Įkraunama...
Įkraunama...

Kokį dezodorantą išsirinkti, kad neteptų drabužių?

QUOTE(Liberte @ 2009 04 27, 14:40)
Kam nakčiai teptis antiperspirantu?

naudojimosi instrukcija tokia smile.gif
Atsakyti
doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emuxxx: 28 balandžio 2009 - 06:31
doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emuxxx: 28 balandžio 2009 - 06:30
uzstrigo supermamos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emuxxx: 28 balandžio 2009 - 06:30
TBS netepa drabuziu 4u.gif , bet negaliu pasakyti kad gerai sulaiko prakaito kvapa g.gif Dabar nusipirkau Hidro Fugal rutulini, tai kolkas patenkinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emuxxx @ 2009 03 27, 20:09)
man driclor netiko, pastoviai pazastis uzsikasyt noredavau doh.gif vakar gavau certain dri...
ant nakties pasitepiau, nors vakare depiliavausi pazastis, bet nedirgino, nenieztejo, kol kas sausa thumbup.gif
matyt 20% aliuminio mano odai jau perdaug doh.gif ziuresiu kaip seksis certain dri naudot ax.gif

As certain dri ir pradejau neseniai naudot, superinis antipresperantas thumbup.gif
Atsakyti
Jeigu kur nors vilniuje ar panevezyje uzmatysite hydro fugal purskiama, prasau parasykite i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsia @ 2009 04 29, 21:01)
Jeigu kur nors vilniuje ar panevezyje uzmatysite hydro fugal purskiama, prasau parasykite i az  4u.gif

O rutulini bandet blush2.gif Nes as nustebau, pries tai buvau pirkus purskiama tai kaip ir neblogas, o dabar nusipirkau rutulini, tai jis man atrodo geresnis ax.gif
Atsakyti
Tikrai netepa drabužių Forever Living dezikas. Svarbiausia- kad neturi aliuminio.
ir be kvapiklių. Kaina atitinka kienį ir kokybę- užtenka daugiau nei pusei metų. daug jo yra. jei kas norėsit, parašykit į az. bigsmile.gif
Atsakyti
Man geriausias Driclor. Nedidelis perštėjimas jautėsi tik pirmus 2 kartus, o vėliau jokio diskomforto smile.gif Aš jį naudoju pagal instrukciją ir man jis labai gerai sulaiko prakaitą ir kvapą. Tepu kas 4-5 dienas, tiksliau vakarus. Jei kam reikia parduodu atliekamus 60 ml - 38 lt. (rumsilva@gmail.com)
Atsakyti
Nivea pearl beauty thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvydė @ 2009 04 30, 09:26)
Tikrai netepa drabužių Forever Living dezikas. Svarbiausia- kad neturi aliuminio.
ir be kvapiklių. Kaina atitinka kienį ir kokybę- užtenka daugiau nei pusei metų. daug jo yra. jei kas norėsit, parašykit į az.  bigsmile.gif

galima placiau tarkim kokia kaina? mirksiukas.gif
Atsakyti