O gal kuri išbandėte Clarins, Payot ar Decleor dezodorantus?

QUOTE(Simona003 @ 2008 08 19, 14:51)
Ačiū už info
pati nusipirkau sanex excel purskiama, bet jis man niekiek nepurškia matyt sugedęs kažkoks 

Tai tu rutulini sanex nusipirk

Forever living antiperspirantas,netepa rubu,galima po depilecijos naudoti iskarto,beto yra be aliuminio drusku,pati naudoju
tikrai geras,20 lt su virs kainuoja tik,didele talpa,bet reikia uzsisakyti..

Ir man geriausias Sebamed
Odos nedirgina, gaiviai kvepia ir ilgai kavapą išlaiko

o as jau n metu perku nivea rutulinius , man jie nepakeiciami

QUOTE(Miaška @ 2008 03 14, 17:18)
Nežinau kaip būtų, jei jį vieną naudočiau, bet kartu su Certain Dri man labai gerai. Maždaug kartą per mėnesį pasitepu tuo Certain Dri, o tada kasdienai naudoju Bionsen mineralinį. Patinka, kad bekvapis ir natūralus, nes su tuo stipriuoju tai aliuminio pažastys ir taip "privalgo"...
Minusas tik tas, kad nuteka, jei tik truputį padaugini. Bet kai įpratau - ir tai netrukdo, nuvalau perteklių ir ramu

Minusas tik tas, kad nuteka, jei tik truputį padaugini. Bet kai įpratau - ir tai netrukdo, nuvalau perteklių ir ramu

Uzsisakiau as certain Dri dezodoranta is Jav,kazkada skaiciau ,kaip naudotis,bet pamirsau,o kur skaiciau ,tai ir nerandu

Nupirkau as Dove "Invisible Dry", raso kad specialiai juodiems drabuziams skirtas, atseit "Anti White Marks", na ir ka.... sss paskutinis, istepe man visa megztini baltai, ir taip tas sss isigere, kad nenusiplove skalbenkej, reiks rankom perskalbti, tfu

ir as noreciau Certain Dri... tik vat nerandu kur pigiau uzsakyt...
QUOTE(Cherry_ @ 2008 09 08, 12:30)
ir as taip pat

QUOTE(morsc @ 2008 10 20, 16:10)
ir as noreciau Certain Dri... tik vat nerandu kur pigiau uzsakyt...
http://www.amazon.co...=...amp;x=0&y=0
man rodos cia nebrangiai,bet reikia per tarpininkes siustis

QUOTE(Vika333 @ 2008 10 20, 14:32)
Nupirkau as Dove "Invisible Dry", raso kad specialiai juodiems drabuziams skirtas, atseit "Anti White Marks", na ir ka.... sss paskutinis, istepe man visa megztini baltai, ir taip tas sss isigere, kad nenusiplove skalbenkej, reiks rankom perskalbti, tfu 

ir man tas pats su juo buvo,plius dar ir prakaito nelabai laike

Esu naudojusi Nivea, Fa, Amway, Dove, Rexona. Na, visi man jie gerai nesulaiko prakaito
. Iš viso, ar yra toks antiperspirantas, kuris visiškai sulaikytų prakaito kvapą?