Gazuoti gėrimai kenkia skrandžiui, aš sirgau opalige, man griežtai buvo uždrausta vartoti gazuotus gėrimus
o be to jie skatina dujų kaupimąsi žarnyne ir nuo jų celiulitas didėja arba atsiranda
QUOTE(shirshe1010 @ 2007 10 02, 09:43)
ir jei tikrai itari, kad laukiesi, skubek pas savo ginekologe, nes (tfu tfu tfu) ilgalaikis kontraceptiniu vartojimas gali but bedos pridares... 
Nu, cia jau is fantastikos srities
Papildyta:
QUOTE(jola24 @ 2007 10 02, 16:52)
Gazuoti gėrimai kenkia skrandžiui, aš sirgau opalige, man griežtai buvo uždrausta vartoti gazuotus gėrimus
o be to jie skatina dujų kaupimąsi žarnyne ir nuo jų celiulitas didėja arba atsiranda 
Kam jau lemta celiulitas atsiranda ir be gazuotu gerimu
[quote=Sanpaulija*,2007 10 02, 16:00]
As vartojau KT 6 metus ir dabar laukiuosi, bet nemanau, kad kazkokia didele zala buvo padaryta, ka galetu gine pastebeti. Vaikiukas vystosi taip kaip reikia. 
Papildyta:
Kam fantastika, kam negimdyminis nestumas.... gulejau ligoninej su tokiom, tai nera taisykle, o tik kraupi statistika
Papildyta:
Kam fantastika, kam negimdyminis nestumas.... gulejau ligoninej su tokiom, tai nera taisykle, o tik kraupi statistika
QUOTE(Rudaakė @ 2006 11 12, 15:56)
na as tiksliai nezinau, pati ka tik
iskepta, bet zalios arbatos ir siaip nerekomenduojama gerti vakarais, nes ji yra labai tonizuojanti, gali trikdyti miega. As ja labai megstu gerti rytais, manau, kad nepakenks ir bunant 
laba
o man daktaras atvirksciai liepe gerti zalia arbata, sake nekenkia...nes siuo metu labai sunkiai randu ka atsigerti, kad neisvemciau
QUOTE(shirshe1010 @ 2007 10 02, 19:56)
Uzjauciu
Sveikos. Man eina 7 nestumo sav. Labai pergyvenu, nes turejau nesivystanti, o dabar gine aptiko ar mioma ir endometri, nezinau, kaip sitie "kunai" gali paveikti nestuma.
Kas liecia mityba, tai as tik dabar pradedu jausti nemalonumus: toks ikyrus pykinimas visa diena. Bet valgyti norisi, pavalgau ir prasideda tas sleikstulys....Siap labai traukia kaimiskas maistas is bulviu-cepelinai, kugelis, bulvyniai blynai. Kavos nesinori, nors turiu zema spaudima, bet nuo jos mane dar labiau pykina. Galiu isgerti tik Jakobs 3in1.
Kas liecia mityba, tai as tik dabar pradedu jausti nemalonumus: toks ikyrus pykinimas visa diena. Bet valgyti norisi, pavalgau ir prasideda tas sleikstulys....Siap labai traukia kaimiskas maistas is bulviu-cepelinai, kugelis, bulvyniai blynai. Kavos nesinori, nors turiu zema spaudima, bet nuo jos mane dar labiau pykina. Galiu isgerti tik Jakobs 3in1.
sveikos as 9savaite kai
kai nesilaukiau nelabai traukdavo manes valgyti bulviu patiekalus o dabar kai tureciau sveika maista valgyti mane traukia prie cepelinu keptu bulviu su kefyru jokiu kepsniu nesinori.va o limonadu niekad nemegau geriu daug vandens ir arbatu zalios pvz.
QUOTE(Aurėja @ 2006 09 01, 10:18)
Tęsiame pokalbius apie nėščiųjų mitybą. Primename, kad daug naudingos informacijos jau turime sukaupę ankstesnėse 2-ose temose, kurias rasite čia:
I temą apie nėščiųjų mitybą (50 psl.) va čia:
II tema (50 psl.) spauskite čia:
I temą apie nėščiųjų mitybą (50 psl.) va čia:
II tema (50 psl.) spauskite čia:
Aš irgi kas rytą išgeriu stiklinę šviežiai spaustų morkų sulčių. Tik dabar galvoju gal per dažnai. gal patart galit?
QUOTE(vaivaa @ 2007 10 26, 15:21)
Aš irgi kas rytą išgeriu stiklinę šviežiai spaustų morkų sulčių. Tik dabar galvoju gal per dažnai. gal patart galit?
Labuka
As irgi neperseniausiai "kepta"
QUOTE(Miranda80 @ 2007 10 27, 12:48)
Labuka
, bet kiek zinau, su viskuo reiktu turet saika
nes ir morkose esantys vitaminai gali tiek daug naudos neatnest kiek tikimasi... 
Aciu uz atsakyma miranda
Sveikutes nestukes... 
Cia perziurejus tema pastebejau, kad dauguma jusu atsisako zalingu iprociu, kavos, gazuotu gerimu, saldumynus stengiasi apriboti... Na zodziu keicia gyvenimo buda i daug sveikesni ir t.t....
Tai va man skilo klausimas, o jum tada nemazeja kazkiek svoris? Ar nebuvo jum taip, kad isvis pagimdziusios sverdavot maziau nei, pries tai?
Sorry jei cia klausimas ne i tema, bet man tikrai idomu, nes pati dar nesu nescia (bet jau su MB pratinamies prie tos minties:) ir labai megstu saldumynus ir siaip viska kas nesveika...
) (cia kalbu apie maista:), tad galvoju, kad apribojimas visu negeru produktu turetu atsiliepti ir svoriui... taip ar ne?
P.S.
Siaip mano svoris normalus... Bet tikrai nesu atletiska, berniukiskos figuros..
Cia perziurejus tema pastebejau, kad dauguma jusu atsisako zalingu iprociu, kavos, gazuotu gerimu, saldumynus stengiasi apriboti... Na zodziu keicia gyvenimo buda i daug sveikesni ir t.t....
Tai va man skilo klausimas, o jum tada nemazeja kazkiek svoris? Ar nebuvo jum taip, kad isvis pagimdziusios sverdavot maziau nei, pries tai?
Sorry jei cia klausimas ne i tema, bet man tikrai idomu, nes pati dar nesu nescia (bet jau su MB pratinamies prie tos minties:) ir labai megstu saldumynus ir siaip viska kas nesveika...
P.S.
Siaip mano svoris normalus... Bet tikrai nesu atletiska, berniukiskos figuros..
QUOTE(shirshe1010 @ 2007 10 02, 07:43)
Taip
Man pirmus tris mėnesius visai nesinorėjo valgyti- nuolatinis sotumo jausmas ir nieko negalėjo nuryti
QUOTE(Ievuze23 @ 2007 10 30, 20:25)
Gali mažėti, jei staiga atsisakysi