Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukių mityba

QUOTE(klein @ 2007 09 13, 08:20)
Del daktariškos dešros irgi nekas - aš tik ją vieną toleruoju, nepavyks atsisakyti. Juk iš mėsos daugiau nėra ką valgyti: rūkytos negalima, vytintos negalima, belieka virta daktariška dešra  doh.gif  biggrin.gif

Mhm neiseina man tos desros atsisakyt schmoll.gif Valgau tokia vistienos desra-labai skani ir tikiuosi kad gal ten tiek visokiu s... neprideta doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(joločka @ 2007 09 13, 11:34)
Į visas dešras prideda visokių atliekų. Draugė dirbo mėsos perdirbimo įmonėje, tai sakė, kad kuo pigesnė dešra, tuo prastesnė (dešrelės irgi  mirksiukas.gif ). Tai stengiuosi pirkti ne pačią pigiausią  cool.gif  O man, pvz neleido valgyti rūkytos, tai kaip tik stengiuosi daktarišką ar kokią parūkytą valgyti  unsure.gif

Nu as irgi pigiausiu neperku cool.gif O rukytos ir man patare vengt unsure.gif Ir isvis visokiu astriu ir rukytu dalyku maziau kimst reikia thumbup.gif
Atsakyti
[quote=brilly,2007 09 15, 14:42]
Mhm neiseina man tos desros atsisakyt schmoll.gif Valgau tokia vistienos desra-labai skani ir tikiuosi kad gal ten tiek visokiu s... neprideta doh.gif lotuliukas.gif

o vat kas del vistienos....Siaip jau patarciau VENGTI kiek galima vistienos ir jos produktu, nes pats didziausias visokiu augimo hormonu ir pan. kiekis yra vistienoje. patikekit, zinau ka sakau. ir nesciai esant ir ypac maitinant vaikeli. nebent valgytumet kaime uzauginta be jokiu siuolaikiniu pasaru vista.
Atsakyti
QUOTE(namnam @ 2007 09 15, 17:19)
o vat kas del vistienos....Siaip jau patarciau VENGTI kiek galima vistienos ir jos produktu, nes pats didziausias visokiu augimo hormonu ir pan. kiekis yra vistienoje. patikekit, zinau ka sakau. ir nesciai esant ir ypac maitinant vaikeli. nebent valgytumet kaime uzauginta be jokiu siuolaikiniu pasaru vista.

Apie tai net nepagalvojau!... doh.gif unsure.gif Juk tuos visciukus priseria visokiais pasarais, del kuriu jie uzauga iki tinkamos normos per dvigubai trumpesni laika...

O kaip del kalakutienos desros? Turbut tas pats... verysad.gif
Atsakyti
Kaip ten yra su citrusiniais vaisiais - vis girdziu kad reikia kuo maziau ju vartot del galimos leliaus alergijos g.gif Kiekviena diena (beveik) ispliumpinu gera stikline shvieziai spaustu apelsinu/greifrutu sulciu ir nelabai noriu tiket, kad nuo tokio kiekio kils alergine reakcija blink.gif ???
Atsakyti
QUOTE(brilly @ 2007 09 16, 14:07)
Apie tai net nepagalvojau!... doh.gif  unsure.gif Juk tuos visciukus priseria visokiais pasarais, del kuriu jie uzauga iki tinkamos normos per dvigubai trumpesni laika...

O kaip del kalakutienos desros? Turbut tas pats... verysad.gif

manau , kad panasi situacija..... o del vistu tai tikrai tikrai! as irgi esu baisi vistienos myletoja, bet tikrai stengiausi ja valgyt kuo maziau ypac kai maitinau. Ir visai neseniai vienos pazistamos vaikeliui (3 men) prasidejo kzk neaisku berimai ir kazkas dar ten, tai grieztai uzdraude valgyt vistiena. o jinai valgydavo ja kasdiena! doh.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal zinot ar yra sudarytas koks valgiarastis nestukems? nestuke.gif blush2.gif
Atsakyti
Būkit geros, nevalgykit tų dešrų, gi ten tos mėsos nieko nėra., Geriau išsivirt gabaliuką, naudinga bent bus
Atsakyti
QUOTE(Vuke @ 2007 09 16, 17:42)
Kaip ten yra su citrusiniais vaisiais - vis girdziu kad reikia kuo maziau ju vartot del galimos leliaus alergijos g.gif Kiekviena diena (beveik) ispliumpinu gera stikline shvieziai spaustu apelsinu/greifrutu sulciu ir nelabai noriu tiket, kad nuo tokio kiekio kils alergine reakcija blink.gif ???

Na man gine patare valgyt maziau tu citrusiniu vaisiu, kad lelius neturetu alergijos. O ta stikline tai panasiai gaunas kaip vienas vaisius, tai nezinau ar cia labai gerai taip kiekviena diena... g.gif

QUOTE(namnam @ 2007 09 16, 22:45)
manau , kad panasi situacija..... o del vistu tai tikrai tikrai! as irgi esu baisi vistienos myletoja, bet tikrai stengiausi ja valgyt kuo maziau ypac kai maitinau. Ir visai neseniai vienos pazistamos vaikeliui (3 men) prasidejo kzk neaisku berimai ir kazkas dar ten, tai grieztai uzdraude valgyt vistiena. o jinai valgydavo ja kasdiena! doh.gif

Nu jeigu jau net nuo vistienos gali isbert leliu, tai... blink.gif Baisu apskritai ka nors i burna det... swoon.gif

QUOTE(Abo @ 2007 09 18, 23:54)
Būkit geros, nevalgykit tų dešrų, gi ten tos mėsos nieko nėra., Geriau išsivirt gabaliuką, naudinga bent bus

Mnao gine man irgi taip patare drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=brilly,2007 09 19, 14:39]
Na man gine patare valgyt maziau tu citrusiniu vaisiu, kad lelius neturetu alergijos. O ta stikline tai panasiai gaunas kaip vienas vaisius, tai nezinau ar cia labai gerai taip kiekviena diena... g.gif

Visiskai teisingai--o be to, stikline sulciu yra daug daugiau nei vienas vaisius.

Nu jeigu jau net nuo vistienos gali isbert leliu, tai... blink.gif Baisu apskritai ka nors i burna det... swoon.gif

Gali gali ir dar kaip !!! Beje, vista vistai nelygu--juk nevalgom mes tu kaimisku naturaliu visteliu, kiausiniu, o tik baisias prisertas hormonais ir antibiotikais ir uzaugintas vistinyke be saules sviesos. taip, kad...ar ne geriau versienos gabaliuka nusipirkt, triusienos? beje, triusiena yra viena is naudingiausiu mesyciu, kuri pasisavinama vos ne 90 proc. ir tikrai neauginama ant hormonu !
Atsakyti
sendien buvau pas gyditoja 8sav nestuke.gif smile.gif uzdraude gerti kava,arbata.. uzdrade valgyt austres(nors as ju ir taip nevalgau),ten keliu rusiu zuvis,zalius kiausinius,pelesini suri,pasteta.. o nuo pikinimo niekas man taip nepadeda kaip juoda arbata su citina ir medum.. smile.gif
Atsakyti
Ko gero nera tai gerai,bet as tai valgau tai kas man patinka,ir kiek noriu...o ne tai ka reiktu pagal visas nesciuju mitybos taisykles... 4u.gif ax.gif smile.gif
Atsakyti