:23)
Bet obuolių sultys irgi tampa vynu  mirksiukas.gif . Manau, nėr ko čia pergyventi smile.gif

Hmm na taip, tu teisi blush2.gif Jau man visai susisuko smegeneles nuo tu visu "galima" ir "negalima", kad i galva sauna kvailiausi klausimai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(brilly @ 2007 08 29, 11:27)
Hmm na taip, tu teisi blush2.gif Jau man visai susisuko smegeneles nuo tu visu "galima" ir "negalima", kad i galva sauna kvailiausi klausimai doh.gif

man atrodo viskas kas su saiku , tai niekas baisiai nekenkia. Niescia tai juk nel igone tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ručike @ 2007 08 29, 14:14)
man atrodo viskas kas su saiku , tai niekas baisiai nekenkia. Niescia tai juk nel igone tongue.gif

As irgi taip manau drinks_cheers.gif Man atrodo daug blogiau butu jei staigiai pakeistum mityba del nestumo. Jau geriau viska valgyt ka ir anksciau, tik su saiku ax.gif
Atsakyti
o aš netikėtai atradau tokį maistą, nuo kurio nepykina ir kuris skaniai valgosi net tada, kai nieko nesinori valgyti essen.gif

nepatikėsite, bet tai 4 grūdų dribsniai thumbup.gif

per 3 min, tooookia skani košė gaunasi essen.gif

ir, svarbiausia, labai mums naudinga
Atsakyti
Sveiki, neseniai suzinojau kad laukiuosi, ir dabar turiu dideliu baimiu del vaikelio busimos ir dabartines sveikatos. Esu gan jauna ir tikrai mano mityba yra pasibaisetina (dabar pagalvojus), ypac pagalvojus kad pries pastojima ir po jo menesi laiko vartojau daug svaigalu ir syki rukiau zoles, valgiau tik nesveika maista ir siaip nevalgau mesos daugiau kaip 9 metus blink.gif
Zinoma dabar pradejau maitintis tikrai sveikai, bet ar ne per velu kai mazyliui jau 8 savaites??
Atsakyti
QUOTE(boruzee @ 2007 09 01, 11:50)
Sveiki, neseniai suzinojau kad laukiuosi, ir dabar turiu dideliu baimiu del vaikelio busimos ir dabartines sveikatos. Esu gan jauna ir tikrai mano mityba yra pasibaisetina (dabar pagalvojus), ypac pagalvojus kad pries pastojima ir po jo menesi laiko vartojau daug svaigalu ir syki rukiau zoles, valgiau tik nesveika maista ir siaip nevalgau mesos daugiau kaip 9 metus  blink.gif 
Zinoma dabar pradejau maitintis tikrai sveikai, bet ar ne per velu kai mazyliui jau 8 savaites??

Paklausk gydytojos ar nepakenks, nes aš pirmą mėnesį irgi alkoholio buvau vartojus ir vaistų, nes buvau susirgus, bet sakė kol dar vaikelis neįsitvirtinęs, neturėjo pakenkti.
Atsakyti