QUOTE(Jonsi @ 2008 01 07, 16:32)
Vaikutis atsirenka kas jam tinka. O as manau, kad reiktu valgyt naturalesnius produktus, o ne visokius cipsus ir kokakolas. As siuo metu tai negaliu be mandarinu ir riesutu. Atrodo daugiau nieko ir nereikia.
reišutai jėga
Mamytes, noriu su jumis pasidalinti receptu gerimuko, kuris akivaizdziai ir greitai gerina krauja:
1 STIKLINE CITRINU SULCIU
1- MORKU
1- BUROKELIU
1- MEDAUS
1- GERO BRENDZIO.
VISOS SULTYS TURI BUTI SVIEZIAI SPAUSTOS. VISKA SUMAISYTI I BENDRA MASE. LAIKYTI SALDYTUVE. KAS RYTA, ANT TUSCIO SKRANDZIO- VIENA SAUKSTA VALGOMAJI.
GEROS SVEIKATOS!
1 STIKLINE CITRINU SULCIU
1- MORKU
1- BUROKELIU
1- MEDAUS
1- GERO BRENDZIO.
VISOS SULTYS TURI BUTI SVIEZIAI SPAUSTOS. VISKA SUMAISYTI I BENDRA MASE. LAIKYTI SALDYTUVE. KAS RYTA, ANT TUSCIO SKRANDZIO- VIENA SAUKSTA VALGOMAJI.
GEROS SVEIKATOS!
QUOTE(Mirka @ 2008 01 07, 17:52)
Riešutai gerai, bet po nedaug, nes didelis jų kiekis gali iššaukti alergiją.
Viskas gerai, kas su saiku. Riesutai, vaisiai, kurie turi oranzine spalva, kaiusiniai, sokoladas, zuvis visi sie dalykai, jei jais piknaudziausi, gali veliau sukelti alergija vaikiukui (braskes pomidorai irgil nors buna, kad norisi nerealiai, geriau po nedaug kas diena, nei vienu sykiu viska)
Del anemijos, tai pvz. man visada buvo polinkis, ar valgau mesa ar ne. kai laukiausi net negalejau pagalvoti, kad man reikes virskinti mesa
faktas tas, kad jei nori gauti dieno norma ghelezies, tai reikia suvalgyti 5 kg jautienos..nerealu gi. delto reiketu valgyti lapiniu darzoviu, kur zaliais lapais, burokeliu, kaip minejo obuoliu, kad vit C padetu isisavinti ta gelezi. Gali tai buti ir morku sultys 9burokeliu labai man slukscios).
Tikrai neskatinu nevalgyti mesos, bet buna, kad mesos kvapo nepakenti, o apie virskinima negali net pagalvoti, o gelezies reikia, tai tada bent jau salia kitu dalyku galima valgyti, o jei bus per mazai, tada jau preparatus k\teks gerti.
Del anemijos, tai pvz. man visada buvo polinkis, ar valgau mesa ar ne. kai laukiausi net negalejau pagalvoti, kad man reikes virskinti mesa
Tikrai neskatinu nevalgyti mesos, bet buna, kad mesos kvapo nepakenti, o apie virskinima negali net pagalvoti, o gelezies reikia, tai tada bent jau salia kitu dalyku galima valgyti, o jei bus per mazai, tada jau preparatus k\teks gerti.
as tai labai nekoregavau savo meniu per
tik pirmoj eilej atsisakiau traskuciu, picu, coca colos ir visokiu panasiu skanumeliu
man tai idomu kaip del vandens, vieni sako kad jo daug reikia isgart, o kiti sako, kad kaip tik nestumo metu maziau skysciu reikia, tai jau dabar visai nebeaisku.
QUOTE(Jugita25 @ 2008 01 23, 11:49)
man tai idomu kaip del vandens, vieni sako kad jo daug reikia isgart, o kiti sako, kad kaip tik nestumo metu maziau skysciu reikia, tai jau dabar visai nebeaisku.
Vandens nėštumo metu reikia gerti daugiau, bent 2 litrus per dieną
QUOTE(Rasele
@ 2008 01 16, 15:44)
Sveikutes,
Si ryta testukas mums patvirtino tai,ka ka jau jauciau pati kelias dieneles.Esu
abejoju ar vaistukai visokie y sveikata maziukui
...pas mus forumiuke
pasiule toki varianta vakare: dziovintos slyvos su kefyru
...sake veikia labai gerai 
Papildyta:
gerk jo kuo daugiau ir y sveikatele, na aisku ne kibirais
...bettikrai nekentek troskulio
Papildyta:
QUOTE(Jugita25 @ 2008 01 23, 11:49)
gerk jo kuo daugiau ir y sveikatele, na aisku ne kibirais