Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukių mityba

QUOTE(Guoda @ 2007 12 20, 15:04)
Gal kas žino, ar soją nėščiai galima valgyti? Mes turime užsiauginę savų sojos pupelių ir man labai jos skanios, patinka iš jų mišrainės su burokėliais bei anyta labai skanius kepa kotletukus...

o kodel gali but negalima blink.gif juk sojos sveikas ir naudingas produktas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolele @ 2007 12 20, 14:21)
o kodel gali but negalima blink.gif  juk sojos sveikas ir naudingas produktas  thumbup.gif

tik jei jos ne modifikuotos
Atsakyti
Akuserijos vadovelyje rasoma, kad nesciajai "butina" isgerti per para 1l pieno blink.gif .

Ir dar: mielos nestukes, valgykite daug jautienos ir triusienos, nes ten gelezies, kuri padeda isvengti nesciuju anemijos ir bent siuo laikotarpiu meskit is galvos visokius vegetarizmus, nes mamytem su anemija ir vaikiukai gimsta mazesni ir anemiski.

Be to prie mesos reiktu ir koki pomidora ar obuoli sukrimsti - vitaminas C padeda isisavinti gelezi.
Atsakyti
Vaje,paskaicius man jau darosi baisoka esu 8sav nestuke.gif ir kokias jau tris gal truputi daugiau savaiciu nevalgau mesos,negaliu net i ta puse paziureti blink.gif is kart bloga darosi,dare daktare kraujo tyrimus kaip ir viskas tvarkoj,nes minejau kad ilgai nevalgau mesos.Bet jau istikruju nebezinau net ka ir valgyti?nera is vis noro bet kokiam maistui?baisu kad nepakenkciau leliukui verysad.gif
Atsakyti
Na, jei jau tikrai negalit mesos valgyti, tai galima galima gerti gelezies papildus smile.gif nereikia nusiminti. Kita vertus, kol geras hemoglobinas, panikuoti neverta. O nesciuju anemija dazniausiai II trimestre buna...

Tiesiog norejau mamom priminti, kad mesytes vaikuciams reikia, nes teko bebunant cikle antakalnyje kasdien matyti nestukes su anemija, dazniausiai vegetares...
Atsakyti
QUOTE(TheSweetest @ 2007 11 12, 19:40)
jau kepeneliu tai zinau tikrai, kad negalima, bet as kol nezinojau, tai irgi mane ant pasteto labai trauke, kokius 2 indelius suvalgiau ir perskaiciau, kad negalima, tai po to ir nebesinorejo net lotuliukas.gif Cia del to, kad jose kenksmingos medziagos kaupiasi kai gyvulys dar gyvas buna, o ji paskerdus jos niekur nedingsta. Man atrodo tiek, o gal ir dar del ko nors neatsimenu dabar.

na mamos padarytas vistienos kepeneliu pastetas is namuose uzaugintu vistu manau tikrai nepakems. Zinau, kaip jas serdavo ir kokiom salygom augo tai tikrai manau tokios kepeneles bus mums nauda o ne zala. thumbup.gif gal man labai pasiseke, bet tiek vien tiek kiti busimi seneliai gyvena kaime ir maisto retai kada tenka pirkti parduotuveje. maitinames manine varske suriu, darzovemis, vaisiais, tik gaila dabar organizmas nesizavi mesa ir zuvimi... unsure.gif
Atsakyti
Laba diena...
raso jums naujai iskepta nestuke:)...norejau jusu paklausti gal yra toki produktu ar gerimu kuriu reiketu vengti nesciai...kas geriausia vaisiui?
aciu...pupuselis
Papildyta:
kada geriausia pirma karta nueiti pas gydytoja?
pupuselis...
Atsakyti
QUOTE(krislelis @ 2007 12 05, 10:07)
O man su saldumynais taip pat ivyko nesuprantamas dalykas - negaliu i juos ziureti  smile.gif  O visa gyvenima buvau tokia smalize, kad mazai tokiu buna. Taip pat ir su kava - pries tai gerdavau po 3 puodukus, dabar net ziuret nenoriu schmoll.gif

Mal lygiai lygiai tokia pati situacija doh.gif ,vien nuo saldumynu ir kavos kvapo pykina...
Atsakyti
QUOTE(Uganda @ 2007 12 22, 20:43)
Vaje,paskaicius man jau darosi  baisoka esu 8sav  nestuke.gif  ir kokias jau tris gal truputi daugiau savaiciu nevalgau mesos,negaliu net i ta puse paziureti blink.gif  is kart bloga darosi,dare daktare kraujo tyrimus kaip ir viskas tvarkoj,nes minejau kad ilgai nevalgau mesos.Bet jau istikruju nebezinau net ka ir valgyti?nera is vis noro bet kokiam maistui?baisu kad nepakenkciau leliukui verysad.gif

Nepergyvenk del tos mesos. Pamatysi praeis laiko tarpas ir vel galesi valgyti. Man buvo, kad menesi ar daugiau jos nevalgiau ir nieko. O veliau vel grizau i ta pacia mityba kaip iki nestumo.
Atsakyti
Sveikos,
Aš labai mėgstu sūdytą ir rūktą lašišą, bet labai bijau, kad valgydama ją nepakenkčiau savo leliukui. Kaip jūs manote ar galima valgyti tokią žuvį?
Atsakyti
aš valgau viską blush2.gif ...
Visko noriu..
Receptoriai po 3 menesiu išsilygino..Kaip nekeista g.gif Pirmus du mėnesius ir pykino ir saldumynus šlamsčiau ir t.t.. Dabar vėl stojo viskas į savo vietas.. thumbup.gif
Labai mėgstu mėsąąą lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vaikutis atsirenka kas jam tinka. O as manau, kad reiktu valgyt naturalesnius produktus, o ne visokius cipsus ir kokakolas. As siuo metu tai negaliu be mandarinu ir riesutu. Atrodo daugiau nieko ir nereikia.
Atsakyti